Õrn Boho Hommikumantlid Pikk Kullake Appliqued Pits Tülli Beach Pruudi Kleidid Spagetid Rihmad Custom Made Pulm Kleit

  • €195.07
  • On laos
    SKU w176696

    --【Juhised Osta】--

    ※🔔Meie kvaliteedi toode on tagatud, kui teil on probleem punkt, võtke meiega ühendust aadressil esimene kord, me tagada oma 100% rahulolu.

    ※🔔Suurus toode on pildil või klõpsake suurus tabel, või küsige otse.

    ※🔔Palun lubage 1-3cm eri tõttu, käsitsi mõõtmine.

    ※🔔Teade: Kuna eri jälgida ja valguse mõju,tegelik värv võib-olla veidi erinev pilt värvi .loodan, et sa aru said~~

    ※🔔kui teil on probleem punkt saate,võtke meiega ühendust aadressil esimest korda, lubame, et anda lahendus, sa rahul~~

    Mõõtmise Standardid

    See on väga soovitada, et kui vähegi võimalik siis saada kvalifitseeritud seamstress mõõta oma kleit suurus.Sa\'d parem saada kellegi teise meetme teile, sest ebatäpsus ise mõõta.Meede aluspesu on sarnased, siis kanna oma kleit; pidage meeles, ei mõõda üle kõik muud riided.Vastavalt eri kleit stiili,on umbes.8cm-13cm (3.15 tolli-5.12 tolline) täiendav pikkus on reserveeritud tegemise hea kleit sobib teile.

    Tagastamise Poliitika

    Tagasi toote Asendamist või raha Tagastamist

    Teie rahulolu on äärmiselt oluline meile.Saabudes oma pakendi, me soovitame teil kontrollida ja veenduda, et kleit on tehtud tellimuse kirjeldused.Proovige teie kleit nii kiiresti kui võimalik, ilma eemaldamine sildid, muutes või pesu kleit.

    Kui sa lähed tagasi või vahetada kleidid või tarvikud, palun veenduge, et nad on oma algses seisukorras - unworn, pesemata, muutmata kujul, terve, puhas, tasuta lint ja juuksed ja siltidega, terved ja kinnitatud.

    Sest tavaline suurus punkt-Kui on kvaliteedi probleem ja soovite taotleda toetust, palun üles laadida mõned veenev pildid või video, kui see on tõendatud, siis on võimalik saata kaup meile tagasi (klient kohustub laevanduse kulud), ja me anname teile täieliku toetuse objekti.Custom made punkt-Kui on kvaliteedi probleem ja soovite taotleda toetust, palun üles laadida mõned veenev pildid või video, kui see on tõendatud, siis on võimalik saata kaup meile tagasi (klient kohustub laevanduse kulud), ja me anname teile täieliku toetuse objekti.

    Kvaliteedi Garantii

    Usaldus KAARIKAARIE on worldrsquos juhtivaid pulm ja riietumisstiil tarnija, hea maine, pakkudes täiuslik kleidid iga kord.Me oleme teinud tonni kleidid naistele ja tüdrukutele üle kogu maailma, ja rohkem ja rohkem kliente on nüüd valida meid koht osta oma suurte päeva ja sündmused!

    Kohandatud Kohandatud

    Kõik pulmad ja ametlik kleidid on kohandatav, kuigi meil on ka pakkuda suurused alates 2-26W.Pulmad kleidid saab kohandada-elevandiluu, valge, champagne, roosa, samas on olemas ka mitmeid värvivalikuid ametliku kleidid.

    Parim Hind

    KAARIKAARIE rsquos hinnad on palju madalamad jaehinnad tänu meie efektiivsust ja vähendanud tegevuskulusid kujul, millel on peamised toimingud, Hiina.Meie hind erineda US$100-US$800 mõned kõrgeima kvaliteediga kleidid leida online.

    Kõrgkvaliteetne

    KAARIKAARIE palkab ainult parimad õmblejad ja kogenud disainerite hiina, kes kasutavad parimat tootmise tehnikaid, et luua teie kleit.Suurepärane Klienditeenindus on Meil suur klienditeeninduse töötajad, saadaval abi 24/7.

    Õnnelik Kliendid

    Oleme teinud palju meie customersrsquoday, pakkudes hämmastav kleidid oma pulmad ja sündmused.

    Korduma kippuvad küsimused

    Mida teha, kui mu kleit ei ole saadaval?

    Kui teie kleit ei ole laos ja mingil põhjusel me ei saa tellida , teavitame teid ja annab teile muid võimalusi valida või saate oma tellimus tühistada.Võite pakkuda teisi oma lemmik kleit stiilis pilte, pärast kinnitamist, me vastame teile asap.

    Mis siis, kui ma tahan kleit värv, mis ei ole loetletud?

