Treening Multi-funktsionaalne Füüsilise ettevalmistuse Kõrge Telk, Telkimine Kaalutud Liiva Kott Väljas Lehtla Päike Peavarju Võrade Jalg Kaal

  • €1.69
  • €2.73
  • On laos
    SKU w185229

    [RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

    Telkimine Telk Kaalutud Liiva Kott Väljas Lehtla Telk Telgis Päike Peavarju Võrade Jalg Kaal Sandbag

    Tehnilised andmed:

    Peamine materjal: 420D Oxford riie

    Toode värv: Must

    Toote levib suurus: 400x340x3mm/15.7x13.4x0.12"

    Toode net kaal: 60 g

    Juhised:

    Pane liiva sandbag ja siduda see, et ühe jalaga telk vältimiseks on puhutud kaugusel tuule.

    See on lähetatud, ilma liiv.

    See võib sisaldada materjale, nt liiva, kivide või pinnase seisukohalt.

    1. Seal võivad olla väiksed suurus kõrvalekallete tõttu käsitsi mõõtmine, erinevad mõõtmise meetodid ja vahendid.

    2. Pilt ei kajasta tegelikku värvi punkti, kuna erinevate pildistamise valgus, nurk-ja display-monitor.

    Paketid:

    1 X Kämpingus Telk Kaalutud Liiva Kott

    1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

    saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

    2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

    3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

    4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset Tagasisidet,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

    1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

    3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

    4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun võtke meiega ühendust tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

    I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

    Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.

    [CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Naiste Sussid Ronitaimed Kingad Bowknot Kive Crystal Stilettos Super Kõrge Konts 11CM Uus Suvi Õõnes Must C888

    Toote Tehnilised Andmed: * Seisukord: 100% Uhiuue * Kontsa Kõrgus: ca 11 cm * Platvorm: umbes cm * Võlli Kõrgus: umbes cm * Ümbermõõt:umbes cm * Laius: Keskmine (B, M) * Saadaval Suurused: EUR 35 36 37 38 39 -43 * Materjal:Sünteetiline
  • €24.29
  • €39.18
  • Seotud

    Vintage Vask Messing Valitseja Järjehoidja Silt Broneerida Kaubamärgi Kartograafia Maali Mõõta Tööriista Office Kooli Kirjatarvete C5AE

    100% täiesti uus ja kvaliteetne OOTDTY Omadused: Disain on lihtne ja suuremeelne peene tekstuuriga. Mõlemad pooled on töödeldud peene traadi kujundamist,markeering on täpne, pika elu, ei fade. Vastupidav multifunktsionaalne vahend, järjehoidja ja joonlaud kirjatarvete tarvikud. Ilus kingitus idee, näiteks, teie parim sõber, teha õpetaja kingitusi õpetaja. Järjehoidja
  • €0.84
  • €1.73
  • Seotud

    FOCALLURE 6 Tk Professionaalne Meik Pintslid Määrata Sihtasutuse Pulber Blushes Harja Pehme Kõrge Kvaliteediga Naiste Kosmeetika Vahendid

    FOCALLURE 6tk/Set Reisi Kaasaskantav Meik Pintslid Määrata Sihtasutuse Puuder Põsepuna, Lauvärv Concealer Huule Eye Make Up Pintsel Kosmeetika tööriistakomplekt Omadused: Täiesti uus ja kvaliteetne. Suur professionaalne või kodus kasutamiseks. Lihtne Kasutada, Kaasaskantav, Meik Vahend. Ei pleegib või langeb, saab nautida seda pikemat aega. See on hea kingitus oma väljavalituks
  • €6.37
  • €9.37
  • Seotud

    Näiteks YAMAHA MT-25-2020 2016 2017 2018 2019 Mootorratta Tarvikud Anti-varguse Kiiver Lock Security

    Toote tutvustus Conditon:100% Brand New Materjal :CNC Alumiinium Must/Sinine/Punane Näiteks YAMAHA MT-25 MT-03 2014-20
  • €10.69
  • €13.37