LED Armas Koala Öö Valguses Värvikas Laetav Touch Valguse Lapsed Öö Lambi Pehmest Silikoonist Desktop Light Beebi, Mudilane

  • €12.07
  • €18.57
  • On laos
    SKU w193995

    Bullet Punkte: 1,Hea Uni: Meie armas koala öösel tuled pakkuda õrn ja rahustav kuma, pehme ja kunagi ei ole liiga soe, nii et teie lihtsam kuulu asleep samal ajal kui lindistamine valgust.

    2,Värvikas Öö Valguses: vaheldumisi soe valge režiim ja 7 värvi hingamine režiimid, võid puudutada pinda koala-kujuline kerge või vahetus abil.Kaugjuhtimispuldi tüüp on vabatahtlik ja puldiga saab määrata erinevad valguse režiimid. 3. Lihtne teha: valgus funktsioone sisseehitatud 1200mAh liitium-aku kasutamine toetab kuni 8-10 tundi pärast täielikku laetust, muuta see kaasaskantav reisi-ja ladustamine.Kuiv aku tüüp on vabatahtlik (patarei ei ole komplektis kaasas)

    3,Lihtne teha: valgus funktsioone sisseehitatud 1200mAh liitium-aku kasutamine toetab kuni 8-10 tundi pärast täielikku laetust, muuta see kaasaskantav reisi-ja ladustamine.Kuiv aku tüüp on vabatahtlik (patarei ei ole komplektis kaasas)

    4,Turvaline ja Vastupidav: kerge on testitud FDA, mis on BPA-vaba, ja valgus on valmistatud pestav silikoon, sile, pehme ja kahjutu, suur beebi, mudilane, jne.

    5,Ideaalne Kingitus: See on armas öö, valgus on parim kingitus lastele ja täiskasvanutele.Ja see on ka ideaalne kingitus sünnipäev, laste päev, Halloween, Jõulud ja Uus Aasta.

    Omadused:

    1.Hea Une: Meie armas koala öösel tuled pakkuda õrn ja rahustav kuma, pehme ja kunagi ei ole liiga soe, nii et teie lihtsam kuulu asleep samal ajal kui lindistamine valgust.

    2. Värvikas Öö Valguses: vaheldumisi soe valge režiim ja 7 värvi hingamine režiimid, võid puudutada pinda koala-kujuline kerge või vahetus abil.Kaugjuhtimispuldi tüüp on vabatahtlik ja puldiga saab määrata erinevad valguse režiimid.

    3. Lihtne teha: valgus funktsioone sisseehitatud 1200mAh liitium-aku kasutamine toetab kuni 8-10 tundi pärast täielikku laetust, muuta see kaasaskantav reisi-ja ladustamine.Kuiv aku tüüp on vabatahtlik (patarei ei ole komplektis kaasas)

    4. Turvaline ja Vastupidav: kerge on testitud FDA, mis on BPA-vaba, ja valgus on valmistatud pestav silikoon, sile, pehme ja kahjutu, suur beebi, mudilane, jne.

    5. Suurepärane Kingitus: See on armas öö, valgus on parim kingitus lastele ja täiskasvanutele.Ja see on ka ideaalne kingitus sünnipäev, laste päev, Halloween, Jõulud ja Uus Aasta.

    Kirjeldus:

    Materjal: ABS+silikoon+elektroonilised komponendid

    Suurus: umbes 125mm*on 109,5 mm*96.9 mm

    Aku mahutavus: 1200mAh (18650 liitiumioon aku)/valikuline kuiv battery type (aku ei ole komplektis kaasas)

    Laadimisaeg: 3 tundi

    Sisend pinge: DC5V

    Võimsus: 0.35 W

    Töö vool: 500mA

    Laadimise vool: 500mA

    Kasutamise aeg: umbes 10hrs soe valge valgus/about 9hrs jaoks värviline valgus

    Stiil: laadimine USB kaugjuhtimispult tüüpi, valikuline kuiv battery type (aku ei ole komplektis kaasas)

    Pakkeleht:

    1 x Koala Kerge

    1 x USB laadimiskaabel

    1 x Kasutusjuhend

    1 x Kaugjuhtimispult (ainult valikuline kaugjuhtimispult stiil)

    (Ainult eespool pakendite sisu, muud tooted ei kuulu.)

    Märkused:

    1. Erinevuste tõttu kaamera seadmeid, valguse intensiivsus ja ekraanide, värvi kirje võib olla veidi erinev sellest, mis on näidatud pilte.

    2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage hälve 0,1-2cm.

    3. Kui aku on tühi, siis palun laadige valgus nii kiiresti kui võimalik.Kuiv aku tüüp eeldab, et te vahetage aku.

    4. Kui seda ei kasutata pikka aega, lülita voolu lüliti alt toode.Puldiga tüüpi, kui kaugjuhtimispuldi toite väljalülitamine, kui sa ei kasuta seda pikka aega, samuti peate lülita voolu lüliti alt toode.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kingitus 6. Klassi 3D Trükitud Teismelised T-Särgid Puuvill Puhtast Puuvillast T-Särgid, Hip-hop Paigaldatud T-Särk Poiss Kingitus

    6. Klassi Meeskonna Kaela Koomiksid Tee Särk ümber Kaela Manga Tops Lihtne Stiil O Kaelus T-Särk Unisex Suurustabelit Toote Ekraan
  • €7.16
  • €19.86
  • Seotud

    Mars Exploration Ruumi Mars Teadus Shuttle Raketi Kuule Lennata KES Arvandmed Hoone Plokid, Tellised Klassikaline Mudel Mänguasi Lastele Kingitus

    Nõuanded: See pakett ei sisalda originaal kasti.See blokk on, kus kasutatakse paberi käsitsi, palun ärge muretsege.See aitab teil koguda seda.Kui on mingi probleem pärast kaup.Võtke julgelt minuga ühendust.Ma vastame teile 24 tunni jooksul.Üksikasjalikud: Sisaldab väga üksikasjalikud samm-sammult värv juhiseid.EducationalTool: Väike ehitusplokid aitab suurendada lootustandev ehitajate bruto-ja peenmotoorikat, ruumiline
  • €7.86
  • €9.70
  • Seotud

    Smart Wifi Termostaat 16A Elektriline põrandaküte App & Hääl puldiga Tuya E7CB

    Smart Wifi Termostaat 16A Temperatuuri Kontroller Elektriline põrandaküte Tuya Alexa Hääl Telefonis App Kaugjuhtimispult OOTDTY Peamine Feautres 【LCD Puutetundlik】- smart termostaat mõeldud elegantne tundlike LCD puutetundlik, anti-scratch, lihtne puhastada. 【App puldiga】 - Kas oled kodus või liikvel, saate kaugjuhtimise teel kontrolli termostaat paigaldada Smart Elu või TuyaSmart app
  • €20.40
  • €26.50