60pcs/palju Antiik pronks shell võlu ripats 17mmx21mm

  • €5.95
  • On laos
    SKU w18076

    Laevandus

    Kõik kaubad saadetakse Air Mail hiinast.Tavaliselt kulub umbes 14 kuni 25 tööpäeva jooksul, et jõuda USA.teiste riikide võtab üle 28 päeva, et jõuda.Palun mõistmist!Täname kannatlikkuse eest ette.Kui soovite kiiremini shipping service(tavaliselt 5-10 tööpäeva) jooksul,palun meile öelda, enne kui me välja saata.

    Tagastab

    Teie rahulolu on meie esimene prioriteet.Defektse toote pakutakse vahetada või poe krediiti.Kui sulle ei meeldi punkt,saate naasta usa.Aruanded on kättesaadavad hiljemalt 45 päeva jooksul alates kauba saadetise kuupäev.Kõik kaubad tuleb tagastada nende originaal seisukorras.Pärast saime esemed,me hüvitame teile kohe,nii et palun olla kindel.

    Täname oma arusaamist ja koostööd.

    Meil on hea meel vastata ühelegi küsimusele, te võib-olla, palun võtke meiega ühendust.

    Me vastame nii kiiresti kui võimalik.Tänu ajavööndi erinevus, palun lubage 6 - 12 tundi, et saada oma e-posti vastas.Aitäh!

    Palun jätke meile positiivset tagasisidet, kus 5 TÄRNI peale rahulolu punkt.Mõnikord transiidi ajal on raske kontrollida, palun mõista.Kui teil on küsimusi, mille vastu võetud objektid, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet.Me püüame oma parima, et lahendada probleeme.Me ei luba, et kliendid kannatavad kaotuse, palun olla kindel.

    Firmast

    pakume ka parim teenib iga kliendi jaoks.Loodan, et tegeleda siis uuesti,on hea aeg.

    Meil on hea meel vastata ühelegi küsimusele, te võib-olla, palun võtke meiega ühendust.

    Me vastame nii kiiresti kui võimalik.Tänu ajavööndi erinevus, palun lubage 6 - 12 tundi, et saada oma e-posti vastas.Aitäh!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kristall Kaelakeed Lihvitud Kristall Kivi Parfüümi Pudeli Ripats Naised Hajutavad Kaelakeed

    Kristall Kaelakeed Lihvitud Kristall Kivi Parfüümi Pudeli Ripats Naised Hajutavad Kaelakeed Värv:nagu pildil Sisu pakend:1tk koos kinkekarbis
  • €10.21
  • Seotud

    50tk Vintage Tiibeti Armas Süda Ripatsid, Nõidumine Antiikne Hõbe Värvi Ripats Kaelakee Järeldused DIY Käsitöö Ehted Tegemine

    Tiibeti Stiilis Ripatsid, Plii Vaba, Süda, Antiik-Hõbe Suurus: umbes 13mm pikk, 15mm lai, 1mm paks, auk: 1,5 mm. Tiibeti stiilis ripats tundub, et kokkuhoidlik ja täis salapärane tunne.Mitmekülgne ja kunsti jaoks pilkupüüdev ehete disain.Lihtsalt sobitada oma elegantne garderoob, inimväärse kuju ja eksootilises stiilis suurendada oma graatsiline ja üllas temperament.
  • €1.00
  • €1.42
  • Seotud

    JINGLANG Hot Müük Mood Armastuse võlu Rhinestone Materjali DIY mobiiltelefoni Iluravi Ripats ehted Tarvikud 50 Tk

    Tooted Nimi: Lobster Pannal Konn Võlusid Värv: Roheline,Valge Lõng:Rhinestone+Sulamist Müük Viisil: üks värv,Segatakse värv Pakend: OPP Pakkimine,50 tükki palju Kasutust: Kaelakee,Võtmehoidja,Kõrvarõngad,Kott jne
  • €19.92
  • €23.43
  • Seotud

    10tk Magav Kass Võlu Emailiga Võlu Ehted Tegemise Mood Võlu Ripats, Kõrvarõngas Armas Animaml

    Omadused: Mood ja ainulaadne disain,erinevad värvid oma valik Saab teha ripatsid,võtmehoidja ja muud tarvikud Tehnilised andmed: Kogus:10tk Suurus:Nagu pildil(Ligik.) Materjal:Sulam/Emailiga Pakett Sisaldab: 10tk/Set Märkus: 1.Palun lubage 0.1-0.3 cm erinevuste tõttu manual mõõtmise, aitäh. 2.Palun mõista, sest valguse kiirguse eest või arvuti ekraani
  • €1.35
  • €2.01