15W Auto QI Juhtmevaba Laadija, Telefon, Aku Plaadi Mercedes Benz W177 W247 AMG A35L GLB A B Klassi CLA 2019 2020

  • €45.67
  • €67.17
  • On laos
    SKU w1879

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 15W Auto QI Juhtmevaba Laadija, Telefon, Aku Plaadi Mercedes Benz W177 W247 AMG A35L GLB A B Klassi CLA 2019 2020

    Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

    100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

    Valmistatud kõrge kvaliteediga materjali maksimaalne vastupidavus.

    Täiustatud tootmise tehnoloogiat, et toota täpselt sobiv.

    Professionaalne tootmise stabiilne jõudlus pikka aega.

    [Fit hea ja mugav] Ei, kahjustada auto struktuur, ei mõjuta auto funktsioon.Stabiilne lõikamine, kiire reageerimine vallandada agility, reageerivad koheselt, nautida mugavust toonud tehnoloogia poolt.

    [Upgrade Kogemused] Suuremalt ala laadimise tõhusus, nr pime ala laadimine.

    Paigaldus paigutus: center console

    1. Laadimise indikaator

    2. Õhuga jahutus

    3. Toite lüliti / nupp

    4. koos Vedada laadimine USB port

    5.Tuulutusavad disain, aitab hoida telefoni lahe laadimise ajal

    Telefon QI juhtmevaba laadimine

    näiteks:

    Sobib phone 8 8 plus X XS MAX

    Sobib Samsung s6 s7 s8 s9 Märkus 7 Märkus 8 Märkus 9

    Maksimaalne võimsus: 15W

    Värv: must

    Materjal: ABS

    Pakendi Sisu:

    1 x Auto Juhtmeta Laadija

    Märkus:

    Kasutamise temperatuur ei tohi ületada 104 Fahrenheiti (40Celsius).Kui temperatuur läheb kõrgemaks, palun ärge jätke laadija kuumusest.Kui see on kuum, palun avage konditsioneer, et lahe see (mis käsitleb ventilatsioon clip mudel) Sõltuvalt sellest, kus sa elad, kuuma ilmaga, hoida oma laadija otsese päikesevalguse pikka aega.

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

    Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Uus Rool Nuppu Raami Nuppu Sisekujundus Dekoratiivne Kate Tarvikud Süsinikkiust Ratta Raami Dodge Challenger-Up

    Omadused: Kaunista oma auto Koos geomeetrilise mustri disain, see ratas sisekujundus on hästi töödeldud ja on hea läike.Moekas ja täis tehnoloogia mõttes välimus on täiesti vastavad teie auto, muutes oma auto rohkem deluxe ja pilkupüüdev. Lihtne paigaldada Lisada topelt pool kleeplint paigaldus.Mingit puurimist või lõikamist vaja.Lihtsalt kinnita nuppu raami ratta nuppu.Tugeva imendumist
  • €20.44
  • €34.06
  • Seotud

    Auto süsinikkiust ABS esistange Spoiler Külje Tiib Dekoratiivne Kate Mercedes Benz GLC Klassi GLC260 GLC300 2020

    Auto süsinikkiust ABS esistange Spoiler Külje Tiib Dekoratiivne Kate Mercedes Benz GLC Klassi GLC260 GLC300 2020 Kerge ja lihtne teha ja asendada. Tulla isekleepuv lint, lihtsalt paigaldada. Lihtne paigaldada, lihtsalt koorida ja kinni, ei driling või keevitamiseks vaja. Täiuslik viimistlus, parandada välimust oma sõidukeid. Parandada sujuvamaks,näita elegantne profiili, ilusam ja siledam. Toote
  • €7.88
  • €14.33
  • Seotud

    Näiteks VW Volkswagen Tiguan 2010-LHD Aken, Lift, Paneel, Lüliti Raam Katta Sisekujundus Kleebis Auto Tarvikud

    1: Seisukord: 100% täiesti uus ja kvaliteetne 2: Materjal: ABS 3: ma nstallation Nipp tagasi toote 3M teibiga,stick kohta originaal kate,esay installida Teade:Kuna teises valguses, võibolla fotod kirjeldus on erinev tõelist värvi.Mis tahes ebamugav, siiralt loodan, et saan teie lahke mõistmist.Tänan sind nii palju Palun veenduge, et teie auto on sama, nagu on meie pilt. Ainult sobib
  • €22.88
  • €28.96
  • Seotud

    Näiteks Acura CDX 2019 Auto Interjöör Center console Nähtamatu sobiks TPÜ kaitsekile Anti-scratch Tarvikud

    Auto Center Console Näiteks Acura CDX 2019 Komplekti Salongi Liistud Täielik Komplekt Salongi Liistud TPÜ Protector Film Palun kinnitage oma auto mudel ja osta Tere tulemast meie poe Meie tooted sobivad ainult Vasaku Käega Sõitmist Kirjeldus: Toote Nimetus:Auto Täielik Komplekt Salongi Liistud Film Välisilme Kaunistamiseks Film Materjal:Top-kvaliteedi
  • €19.16
  • €25.54
  • Seotud

    Mõeldud Dodge Challenger 2016 2017 2018 2019 sisustuselemendid ABS Plastikust Esi Lugemine Kerge Lambi Kate Sisekujundus Car Styling

    Punkt Paigaldamiseks: Sobib Dodge Challenger 2015 - 2019 Toote Kirjeldus : Seisukord: 100% uhiuue Materjal: Valmistatud ABS Plastikust Hulka kuuluvad: 1set(2tk) Tehtud ISO 9001 rajatis, mis tagab hea kvaliteedi.Lihtne paigaldus, 3M kleeplint on lisatud juures tagasi. Meetod Paigaldus l 1. Samm Palun puhastage ala ja kõrvaldab aine enne paigaldamist selle toote kohta. l Sammu 2, Et kontrollida paigalduse
  • €23.61
  • €28.11