Suvel Leibkonna Portable Air Cooler Desktop Super Vaikne Mini Konditsioneer Jää Õhk Jahedam Fänn Home Office Tuba

  • €19.69
  • €29.39
  • On laos
    SKU w189167

    Portable Air Cooler Desktop Super Vaikne Mini Konditsioneer Jää Õhk Jahedam Fänn Home Office Tuba QP2

    Omadused:

    1. Mini konditsioneer, mis simuleerib mugav loomulik tuule tuule suund ja õhuvoolu sagedus, võib tuua teile rohkem lahe nagu metsa breeze in fuggy suvel.

    2. Tuul puhub õrnalt peene misting, see väike misting fänn võiks tuua teid hubane keskkond ja aitab teil magama parem!

    3. Vala vesi ja jää vette konteiner, vajutage nuppu portable air cooler, mille vesi atomizes transpordi soojust ära sekundi jooksul ja hoida sind jahutatakse pidevalt.

    4. Väike suurus, mis ei võta palju ruumi ja võib kergesti viia kuhugi.Suvel, on parim valik telkimine ja võite kergesti teha see välja väga sobib kodude, kontorite, väljas piknikud jne.

    5. See töölaud jahutusventilaator on mõeldud isiklikuks kasutamiseks.Ta võtab vastu viimase kütuseaurude jahutamise tehnoloogia, mis on madala energiatarbega ja on jahedam kui tavalised fännid.

    Teade:

    *Tegelik värv võib veidi erineda pildil on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju

    *Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine

    Kirjeldus:

    Suurus: 156*138*125mm

    1 valige x Portable Air Cooler

    Me Laev Maailmas (välja Arvatud mõned riigid ja APO/FPO).Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.Saadame paki Hiina õhu kaudu postitus.Tarneaeg sõltub Shipping Vedaja, Toll ja Post Lähte -, siht-ja muud tegurid.Enamik pakendite võiks saadud 20 tööpäeva (4 nädalat).Allpool on tarneaeg kogumise kvantitatiivseid andmeid:

    Me võtame e-Posti taotlused tagastab 7 tööpäeva jooksul saavad tellimuse.Kui element on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Kui te ei ole rahul, kui sa saaksid punkt, tooge see tagasi 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust tagasi juhend enne, kui te selle tagasi.Kõik tagastatud tooted PEAVAD OLEMA originaalpakendis ja sa PEAD ANDMA usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja teie tellimus ID.Kui toode on defektne 3 kuu, siis saadame teile asendamine ilma lisatasuta, või pakkuda toetuse pärast saame defektne, punkt.Kui punkt on vigane pärast 3 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Me saadame sulle uue pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel www.villamehed.ee!Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun andke meile positiivset tagasisidet, kus 5 tärni läbi, mis on meie jaoks väga oluline.Meil on väga tänulik, kui saate jätta oma tõeline tunne siin.Kui te ei ole rahul teemad või meie teenuste, võtke meiega palun ühendust enne lahkumist igasugune tagasiside, me probleemi lahendada kohe, aitäh!Palun Sõnumi meid 9:00am.kuni 18:00. (8 GMT) ning esmaspäevast laupäevani .Kui teil on küsimusi, palun sõnumi meid ja annavad meile võimaluse teid aidata.Kõik sõnumid vastatakse hiljemalt 1 tööpäev (välja arvatud riiklikel pühadel Hiinas).Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal (kaasa arvatud pühapäeviti).


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    TAJIAN ABS 2tk Auto Engine Hood Hinge Decor Kate Kleebised Raami Stiil Katta Väljast Tarvikud Jeep Nääkleja JL 18-21

    TAJIAN ABS 2tk Auto Engine Hood Hinge Decor Kate Kleebised Raami Stiil Katta Väljast Tarvikud Jeep Nääkleja JL 18-21 Auto Mudel: Jeep Nääkleja JL 2018-2021 Materjal: ABS Värv: carbon fiber stiilis must, hõbedane Pakett Hõlmab: 2pcs/set * Engine Hood Hinge Teenetemärgi Kate Palun veenduge, et see punkt ülikond sobib teie autole enne kui teha selleks, kui sa ei ole kindel, palun võtke
  • €17.78
  • €20.44
  • Seotud

    Retro Alligaator Kopp Kotid Naiste Krokodilli Mustriga Käekott Võimsus Vabaaja Krokodill Õla Messenger Kotid Daamid PU Rahakott

    Mudel D0398 Peamine materjal Pu nahk Suurus 20* 17* 22 cm Sulgemise tüüp Hasp Disain Messenger kotid/crossbody kott Märkused: 1. Erinevad mõõtmise meetod, mõõtmise vead sees 3 cm on paratamatu ja vastuvõetav; 2. Värvid arvuti monitor või mobiiltelefoni võib mõnevõrra erineda tegelikust toote värvid vastavalt teie seadistustele. 3.
  • €9.36
  • €18.72
  • Seotud

    Auto Throttle Keha Ventiil Sobib Mitsubishi Lancer Sedaan 4G18 1.6 L 2003-MR560120

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €57.35
  • €88.24
  • Seotud

    DIY Väljas Spray Udu Kõrge Rõhu Aeroponic Jahutus udustamine Vee Misting System

    Kui teil on küsimusi, võtke palun ühendust 86+13548923007 #detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:Roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{laius:750px;border-collapse:collapse}#detail_decorate_root .magic-2{min-height:18px;padding:5px 10px;laius:328px;min-height:18px;box-suurus:content-box}#detail_decorate_root
  • €41.74