1 Nukk Kassi fänn originaal terviseks leib padi cartoon -, plüüš-mänguasi kaunistamiseks auto talje padi ins armas padi Kodu Kaunistamiseks c50

  • €2.71
  • €5.11
  • On laos
    SKU w179999

    Loominguline Viilutatud Leib, Plüüš-Padi Pehme Täis Beebi Pika Leiva-Padi

    Funktsioon:

    M aterial: pinna materjali S &.Puhas, lihtsalt käsi pesta kerge seebi ja külma veega, kõik täis kõrge kvaliteediga puuvill, pehme ja mugav.

    See armas terviseks viil -, Plüüš-on pakitud vaakumis kotid.Pärast toote, teil on vaja võtta see välja tolmuimeja kott, ja seejärel koputage õrnalt kogu palus mänguasjad, et muuta need kohev.

    Siis sa näed armas palus mänguasjad me kirjeldada.

    Armas disain: viil disain leiba padi on täis emotsioone ja väljendust, täidisega leib mänguasi on väga reaalne ja nakkav.

    Kui te vaatate seda ja naerata, ja hoiad neid, te tunnete leevendatud.

    Näoilmete: kahe stiilid terviseks, naeratav nägu.Kõrbenud leib on ebameeldiv.

    Vali oma lemmik suuruse ja erinevate emotsionaalsete välimus kaunistada oma magamistoas, elutoas diivan või väljendada oma meeleolu.Teha te tunnete mugav, kui telekat või magab.

    Suurepärane kingitus valik: see armas terviseks on ideaalne riiulil oma toas.Sõltumata vanusest, see on ikka kõige armsam ja kõige armas kingitus lastele, tüdrukud, poisid, imikud, lapsed, sõbrad, sünnipäevad, laste päev, Halloween, Thanksgiving, sõbrapäev,Jõulud ja nii edasi.

    Võite panna selle mis tahes koht, mis sulle meeldib, näiteks magamistuba, auto, elutuba, pagari -, kodu, töö, lasteaia-voodi, köök dekoratsioon, jne.See viilutatud leib padi on lihtne.

    Spetsifikatsioon

    Värv: Pühapäev

    Materjal: polüester

    Kogus: 1

    Mõõtmine: 7X7X2.4 tolline(18x18x6CM)

    Pakendi Sisu:

    1 x mänguasjad


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    TOYOTA Prius Rize Mark X Mark-X 2003~2009. AASTA CCD Auto tahavaate Kaamera Reverse Parkimine Rearview Backup SONY HD Öise Nägemise

    Tere tulemast professionaalne Boqueron autopoed! See on eriline kaamera See võib olla sobiks muud mudel sama marki. TOYOTA REIZ 4D MK1 2004~2009 TOYOTA MARK X 4D MK1 2004~2009 TOYOTA Prius 2003~2009 Märkus: auto nimi mainisime on lihtsalt viide.Sellepärast, et sama marki auto on erinevates riikides võib olla mõningane erinevus, palun kontrollige kaamera suurus ja võrrelge paigaldamise
  • €18.48
  • €25.67
  • Seotud

    Kvaliteetne Geel Silikoon Vaivaisenluu Korrektor Suurte Varvaste Eraldajad Sirgendaja Levitin Hallux Valgus Massager Suu Hügieeni Vahend 1Pair

    100% Uus Brand Materjal:silikoon Pakend:2tk Suurus: 16*9*3.2 cm Lahkelt Nippi : 1. Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt. 2. Punkt Mõõta käsitsi, see võiks olla 1-3cm erinev, lahkete mõistmise on kõrgelt hinnatud.
  • €0.84
  • €1.29