Võluv 10mm Valge South Sea Shell Pärl Kaelakee 32" LL011^^@^Üllas stiilis Loomulik Trahvi jewe TASUTA SHIPPING

  • €12.77
  • €17.02
  • On laos
    SKU w181244

    Tänapäeval, magevee pärlid on järjest rohkem ja rohkem moes inimesi üle maailma. 95% magevee pärlid on kasvatatud Hiinas.Aastane toodang on umbes 1500 tonni.

    - Väga kvaliteetne ja taskukohane hind, magevee pärl on saanud populaarne alternatiiv Akoya pearl ja lõuna-sea pearl.Magevee pärl on loonud uue moe pärlid maailmas on taskukohane alternatiiv kulukas soolase vee pärlid, nagu Akoya, Lõuna-Mere Pärl ja Pärlmutter.

    Hooliv Oma Pärlid

    Isegi kultiveeritud pärlid paksem katted on hapram, kui enamiku teiste vääriskivide, nii et sa pead hakkama neid hoolikalt, et hoida neid parimas seisukorras.

    Oma pärlid jääb puhtam kui sa panna neid, pärast olete rakendanud oma meik ja parfüüm.

    Olla kindel, et võtta välja oma pearl rõngad, enne kui taotleda käsi ja keha kreemid.

    Pühkige oma pärlid, pehme, kiuvaba lapiga niipea, kui te võtate neid välja.Riide saab niisutatud vee või saab see olema kuiv.Kui niiske, võimaldab pärlid õhu käes kuivada, enne panemist ära.

    Mustad pärlid saab puhastada pehme seebi ja vee lahusega (proovige Elevandiluu-helbed).

    Ärge kunagi puhastage oma pärlid koos lahendusi, mis sisaldavad ammoniaaki või puhastusvahenditega.

    Ei pane pärl ehted ultraheli puhasti.

    Ärge kasutage abrasiivseid puhastusvahendeid või hõõruda pärlid koos abrasiivne lapiga.Nii saab kanda ära nacre lakk, jättes teile plain otsin rant.

    Hoidmine Pärlid

    Ärge hoidke oma pärlid teiste ehteid, sest need võivad olla kriimustatud kergesti, kui metal või vääriskivide hõõruda nende vastu.Leida spetsiaalne ava oma ehted kast, pärlid, või hoida neid pehme kott on valmistatud seemisnahast või mõne muu mitte-abrasiivseid materjale.

    Oma trahvi pearl kaelakeed tuleks restrung perioodiliselt nii, et sa oled kindel, silk või tamiili hoides neid on heas korras.

    Restring Oma Pärlid Ja Sõlm Ohutuse

    Et vältida haru murdunud, see on hea mõte on oma pärlid restrung perioodiliselt -- võib-olla kord aastas või nii et kui te kannate neid sageli.Knotting tegevussuund, vahel iga pärl on vältida kõik pärlid allakukkumist strand juhul strand breaks.Samuti knotting takistab pärlid hõõrudes üksteise vastu ja põhjustab kahju.Natuke hooldus võib minna veel pikk tee suunas, tagamaks, et sinu pärlid jäävad ohutu ja särav aastaid!Meie pearl kaelakeed on kõik sõlmes.

    PEARL TSOONIDE 6 aastat kogemusi magevee pärl on ringi Hiinas, me pakume teile erinevaid Pearl Ehted kõrgeima kvaliteediga ja väga mõistlike hindadega.Kõik meie eBay loetletud esemed asuvad meie töökoda Hiinas.

    Me osta suures koguses pearl pearl põllumajandustootjate otse nii, et meie kulud on hästi kontrollitud.Me siis tõsta suuri allahindlusi oma klientidele eBay.See tähendab, et kõik meie kliendid eBay saab nautida eelis.Kui ükski esindaja kaasamine, meie pärlid on madala hinnaga ja sama hea kvaliteediga kui need, mida müüakse high-end ehted kauplustes.

    Iga töö meie trahvi Pearl Ehted on hoolikalt kavandatud, et meie andekad disainerid ja käsitsi sõlmes oma töökoda.Seega, ostes meilt tähendab, ostes otse allikast mõistliku hinnaga.

