Punane kleit jope line pits appliques tülli põranda pikkus õhtukleidid vestidos de fiesta

  • €132.03
  • On laos
    SKU w191615

    Tere tulemast Kimbridal Couture!!Lubame, kvaliteetne kleit kallis riie!!

    reaalne pilt

    1.Mudeli Mõõdud

    2.Mõõtmise Juhend

    Täiuslik liibuvad kleit algab täiuslik lõpuni.Enne tellimist made-to-measure kleit alates DHgate.com me soovitame tungivalt leida professionaalne kohaliku õmbleja, kes aitab mõõta täpselt.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.Hoiatus: mõõtmine ise kodus on keerukam, kui sa arvad!Parima tulemuse saamiseks alati oma mõõdud võetud professionaalne kohaliku õmbleja.

    KKK

    Q: kas ma saan tagasi või tühistada kleit, kui ma muudan meelt?

    A: Isegi standard suurus kleidid on tehtud selleks, et iga kliendid.Kohandatud laadi meie kleidid tähendab meie tühistamine ja Tagastamine on rangemad kui muude esemete, nii et see on oluline, et hoolikalt.

    Q: kas mul On võimalik muuta minu kleit, kui ma seda vastu võtta ja see ei sobi täpselt õige?

    A: Jah.Kui teie suurus kõigub või kui soovite muuta kleit veidi, oleme alati jäta paar tolli õmblused nii, et teie kohaliku õmbleja saab hõlpsasti teha muudatusi, kui vaja.Kleidid on tavaliselt varu 1 tolli mõlemal pool õmbluse.Lille üksikasjalikult, profileerimine või vööd/paelad võib piirata võime lasta kleit välja.

    K: ma saan, et see kleit eri stiilis/kangas/pikkus?

    A: Me võiks custom teha seda vastavalt oma üksikasjalikud nõuda, kui muutunud punktid on teostatav.Seal on teatud kliendi tehtud charge mis põhineb üksikasjalikud custom made taotluse.

    Q: Kas ma maksan lisakulu, kui custom teha kleit koos oma mõõtmine?

    A: Kõik kleidid on custom made pärast, et isegi standard suurus.Ja me ei saa nõuda lisatasu custom made tasuta, kui sinu mõõtmine ei ole pluss suurus vahemikus.Kui teie suurus või mõõtmine on pluss suurus, meie tööjõukulud on suurenenud, samuti kaal, me oleks tasuta USD30 pluss suurus tasuta.

    Q: Kuidas teha custom kleit sobib mulle paremini?

    A: Palun näidake allpool mõõtmine:

    Rind-

    Talje-

    Puusad-( pange tähele, see on suurim mõõtmine puusad sealhulgas tagumik)

    Esiosa pikkus ülevalt õla, läbi nipli, et põrand koos kontsaga kingad

    Füüsiline kõrgus pealaest jalatallani-

    Kontsad, kõrgus-

    Q: kas kleit näeb välja täpselt nagu näha pilte?

    A: Palun pange tähele, et meie esemed on käsitsi tehtud ja neid ei saa 100% täpselt nagu esemed, fotod.Just nagu käsitsi maalitud pilte, maali sama pilti kaks korda, ei saa kunagi olema täpselt sama.Iga loetelu on teha te elemendi, mis on umbes 80-90% samasuguse toote fotod oleme andnud.Kui teil on mingeid konkreetseid nõudeid teavitage meid enne tootmist, et vältida võimaliku muutmise tasud.

    Q: Kuidas ma saan veenduda, et ma olen tellime õige suurusega?

