MP Stiil Tagumine Difuusor BMW 5 Seeria G30 G38 530i 540i 2017 2018 2019 M Performance Tagumine Kaitseraud Huule Kate Sisekujundus

  • €369.69
  • On laos
    SKU w188463

    Sisaldab : 1tk

    Materjal : Carbon Fiber / ABS

    Sobib: BMW 5 Seeria G30 M-Tech Kaitseraua 2017-2019

    Paigaldamine : 1:1 Asendus tüüp

    Luksus out-otsin, parim kingitus oma auto!

    Pakett Sisaldab: 1x Tagumine Difuusor

    Märkus:

    1.Palun jäta meid 5 tähte positiivset tagasisidet ja jagada meile pilte, kui teil on vastavad meie tooted ja meie teenus.

    2.Meil on tootja, mis toodab tuhandete mudel auto osad .meil on range QC enne iga saadetise kohta .

    3.Aga kui leiate mingeid probleeme ja kahju osa , Palun ärge kartke meiega ühendust võtta enne, kui sa lahkud mingit tagasisidet .Meie teenus on alati online.

    (Soovitame teha paigaldamine te kohalik töökoda.Näiteks süsinikkiust osad, oskusi ja professionaalset carefulness vaja.)

    1, Q: Kuidas kinnitada, kas see toode sobib minu auto või mitte?

    A: Kui ei ole kindel, paigaldamiseks, võtke palun ühendust ja saada meile oma auto pilte(esi -, taga-ja kogu auto pildid), siis me kontrollime sobib või ei ole teie jaoks.

    2, Q: kas see On reaalne 100% full carbon fiber materjalist ja kuiv süsiniku?

    A: mõned spoilerid on täielikult süsinikkiust, kuid mitte kõik tooted ei kuiva süsinik, kui teil on cuirous kohta, palun võtke meiega ühendust .

    3, Q: On TULUMAKSU lisada, et tasuta?

    A: Ostja on kohustatud tasuma kõik kohalikud Tolli maksud.Kui teie kirje on tagastatud tõttu tolli küsimustele, me saame ainult toetuse PUNKT OSA, nii et palun jälgida oma paki pidevalt, kui saad tolli küsimus,palun võtke neid õigeaegselt, et vältida tagasi-või me saab ainult toetuse punkt osa pärast tagasi.

    4.K: kui palju makse me peame maksma?

    Re:Euroopa riigis :kõik teemad on vaja imporditollimaks, mis on 35-45 euro, mis põhineb meie väike faktuurarve

    USA turg: kõik teemad ei pea maksma tollimaksu, kui kokku faktuurarve on vähem kui 1000usd, nagu meie arve summa on 200usd ,et USA turul ei pea maksma tulumaksu.

    Austraalia turul: kõik teemad ei pea maksma tollimaksu, kui kokku faktuurarve on vähem kui 1000AUD, nagu meie arve summa on 200AUD ,nii Austraalia turule ei pea maksma tulumaksu.

    1. Tellimused saadetakse jooksul 2 kuni 7 tööpäeva pärast makse on Kustutatud.Tellimused on tehtud Nädalavahetusel

    ja Pühad töödeldakse Järgmisel tööpäeval.Palun lubage 10-21 tööpäeva rahvusvaheline tarne.Mõned

    saadetiste võib kauem aega võtta olenevalt teie kohalik toll ja laevandus meetod otsustasin.

    2. Kombineeritud shipping allahindlus võib pakkuda.Võtke julgelt meiega ühendust võtta soodushinnaga.Saada allahindlust, ühe täieliku makse peab olema tehtud ühendatud üksused.

    3. Palun veenduge, et kohaletoimetamise AADRESS, mida pakkuda kassasse ja paypal oleks täpne.Me ei vastuta kätte toimetamata aadress.

    4. Eest defected esemed, tagasi laevanduse kulud ja subsquent asendamine transpordi maksumus peab olema borned müüja poolt.Ostja peab võtke meiega ühendust, et number 7 päeva jooksul pärast pakendi saabunud.Pretensioone võetakse vastu 7 päeva pärast.

