Aed Tuul Chimes Outdoor Indoor Home Decor Rippuvad Tuul Kellamäng Kaunistused Terrass, Hoovis Koduses Metallist Tuul Kellamäng Liblikas

  • €7.22
  • €8.81
  • On laos
    SKU w173967

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Materjal: disain käesoleva metallist tuul kellamäng on vintage raua-art tehnoloogia.Koos alumiiniumist torud ja värviline liblikas,see on täiesti vintage ja romantiline chimes väljas.

    Täiuslik Liblikas Decor: See liblikas windchime on värvikas ja täielikult näitab võlu liblikas.All päikesevalguse käes liblikas chimes on särav värviline raid, unistav ja ilus.Kui tuul puhub, the chimes kõikuma tuul ja joonis tantsib nagu liblikas.

    Imeline Kõlab: siis, Kui tuul puhub, tuul chimes aed muudab meeldivaks, kui windchime mängib klaverit, luues harmoonilise kogemus oma kodus või väljas.Nad heli armas, nii et tooge selline liblikas aed kaunistused väljas koju täna.See on väga meeldiv ja rikas heli ja annab ilus õrn tinkle ja ei ole tüütu.

    Hämmastav Aia Kaunistamiseks: aed kellamäng kaasas konks on lihtsalt rippuda puud, aiad, terrass, aed, õues,aias,muru, elutuba, magamistuba, kodu,jne.Värvi ja disaini stiilis see aia kaunistused väljas saab täiuslikult integreerida oma aed.Luua rahulik, soe ja looduslik aed teile.

    Parim Kingitus Valik: wind chimes väljas mitte ainult ei ole hea valik, sise-ja välistingimustes kaunistamiseks, vaid ka suurepärane kingitus oma sõbrale,pere,ema,vanaema,naine,jne.Samal ajal, see võib olla ka jõulukingiks, Uue Aasta kingitus, sünnipäeva kingitused, aastapäeva kingitused, pulmad kingitused, housewarming kingitused, emadepäeva kingitused, isadepäev kingitused, jne.Kõik armastavad seda.

    Värv: nagu näha

    Materjal: metall

    Suurus: 90x18CM

    Pakendi Sisu:

    1 * Tuul Chimes

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    75cm Läbimõõduga suured Suured Kuuma Koera Voodid Suured Koerad Suur Koer Puuvill Kohev Koer Voodi, Diivan Maja Matt Rahustav Lemmiklooma Voodid Koertele

    Värv Juhuslik Värv Juhuslik Värv Juhuslik Toote Suurus 75cm läbimõõduga suur koer voodis Toote Detailid
  • €22.14
  • €36.30
  • Seotud

    5 tk 10CM Konks Paneel, Perforeeritud Seina Ladustamise Garaaž Töökoda Millega

    Funktsioon: 5 Tk Konks Ladustamise Paneel, Perforeeritud Konks Kit Valik Ladustamise Garaaž. Vahendeid, et Hoida Säilitamise Töötuba Ladu Garaaž Köök Aed Uks Korralik Konksud Ruudu Augud Ladustamine Laos Näitus Paneel, Perforeeritud. Kodu garaaž aed köögi-ja DIY töötuba käsi tööriist kauplus supermarket turu ladustamine laos kokkulepe vahend. Esemed tooted aksessuaar korraldaja vahendeid
  • €1.10
  • €1.70
  • Seotud

    Näiteks VW Santana Auto Generaator Alaldi Diood Sild

    Umbes Saadetis Me laev oma paketi jooksul 1-2 tööpäeva jooksul. Me võime muuta kohaletoimetamine meetod: Kaaluda tolli -, serveri aadress ja kohaletoimetamine kiire. Garantii Ja Tagastamine Meie pood pakub tasuta asendamine tellimuste 30 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast.Tellimusi alates 1 kuni 12 kuud, peate maksma mõned osad, et väärtus, et saada välja vahetada.Et on vanem
  • €15.30
  • €25.50