Anna 2021 kuld stiilis nigeeria pits kangas litrid 2021 kvaliteetne tikand aafrika silma tülli riie pool kleit

  • €57.98
  • €74.32
  • On laos
    SKU w191301

    Näpunäiteid imporditollimakse:meie hind ei hõlma tollimaksude ja maksude või muude seotud impordimakse,klient saab responsiable see, kui esineda.

    Andmed:

    Me pakume kõige paremini shopping keskkonna teile.Saate findthe kõige moes riided ja vaha riie siin withthe madalama hinna.

    Me tavaliselt pakkuda soodustust tähistame pühi.Nii et tule,ja saad, mida sa vajad!

    Kõrge kvaliteediga premier suurepärane kingitus oma sõpradega ja erijuhtudel,

    Toode on laos ja on valmis laeva.

    Seisukord: täiesti uued ja unworn

    Kanga materjal: tüll pits kangas

    Kasutamine:naiste pulm/partei/kleit/õmblusmasinad/DIY

    Pikkus:5 meetrit kohta palju

    Moq:ühe palju

    Laius: 50-52 tolli

    Kaal:umbes 1,5~2,0 kg / 5yards

    Kliendid Teenus:

    Pakume 24 tundi täiskohaga teenuse, Kui teil on küsimusi toodete kohta, palun saatke e-posti või võtke meiega igal ajal.Teie päring on vastas 12 tunni jooksul.Teeme oma parima, teie väga vaja,TKS.

    Toodete kuvamine:

    Kuidas tellida:

    Makseviisid:

    Kohaletoimetamine:

    Meie kaubad on väljaveetud jooksul 1 - 5 tööpäeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.Me laev elementide kaudu DHL, EMS, UPS, FEDEX, TNT, ePacket, või Lennupostiga.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei hõlma toote hind või postikulud.need tasud on ostja vastutusel.

    Garantii/Tagasimaksmise:

    Me täielikult garanteerida, et kõik meie esemed.Kõik tooted on täiesti uus ja kasutamata.Kui me vale stiili või valet värvi, me võiks tagastame teile raha või reship.Kui punkte ei saa rahuldada oma vajadust, tagastamise vastu.Kuid kulleriga kauba eest tuleks maksta tasu, mida ostja.

    Tagasiside:

    Me püüdleme 5 tähte positiivset tagasisidet.Teie tagasiside on väga imortant MEILE, Me püüame oma parima, et pakkuda parimat teenust meie ostjatele.Palun sõnum meile enne lahkumist negatiivset tagasisidet.me püüame oma parima, et lahendada probleemi, kuni te rahuldada.

    1. küsimus: Kui kaua te laeva minu kauba pärast mul makset teha?

    A: tavaliselt Me laeva kaupade jooksul 2 päeva ja teile jälgimise numbri-teine päev.K2:Kui kaua ma saan oma kauba pärast siis saadetakse see?A: See kestab tavaliselt umbes 3-7 päeva teie kauba kohale toimetama.Aga ajal hõivatud osa shopping hooajal, logistika ettevõtted töötavad maksimaalse võimsusega, nii et mõned tellimused võivad võtab kergelt enam, et arrrive.

    K3: Miks müüja valida erinevate laev viis minu valik?

    A: Me tavaliselt valida parim express, DHL.Kuid mõned kaugemates piirkondades, ostja valida logistika ei jõua, või kaubaveo on liiga kallid, et neid aktsepteerima.Kuid ärge muretsege, me saadame sõnumi, siis palun pidage meeles, kontrollige 'www.villamehed.ee sõnum". ( esimene Valik on DHL, äärealadel vaikimisi Fedex)

    4. küsimus: Miks te ei vastanud mu sõnumile aeg?

    A:me tavaliselt korraldada töötajate tööd öösel, sest kui sa inimest päevas, thats öö on nüüd Hiina.Me offer24 tundi täiskohaga teenust.teie päring on vastas jooksul 8hours.Me tõesti loodan, et säästa, pole vaeva, et teenida teid hästi.

    K5:Kui ma tühistada oma tellimust, kui kaua aega sa oma raha tagasi?

    A: Kallis, kui sa tühistada tellimused, Ei ole meile aga www.villamehed.ee ei kavatse toetuse oma raha tagasi koos 3-7 päeva.saad klõpsake järgmisel lingil, et vaadata oma pangakonto.

    Seotud tooted:


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Puidust Lehe Sahtel Tee Set Cup Puu Madu Magustoit Kodu Kaunistamiseks Hotel Asukoht Pähkel Jätab Plaat

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €8.83
  • €11.78
  • Seotud

    5 värv 13.1x9.5x1.7cm 36pcs Õõnes 3D-kolmemõõtmeline kahepoolne Liblikas Seina Kleebis Teenetemärgi Magamistuba pool decor

    36pcs Õõnes 3D-kolmemõõtmeline kahepoolne Liblikas Seina Kleebis Teenetemärgi Omadused: 3D-kolmemõõtmeline kaunistamiseks, suurepärane simulatsiooni mõju.Kombinatsioon liblika kujuga erineva kuju on elegantne ja ühtne.Erinevaid värve on saadaval, tasuta valida ja valik on mitmekesine.Seda saab kasutada igat liiki isikute, restoranid, kaubanduskeskused.kirjeldus: Materjal: paber Suurus: 13.1x9.5x1.7cm Värv:
  • €3.07
  • €5.11
  • Seotud

    Top kvaliteetse mats! Kohandatud eriline auto põrandamatid Volkswagen Touran 5 istekohti-2004 veekindel vaipkatete tootmine vaipade jaoks Touran 2013

    Kohandatud eriline auto põrandamatid Volkswagen Touran 5 istekohti 1.Kuidas valida oma auto mudel ? Becase see on kohandatud auto põranda matid,nii et pärast osta, siis vaja jätke teade oma auto mudeli , näiteks,minu auto on : Touran 2013 aastal 5 istekohti . Seejärel saadame selle toote saate oma autole. 2.Värvi valikud: 1. värv: Must musta õmblused 2. värv:
  • €135.73
  • €218.92
  • Seotud

    LED Rõngas Kerge 12cm USB Toitega LED Selfie Meik Fill Light Live Streaming Photoghaphy Video LED-Rõngas Fill Light

    Kirjeldus: LED-ring light saab paigaldada omanik ja võtta seda kuskil (omanik ei ole komplektis). Rõngas kerge on valmistatud 40pcs energiasäästlik LED ' idega, see soojuse ärajuhtimine on suurepärane, konstantne vool sõita ja kõrge värviedastus, pehmendada valgusallikas ja parandada naha tooni portreede pildistamiseks. USB-porte on võimalik kasutada erinevaid seadmeid, nagu ühendage arvuti host,
  • €2.02
  • €3.73