Pärlmutter Vask Mängib Kuldkala Lamp Klassikalise Juuksed Kinni Vintage Ehted Hanfu Kostüüm Juuksed Tarvik (Juuste Kamm + Kõrvarõngad)

  • €55.37
  • On laos
    SKU w188398

    Puhas Käsitöö Vintage Hiina Ehteid, käsitsi valmistatud esemed on vaja 10-12 päeva, pls oota kannatlikult.

    Matl: pearl, avärav watermaloon roosa kivi, sinine kristall, roosa kest töö, lilla kristall, kullatud metallist tarvik

    Ha ir pulk suurus: 12cmL*5cmW, tutt 11cmL,

    1 Lugu ma koosneb:

    See on disain, mis on tehtud Hiina Folk Kuldkala Lamp.

    On õnnelik kuldkala, ta ujub basseinis päev carefreely.

    Ühel päeval, kui tüdruk sinine tuli bassein, ta nägi kuldkala ja hüüdis talle, ta ütles et see kõik tema kurbus ja nutma väga kurvalt coz ta didnot on piisavalt raha, et osta pulm ehteid,et tema tulevane ämm, põlgasid teda ja ei nõustunud käesoleva pulmad.

    Kuldkala ei teadnud, mida pulm ehteid on, aga ta ei tahtnud, sinine tüdruk nutma.Pärast tüdruk lahkus, ta kogutud pisar langeb tüdruk ja tegi need pärlid, ja koos pärlid arvesse ilusad lilled, mida ta tegi, sinine kivi arvesse ring sinine helmed, ta freezed, kui viipab kerge bassein tagaplaanile ja liideti kuld liiva ujulas alt sisse pikk kuldne tutt ja tehtud juuksed kinni tüdruk, kuid see tundus nagu surnud asi, mitte erksad.Ta pööras ennast sisse 2 kalu juuksed kinni ja kasutatud pearl nagu oma silmi.

    2. päev, kui sinine tüdruk tuli bassein, ta ei leia kuldkala, kuid nägin shinning asi, bassein, ta võttis selle üles ja leidis selle väga ilusad juuksed kinni, oli ta väga õnnelik ja abiellub õnnelikult.Ta elas oma elu õnnelikult kuni 89 aastat vana ja oli 4 poega ja 4 tütart.Ta oli väga õnnelik elu.

    Kuldkala kunagi tulevad jälle välja, ta elas juuksed kinni ja näinud 1 õnnelik paar pärast veel üks.Ta saab õnnistada, et õnnelik pulm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    PU Nahk Reljeef Õla Kaenla all Kott Naiste Vabaaja Puhta Värvi Naiste Käekott, mis on Stiilne kaenla alt õlakott

    Mood Naised PU Nahk Värviga Reljeef Õla Kaenla all Kott Vabaaja Daamid Väike Rahakott Käekotid Funktsioon: Daamid õla kaenla all kott. PU materjalist, puhas värv ja reljeefsus disain. Mood, stiilne ja vastupidav. Kirjeldus: Materjal: PU Suurus: keskmine, 25*14.5*6cm/9.84*5.71*2.36 Õlarihma pikkus: 45cm/17.72 Õlarihm stiilis: ühe Sulgemise meetod:
  • €1.98
  • €2.87
  • Seotud

    Puidust Lehe Sahtel Tee Set Cup Puu Madu Magustoit Kodu Kaunistamiseks Hotel Asukoht Pähkel Jätab Plaat

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €8.83
  • €11.78
  • Seotud

    Seep Kotid Dušš 30 Pack Loomulik Ramjee Seep Saver Kott Omatehtud Seep Võrgusilma Kott Pingutusnöör

    Seep Kotid Dušš 30 Pack Loomulik Ramjee Seep Saver Kott Omatehtud Seep Võrgusilma Kott Pingutusnöör Õrn Kooriv Funktsioon Meisterdatud lisatasu looduslike taimede ramjee, need seep saver kotid on naha-sõbralik ja ohutu.Nad pakuvad kerge koorimisega, mis muudab need saanud suurepärane võimalus saada oma ringlusse läheb. Lathering Vahu Kergust - Lihtsalt aseta oma baari seebi kott, tõmmake nöör suletud
  • €10.56
  • €19.20