    Värvid, mida me loetelu toote detail lehel on ainsad värvid, mis selle stiili kleit on toodetud.Samuti näidata, kõik pildid on meil olemas, nii et kui pilti ei näidanud, ei saa me näidata teile, et kleit, mis värvi.

    Kas ma saan näha kleit muid värve?

    Kahjuks meil on ainult lubatud saata või postitada pilte, tingimusel, et usa tootjate poolt kleidid me müüme.Mitte kõik värvid kleidid on pildil, mida tootjad ja seega kõik pildid, näete, on ainult need on meil olemas.Ainus asi, mida võid proovida teha, on leida üks kleit, mida sama firma nimega, sama värvi ja see on sama olenevalt kangast.

    Kuidas Saan Soodustust?

    Palun Lemmik Meie Pood Ja Saata Pildid Meile.

    Ma Saan Kohandatud Suurus?

    Jah,Suurust Saab Kohandada Vastavalt Oma Mõõtmised.Lisainfot,Palun Võtke Meiega Ühendust, Aitäh.

    Miks on minu, et ikka töötlemine?

    Tellimusi võtavad 24-72 tööaega reageeri tagasi laeva kuupäev..


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    LASONCE Crystal Paadi Kaela Pits Appliques Ball Kleit Pulm Kleidid Illusiooni Poole Varruka Kohus Rongi Pruudi Kleit

    International shipping 1.Kogu maailmas 2.Tarneaeg: Lennupostiga/Airparcel: Üldiselt, umbes 7-21 Tööpäeva (Free Shipping) Express: Üldiselt, umbes 4-6 tööpäeva 3. Esemed saadetakse jooksul 3-5 tööpäeva saadud makse. 4. Õhu-Mail:enamik riike jooksul 10 kuni 20 tööpäeva.välja arvatud juhul, Lääne-euroopas ,Aafrikas .(15-30days) 5: kui sa pole saanud elemendi Tarneaeg
  • €54.81
  • €84.33
  • Seotud

    Vestidos Elegantne Pulm Kleidid Jersey Pits Appliques Bateau Poole Varruka Backless-Line Pühkima Rongi Pruudi Hommikumantlid

    1.Kui aus müüja, me garanteerime, et kleit saab olema 90%- 99% sama, mis originaal pilt näidanud.Kui soovite&nb sp;100% täpselt sama, palun andeks.Ei ole olemas kahte täpselt sama l räästa maailmas.Ei saa me garanteerida, nii et palun ärge pange, et kui sa ikka nõudma 100% similari ty.Täname undertstanding. 2. Kleidid ei sisalda accessaries nagu&n bsp;loorid, kindad, petticoat sees ja nii edasi.Pakkumine on ainult
  • €70.76
  • €78.62
  • Seotud

    Imeilus Roosa Moslemi Pulmad Kleidid Pärlid Pärlitest Pikad Varrukad Ruffles Tülli Rida Pruudi Hommikumantlid Saudi Araabia Vestido De Novia

    TERE TULEMAST MEIE POE Toote andmed ; Palun andke meile oma üksikasjalikult mõõtmine kudumis* 1. Rind: ___cm 2. Vööümbermõõt: ___cm 3. Puusad: ___cm 4. Vöökoht korrus: ___cm 5.õla korrus: ___cm 6. Kõrgus: = ___cm 7. Värv : 8.Kuupäev on vaja : 9.telefoni number ja e-posti aadress :
  • €166.96
  • €208.70
  • Seotud

    Araabia Pikkade Varrukatega Aafrika Ball Kleit Pulm Kleidid Pits Appliqued Beaded Pikk Pulm Kleit Õhuke Meeskonna Kaela Vestidos Pluss Suurus

    SUURUS KAARDID Kleit Suurus Skeem Plus Suurus Kleidid Suurus Skeem KUIDAS MÕÕTA Märkus: Kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste eeskujul.Aitäh! Kohaletoimetamine Tingimused Meie Punkt on tasuta kohaletoimetamine USA,EL, Aasias ja igal maal., Custom, maksud
  • €173.05
  • €203.59
  • Seotud

    Chiffon Pulmad Kleidid 2021 Pits Pulm Kleit Lõhik cвадебное платье Beach Pruudi Hommikumantlid-Line Vestidos De Novia

    Toote Kirjeldus *Chiffon Pulmad Kleidid 2021 Pits Pulm Kleit Lõhik cвадебное платье Beach Pruudi Hommikumantlid-Line Vestidos De Novia * Kleit Materjal:Chiffon+Appliques * Tagasi Disain :Tõmblukk.aga kui sa nagu teised , pls võtke mind. *Pulmakleit sind väga Gorgeous Pulm . *- Line disain,väga elegantne. *Kleit ei sh muud Tarvikud. *Just teie jaoks ,Ära maga maha! *Meie kõik kleidid on vaja 7-15 tööpäeva
  • €99.65
  • €166.08