    5. Kui sul on mõni küsimus, saadetised, mõned TASUTA KOHALETOIMETAMINE osad, palun ärge võtke meiega ühendust, et valida õige laevandus meetod sulle meeldib.

    Umbes Tagasi:

    1. Kahjustatud Objekt

    Kahjustunud kaup sisaldab objekte, mis on kahjustatud veo ajal.Kui saadetis jõuab teie ukse ilmne shipping kahju, palun keelduda tarne.Kui sul paketi ja leida kahjustatud tee, palun avage kast kontrollimiseks enne, kui te registreerute, palun salvesta kõik pakendi materjal ja paberitöö ja võtke meiega kohe.Digitaalsed fotod tuleb igal juhul.

    2.Vigane või Valesti Veetud Punkt

    Kui objekt, mida soovite tagasi on kasutuskõlbmatud, kuid on ilma nähtava kahju, on see, loetakse defektseks.Kui teile saabub defektne või vale toote, siis palun salvestage kõik pakendi materjal ja paberitööd, võtke meiega kohe, Et Number 7 päeva jooksul peale minna pakett ja töötleme teie taotluse kohe.Asendamine punkt töödeldakse ja saadetakse peale tagasi ja kontrolli originaal punkt.Pretensioone võetakse vastu 7 päeva pärast.

    Langes Vabalt võtke meiega mis tahes küsimusi.

    Umbes Garantii:

    Osad ainult.Ostja vastutuse kõigi merevedude kulusid.Garantii ei kehti, kohaldatakse ebaõige paigaldamine, vee/tulekahjus, muutmine või mis tahes tegude olemust.

    Klienditeenindus:

    Kui teil on mingeid kahtlusi, et meie tooted enne või pärast võitnud oksjoni, palun ärge kartke võtke ühendust meie klienditeenindusega klienditoega.

    Meie kontor avab esmaspäevast laupäevani.Me suletud pühapäeval ja kõik suuremad pühad.

    Teie e-mail on garanteeritud olema vastas 24 tunni jooksul.E-posti saata meile pühade ajal on vastas järgmisel tööpäeval.Tänu teise ajavööndisse, vastus on viivitus vahel.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    6 Värvi Ehted Värske Kivi Ruut Kristall Kõrvarõngad Ja Kaelakee Kinnitus Ehtekomplekt Pulmapidu Uus Naiste Ehted

    6 Värvi Ehted Värske Kivi Ruut Kristall Kõrvarõngad Ja Kaelakee Kinnitus Ehtekomplekt Pulmapidu Uus Naiste Ehted
  • €2.98
  • €4.81
  • Seotud

    Ühes Tükis Ujumistrikoo Naistele 2021 Uus Seksikas Supelpüksid Monokini Push Up Ujumistrikoo Beach Kanda Trikoo Naiste Ujumine Ülikond

    Märkus 1.Erinevad monitorid, seal võib väike värvi erinevus selle vahel, mida sa näed ja mida sa saada.Palun ära pahanda. 2.Suurus, mida mõõdetakse käsitsi,palun lubage 2-3 cm vigu. Suurustabelit Foto Tagasiside Teie tagasiside on meile väga oluline.Kui sa oled õnnelik, usa, pea meeles, et jäta meile positiivset tagasisidet (5 tähte).Kui teil on mingeid rahulolematus, palun andke
  • €15.76
  • €31.51
  • Seotud

    2tk Naiste Suve Riided Lühikese Varrukaga T-särk Saagi Topid, lühikesed Püksid Juhuslik Treening Kõhn Tahke Tracksuit Vabaaja Slim Varustus 2020

    2tk Naiste Suve Riided Lühikese Varrukaga T-särk Saagi Topid, lühikesed Püksid Juhuslik Treening Kõhn Tahke Tracksuit Vabaaja Slim Varustus 2020! Kvaliteetne ja täiesti uus 100% Peamised Värv: NAGU Pildil Uus Mood Materjal: Polüester Tähelepanu plz: Kui teie laps on lihav, soovitame valida suurem suurus, aitäh.Palun vaadake oma lapsed tegelik kõrgus ja suurus chart enne ostu/pakkumine.Tänan. Komplekti
  • €4.81
  • €5.73