2021 Uus Jaemüük Väike Naiste Kott, Meik DOM113069 Quatrefoil Trükitud Sulgemise Mood Kosmeetika Kott Juhtudel Lukuga

  • €5.95
  • €7.83
  • On laos
    SKU w174007

    Toote NR.

    DOM113069

    Kirje Nimetus.

    Väike suurus quatrefoil kosmeetika kott

    Materjal

    Microfiber

    suurus

    4.4*3.5*2 aastal

    Muster

    roosa, hall, must, tumesinine, aqua, roheline, lilla

    Leitud aastal 2010,DOMIL ETTEVÕTE on pühendunud tarnija, kes pakub kõrge kvaliteediga tooted mõistliku hinnaga .pakume hulgi & OEM & ODM teenuseid, et tagada oma äri tuleb hoolitseda .DOMIL on pidevalt kiitis meie tugev tootmine ( kotid tehas hiinas ,ja kampsun& riided tehase Vietnam ), lihtne & lai toodete valik (naised& lapsed , kodu ja elu jne iga päev boutique) .me pühendada pakkuda terviklikku teenust, et aidata teil setup ja kasvatada oma äri siit .

    Meie eesmärk on töötada koos poe omanik , poe omanik & web omanik madalaima hinnaga , vabatahtlik uksest ukseni shipping services kaudu rahvusvahelise express või meritsi, et saavutada oma vajadustele madalaim hind või kiiremini vedu .Tegutsevad mitme lao ruumides lai valik tooteid, me kasutada täiustatud ladustamise süsteem ja CRM tarkvara on tagada, et kõik tellimused on töödeldud tõhusalt konkureerida tempokas e-kaubanduse keskkond.Samuti saate nautida suurepärast pärast-müüki teenust meie klienditeeninduse meeskond, et vastata kõigile teie päringuid.

    1. Aega proove ja tootmist?

    -1-7 päeva proovid teha,Productionaround 2-3 weeksafter makse kinnitus.

    2.Milline on laevandus meetod?

    -Väike, et me saatsime neile express , üle 21kgs FeDex ja vähem, kui on via SF express ,

    ja suur, et me saadame neile seaAll neist on uksest ukseni teenuseid , kuid ilma sealhulgas import maksu.

    3.Milline on teie maksetingimused?

    -T/T&PayPal

    muidugi võid maksta kohta ali saidi .

    4.Milline on teie PAK (miinimum kogus)?

    - Iga värv on vähemalt 5tk ja terve, et ei ole vähem kui $375.00

    - Kohandatud selleks on meil vaja 100-500pcs deponds toodete kohta .

    5.Kas teil on pakkuda kohandatud teenust?

    -Jah,OEM & ODMare teretulnud!

    6.Kas teil on tehases?

    -Jah, me oleme manufacturerfor kotid, samuti tradingengaged tootmise ofwith riided , klaaside üle 9 aastat tööstuse kogemus.

    7.Kuidas kinnitada, kui toode on see, mida ma tahan?

    -pakume 1-3 algul proovi kinnitust

    8. milline on teie eesmärk klient ?ja kas ma võin segada palju punkte koos ?

    - poe omanik , kaupluse omanik , amazon müüja ja mõned online-poe omanik .kontserni müük AINULT ei ole teretulnud .

    - võid segada selleks ,soovitame need on les kui kolm esemed nii, et me saame laeva neid kiiresti , ja iga värvi ei saa vähem kui 5tk , või kogu tellimuse võetakse vähem priorty hakkama .

    Laevandus

    1.FedEx/SF on vaikimisi Free Shipping Meetodeid.Tracking Number on saadaval, kui välja veeti.

    2. International shipping võib mõjutada pühad, sündmuste ja muude ebakindlust.

    Ajal Hiina pühade ajal, nagu CNY Festival, rahvuspüha ja nii edasi, saadetis võib olla veidi hilinenud, palun võta aega arvesse võtta enne tellimuse esitamist.