    Me tervitame jae -, hulgi-ja kohandatud selleks.Me säilitada tohutu pearl varude ja on uustulnukad iga nädal.Meil on "muretu" 14 päeva tagasi/toetuse poliitika ja kunagi palunud taasasustamist tasu.Palun sirvida meie valik Pearl Ehted, mis on nii ilus, nagu nad on taskukohane.

    Pakume 100% Rahulolu ja Ei Riski Raha Tagasi Garantii.

    Makse peab olema 7 päeva jooksul pärast võitnud pakkumist, kui te soovite osta rohkem kui ühe toote, siis kirjuta meile.Te võite oodata oma teiste oksjonite lõpuni ja maksate meile kõike korraga.Kui kombineerida makse peab 14 päeva jooksul pärast esimest objekte valmis.

    Üksus on tasuta kohaletoimetamine air mail Hiinast Post Office.

    Madalam Laevandus ja Käitlemise Määrad

    Saame vahetada tagastatud teemad siis, kui probleem on olemas objekt.Iga punkt pakume on tagatud 100% rahulolu garantii.Kui sinu üksus ei ole õige või sa ei meeldi mingil põhjusel, võtke meiega kohe tagasi juhiseid ja teeme seda teie jaoks õige.Esemed tuleb saata meile algne seisukorras ja vigastamata 14 päeva jooksul.me töötame teiega, et tagada, et iga probleem on lahendatud.Palun pange tähele, et laevandus tasu ei tagastata.

    See on meie eesmärk tagada, et kõik teie küsimused on vastatud õigeaegselt.Võtke julgelt edasi kõik teie küsimused ja kommentaarid on meile eBay, aga palun ära peida oma e-posti aadress.

    Me vastuse e-kirju esmaspäev-reede (nr nädalavahetustel või puhkuse).


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    9/127 Tk õngeritv Kit 1.6 m Teleskoop Masti Reel Kaasaskantav õngeritv Box Set Konks kalastustarbed Käik Tarvikute Komplekt

    127pcs Kalapüügi Tarvikute Komplekt Kaasaskantav õngeritv Box Set Konks kalastustarbed Käik Tööriist Kirjeldus: Õngeritv: 1,6 m Mere-rod: 1tk Esimene läbimõõt 2mm,elemendi läbimõõt 15.6 mm Kaal 95g Pikkus 41cm Kalapüügi reel: Mudel: 1000 Parameetrid: 2#-110, 3#-90, 4#-65 Kiirus: 3.3:1 0.23/110 0.28/90 0.33/65 Kaal: 88.5 g Kalapüügi
  • €3.21
  • €4.59
  • Seotud

    Lip Gloss Baasi Kreem Plumper Huuleläige, Kauakestev Läbipaistev, Veekindel Maht Huule Selge Lipgloss Tüdruk Juhuslik Saada

    Lip Gloss Baasi Kreem Plumper Huuleläige, Kauakestev Läbipaistev Lipgloss Kirjeldus: Väga kontsentreeritud sisuliselt sulanduda huuled tõhusalt ja magus lõhn, püsib kogu päeva. Annab pinguldav toime, et huuled. Taime õli vormid film huuled, et hoida niiskust .Hoiab huuled niisutatud kogu päeva pikkune. Pakkuda rikas niiskust, et kuivad huuled ja annab potsatas huuled Kuidas
  • €1.15
  • €1.69
  • Seotud

    1 komplekt Travel Kaela Padi U Kujuline Padi Office Lennu Reisil Kaela Ülejäänud Pehme Padi Padi Tervishoiu+eye mask + 2 Kõrva Plug

    Omadused: Armas Täispuhutav Reisi Padi Kaela U Ülejäänud Kompaktne Lennuk Täiesti Uued Täispuhutavad Tasku Padi lõõgastav reisida. Kerge, kompaktne suurus suurepärane reisida! See padi sa ei pea kunagi muretsema kaela valu jälle! Suurepärase reisi -, matka-või isegi oma kontoris. See korrigeerib poolt tõstis soovitud toetus ja tugevust. Kirjeldus: Värv:
  • €0.58
  • €0.89