    A: tellimisel kleit oma eriline online, sul on õigus pöörata suurt tähelepanu saada, suurus õigus!Kuna oleme rahvusvaheline ettevõte, meie riietus võib joosta suurem või väiksem kui standard suurused, mida olete harjunud.Kontrollides tegelike mõõtmiste meie suurus joonis ja võrrelda neid oma mõõtmised enne tellimuse esitamist on parim viis, kuidas vältida suurus vigu.Kui sa oled tellimine custom suurusega kleit, see on eriti oluline, et saada oma mõõdud täpselt õige.Saada professionaalselt mõõdetud on kõige kindlam viis tagada lõpptoote sinuni jõuab ideaalselt kohandatud.Tuleb kindlasti vaadata läbi meie mõõtmise juhend.Kui teie suurus kõigub või kui soovite muuta kleit veidi, oleme alati jäta paar tolli õmblused nii, et teie kohaliku õmbleja saab hõlpsasti teha muudatusi, kui vaja.Kui teil on mingeid muid küsimusi, tellimine õige suurus, ärge kartke meiega ühendust võtta.

    Tühistamise Poliitika:

    Me mõistame, et tellimine kleit oma eriline sündmus on oluline ettevõtja, ja meie tühistamise poliitika oli loodud seda silmas pidades.Siiski on oluline märkida, et meie kleidid (sh aknaid, ja wrapid) on tehtud-to-order, kas sa tellisid standard suurus või kohandatud mõõtmisi ja materjale, mida ei saa taaskasutada, kui loomise protsess on alanud.Hea uudis on see, et pärast oma tellimuse, on veel aega, et muuta oma meelt.Palun vaadake meie tühistamise ja tagasisaatmispoliitika altpoolt.

    - Punkt tühistamise taotlused saanud 24 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saada kogu toetust.

    - Punkt tühistamise taotlused jooksul laekunud 24 kuni 72 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult laevanduse kulud ja 50% toote ostuhind.

    - Punkt tühistamise taotlusi laekus rohkem kui 72 tunni jooksul pärast makse kinnitamist ei saa taotleda osalist tagastamist, mis koosneb täielikult merevedude kulusid.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    8pcs/komplekt 32mm Mini Värviline Tabel Jalgpall Maahokikepid Asendamine Pallid Laua Mäng Mini Soccer Ball

    Omadused: See punkt on hästi tehtud lisatasu materjalist, vastupidav ja praktiline kasutamine. See komplekt sisaldab 8 plastikust soccers, mis on ere ja värvikas. Hea, et trükkimine pinnale, värvid kunagi hääbub, pakkudes pikk kasutusaeg. Pakkuda lapsed lõputu tundi lõbu.Lapsed võivad kasutada neid mänge või lugedes. Suured mänguasjad ja anni lapsed, osta need maahokikepid meie
  • €3.27
  • €4.80
  • Seotud

    6 Värvi Ehted Värske Kivi Ruut Kristall Kõrvarõngad Ja Kaelakee Kinnitus Ehtekomplekt Pulmapidu Uus Naiste Ehted

    6 Värvi Ehted Värske Kivi Ruut Kristall Kõrvarõngad Ja Kaelakee Kinnitus Ehtekomplekt Pulmapidu Uus Naiste Ehted
  • €2.98
  • €4.81
  • Seotud

    Auto Osad metsatöömasinate Osad Kesk-Kütuse Spider Pihusti jaoks Chevy Maastur GMC Sonoma 1996-2002 19210688

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €91.89
  • €122.53
  • Seotud

    2 In 1 Juhtmeta Kõrvaklapid, Laadija, Kiire Laadimine Jaama AirPod Nutitelefonid IPhone11/Pro Max 2021 Uute Tulijate

    Kirjeldus: 2 in 1 disain See juhtmeta laadija saab tasu AirPods ja smart phones, smart identifitseerimine, 3W Õhu Kabiinid, 7.5 W nutitelefonide jaoks, kes toetab juhtmeta laadimist. Sobivad ideaalselt Korpus on see juhtmeta laadija, kasutades sama materjali AirPods, koos soonega disain, on täiesti sobivad, lihtne ja ilus. Ohutu kasutada See juhtmeta laadija puhul on väga turvaline
  • €5.84
  • €7.68