Mehofond Väike Printsess Baby Shower Taust Fotograafia Lilla Lill Kuld Dots Vastsündinud Taustaks Foto Stuudio Photozone

  • €5.67
  • €10.14
  • On laos
    SKU w182632

    Materjali Kirjeldus

    Vinüül:Suhteliselt õhuke, heledam värv, sobib üks-kord kasutada, ei saa pesta, on võimalik triikida tagant madala temperatuuri, sobib kasutamiseks sisetingimustes.

    Polüester:värvus on suhteliselt tume, materjal on suhteliselt pehme, võib pesta, võib triikida, saab taaskasutada, vastupidav, sobib sise-ja välistingimustes.

    Vinüül Kuva Üksikasjad

    Kui te kasutate seda osapoole jaoks, saate valida selle vinüül.Materjal on sarnane riie, erinevalt tapeet, see saab kleepida otse.Kui teil on vaja riputada see üles, siis on vaja kleepida seda käsitsi.

    Polüester Kuva Üksikasjad

    Kui te olete professionaalne fotograaf, pildistamise, saate valida, polüester.See on Elastne, pehme ja suhteliselt raske.

    Umbes Värvi Erinevus

    1.Pange tähele, et iga arvuti on erinevat värvi ja resolutsiooni seaded nii, värvid ekraanil kuvatud võib veidi erineda tegelikust tootest.

    2.Prindi mõju sõltuvalt teie seaded.Me ei paku toetusi või asendused on elemendid, mida on kerge värvi variatsioonid.

    3.Pildil on vahe veebileht näitab ja tegeliku tausta peale trükitud.

    4. Kerge kromaatilise aberratsiooni on normaalne.Kui te ei nõustu, palun osta ettevaatusega.

    Umbes Suurus

    Kui olemasolevad suurus valikud ei ole suurus, mida soovite, saate meiega ühendust, et kohandada suurust soovite.

    Umbes Pakett

    Meie vaikimisi on kokkuklapitavad pakendite, kui sa tahad, et laeva jooksvalt, palun võtke meiega ühendust juba ette.

    Umbes Kohandamine

    Me saame kohandada mis tahes koomiks,mäng,film,banner,partei teenetemärgi taust,ja oma pilte,palun võtke minuga ühendust, kui soovite kohandada.

    Umbes Kortsud

    Sest me murra pakendi vaikimisi, seal võib olla kortsud, kuid ärge muretsege, seal on palju võimalusi, kuidas eemaldada kortsud:

    1. meetod: Raud madalal temperatuuril tagant tausta riie (lisa madalal temperatuuril, taga);

    Meetod 2: Hang up taustal lapiga ja oodake 2-3 päeva;

    Meetod 3:Leida pikka toru,rulli taustal üles pingeline koos toru ja kinnita see stringid,Siis jäta ta üksi 1-2 päeva jooksul.

    Kohta Tagasisidet

    Oma shopping kogemusi ja tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul meie teenuste ja toodete kohta, palun jätke viie-tärni vaadata, aga kui seal on mingi probleem tootega või kui te pole rahul, palun ära vihasta, palun olge aegsasti, võtke meiega Ühendust, aitame teid nii kiiresti kui võimalik,tänan teid eelnevalt.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    WWOOR 2021 Uus Top Brändi Luksus Põhjuslik Naiste Rose Gold White Vaadata Luksus Elegantne Silma Kvarts Veekindel Käekell Montre Femme

    WWOOR 2021 Uus Top Brändi Luksus Põhjuslik Naiste Rose Gold White Vaadata Luksus Elegantne Silma Kvarts Veekindel Käekell Montre Femme Mood, Elegantne, Vabaaja, Lihtne; Primavera Kell Spetsifikatsioon ühtlustamise: - Kohtuasjas Läbimõõt: 40 mm - Kohtuasjas Paksus: 10 mm - Sagedusriba Laius: 20 mm - Kogupikkus: 23 mm Komplekti Kuulub: - 1 x WWOOR Vaadata -
  • €9.70
  • €51.07
  • Seotud

    Värvikas Küünte Salong Home Decor Seina Kleepsud Elutuba, Magamistuba Art Decor Tapeet

    Kallis klient!Tere tulemast! Me oleme professionaalne tootja Vinüül Lõikamine decal kleebis . O ur kleebised vastu hiljemalt Hiina kleebis tehnoloogiat, mis tagab, et kleepsud on puhas värv, läbipaistev ja ilus välimus. Meie kleebised on väga mugav kasutada ja ei ole lihtne olla kahjustatud transportimise ajal. Meil on võimalik pakkuda erinevaid moe disaini ja personaliseeritud toodete
  • €1.62
  • €2.31
  • Seotud

    Naiste Sussid Ronitaimed Kingad Bowknot Kive Crystal Stilettos Super Kõrge Konts 11CM Uus Suvi Õõnes Must C888

    Toote Tehnilised Andmed: * Seisukord: 100% Uhiuue * Kontsa Kõrgus: ca 11 cm * Platvorm: umbes cm * Võlli Kõrgus: umbes cm * Ümbermõõt:umbes cm * Laius: Keskmine (B, M) * Saadaval Suurused: EUR 35 36 37 38 39 -43 * Materjal:Sünteetiline
  • €24.29
  • €39.18
  • Seotud

    MagiDeal 10tk Akvalangiga Sukelduda Plastikust Pöörlev Snap Konks Spring Clip Sobib 12mm Vöö Rihm Vöö - Tugev ja Kerge

    Kirjeldus: 10 Tükki plastikust pöörlev snap hook klamber lukk Sobib 12mm vöö rihm Tugev, kerge ja vastupidav Saab kasutada, et mõned väikesed esemed, nagu vile, kompass, taskulamp jne. Suured tarvikud sukeldumisega, kämping, matkamine, ronimine ja rohkem Kirjeldus: Materjal: Plastik Konksu Pikkus: Umbes. 4 cm 1.6 tolli Pöörlev Silma Laius: U. 1.2 cm/0.47
  • €0.89
  • €1.52