    1.Üle 21kgs ,me ilmselt saata FedEx ST , vähem kui see ,mida teeme SF international , või ekstra $45,00 on postikulud võib nõuda 2.Kui selleks on väga suur kogus , pakume uksest ukseni meritsi, laevandus teenused , tarneaeg meri on umbes 28-35 päeva ,kuid see võib säästa palju laevanduse kulud , üksikasju ,palun pöörduge meie klienditeeninduse

    Maksmine Ja Kohustused

    1.Me võtame makstud www.villamehed.ee ,PayPal, T/T makseviisid.

    2. Palun tasuda 2 päeva pärast seda, kui te paigutatud järjekorras, või tooted, mida tellida võiks out of stock.

    3. Kohandatud lõivud, kohalikud maksud ja tasud ei tohi olla kantud objektide hinnad või laevandus tasud.Kuid me vabalt pakkuda ostjatele vajalikud dokumendid abi.Kui seal on mis tahes kulud, ostjad, kannab seda.

    PAK & Üleandmise kuupäev 1. Kui tellimuse väärtus ei ole väiksem kui USD375.00 ( USA ) ,saad tasuta shipping kaudu SF/ Fedex, Me võtame seda nagu PAK tellimuse summa või USD45.00 taotletakse, et saada tasuta shipping services .

    2. Kui sa mix rohkem kui 3 punkte ja iga värv on väiksem kui 5tk per värv ,või me võib keelduda tellimuse .palun kinnita, et enne tellimuse esitamist .

    Tagasi

    1. 100% Raha tagasi garantii.Tagastamise/Vahetamise 2 nädala jooksul.

    2. pärast saad oma esemed 15 päeva jooksul, kui ei ole, palun e-Posti, meile fotosid ja me lahendame neid 24 tunni jooksul pärast kinnituse, tagastame raha, või asendada neid edasi vedu.üle taotletavat kuupäeva , võib-olla me ei ole vastutav selle eest, kui ei ole kahjustatud või katki jne.

    Tagasiside

    Teie rahulolu on meile väga tähtis.Kui olete rahul oma tehingu, palun andke meile positiivset tagasisidet, et on rahul, kui ei, siis palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, anna meile mõlemale võimalus probleemi lahendada ja me usume, et sa saad rahuldava lahenduse.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kingitus 6. Klassi 3D Trükitud Teismelised T-Särgid Puuvill Puhtast Puuvillast T-Särgid, Hip-hop Paigaldatud T-Särk Poiss Kingitus

    6. Klassi Meeskonna Kaela Koomiksid Tee Särk ümber Kaela Manga Tops Lihtne Stiil O Kaelus T-Särk Unisex Suurustabelit Toote Ekraan
  • €7.16
  • €19.86
  • Seotud

    12mm Silikoon watchband naiste Sobib Swatch LW143 LB131 LB170 LS115 LL119 pikk lasteasutused kella rihm

    12mm Silikoon watchband naiste Sobib Swatch LW143 LB131 LB170 LS115 LL119 pikk lasteasutused kella rihm
  • €8.51
  • Seotud

    10 tolline Ekraan, LED-Taustvalgustusega HD Digitaalne pildiraam Elektrooniline Album, Foto, Muusika, Film, Täielik Funktsioon Hea Kingitus

    Omadused: 1. Kvaliteetne materjal: Valmistatud 100% puhas ABS materjalist. 2.Mitmekülgne: see võib toetada muusika esitus ja video taasesitust. 3. HD: 720P HD-videot saab vaadata mis tahes video HD. Kirjeldused: 1. Seal on palju sobivaid puhkudel, nagu avatseremoonia, töötajate heaolu, aastapäeva tähistamine, auhinnad mälestuseks, õiglane kaubandus, reklaam, müügiedendus, festival,
  • €30.68
  • €41.47
  • Seotud

    Näiteks VW Santana Auto Generaator Alaldi Diood Sild

    Umbes Saadetis Me laev oma paketi jooksul 1-2 tööpäeva jooksul. Me võime muuta kohaletoimetamine meetod: Kaaluda tolli -, serveri aadress ja kohaletoimetamine kiire. Garantii Ja Tagastamine Meie pood pakub tasuta asendamine tellimuste 30 päeva jooksul alates kohaletoimetamise kuupäevast.Tellimusi alates 1 kuni 12 kuud, peate maksma mõned osad, et väärtus, et saada välja vahetada.Et on vanem
  • €15.30
  • €25.50