Kellad Ja Käekellad Elutuba Koju Kella Vaigistamiseks Loominguline Kvarts Kella Magamistuba Kell Teenetemärgi Tasuta Punch Seina Vaadata Seina

  • €16.69
  • €23.83
  • On laos
    SKU w194026

    Kataloog

    Kallid kliendid järgmisi tooteid saab panna, et

    Toodete Parameetrid

    Suurus:12inch/30cm

    Liikumine:Slient Skaneerimise

    Toide:AAA Aku Karp

    Dial Materjal:4mm Paks Klaas

    Märkus

    Tänu tagasisidet paljud kliendid, osuti on purustatud transpordi ajal, nii et me ei võta kursor vaikimisi parema kaitse.Kallid külalised saavad kokku pärast saada pakendamine, kokkupanek on väga lihtne.Kui vaja, võite meiega ühendust võtta ja me anname teile installi.

    Kui te silmas, vabandust, aga arvan, et hoolikalt enne tellimuse.

    Marerial andmed ja Suurus

    Toote Stseeni Vaadata

    Enne ja Pärast Müüki

    ★ Makse

    ✔️ Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul pärast tellimist.

    ✔️Kui teil tekib ajutine ebaõnnestunud makse, see on, te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise üle, palun oodake mõned sekundid ja proovige uuesti.Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul.

    ★ Shipping

    ✔️ Me kasutame www.villamehed.ee Standard Shipping, see on kiire ja ohutu.See on ametlik laevandus meetod www.villamehed.ee.Tarneaeg sõltub teie kinnitas aadress.

    ✔️ Töötlemise aeg on 1-2 äri tagant.

    ✔️ Me ainult laeva kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress peab sobima teie merevedude aadress.

    ✔️ Me ei saa kontrollida, tarneaeg, sest seda käsitletakse kolmanda osapoole teenust, aga kui pakend ei jõua eeldatud aja jooksul, võtke palun meiega ühendust, me aitame teid teele ja annan sulle rahuldavat vastust.Meie eesmärk on kliendi rahulolu.Impordimaksud, maksud ja tasud, mis ei kuulu toote hind või kauba laadija.Need kulud kannab ostja.

    ★ Tagastamine

    ✔️ Me teeme oma parima, et tagada klientidele parim teenindus.Kui te mingil põhjusel ostetud kauba tagastada 15 päeva jooksul pärast kauba, me toetuse oma makse.Aga ostjale peaks tagama, et tagastatav kaup on oma esialgsel kujul.Kui objekt on rikutud või kaotatud, kui tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma nõude logistika firma, et hüvitada kulud kahju või kadu.

    ✔️ Ostja vastutab shipping kulu tagastatav kaup.

    ★ Umbes värv ja suurus

    ✔️ Palun lubage väike värvi erinevus, sest teiste peegeldusi ekraanil, valgustus, taust, jne.Kui ei nõustu, siis palun ärge järjekorras.

    ✔️ Mõju pilt on lihtsalt viide.Suurus on kirjeldatud meie formaadis pilti.Palun lubage 0,5 cm vahe, sest see on kõik mõõdetud käsitsi.Kui te ei saa seda aktsepteerida, palun ärge järjekorras.

    ✔️ Aga, kui te arvate, et värv sai toode on vale, palun võtke meiega ühendust, et kinnitada, kas see võib asendada või tagasi.

    ★ Tagasiside

    ✔️Kui teil on mingeid küsimusi selle toote kohta, palun võtke meiega ühendust kõigepealt ja siis tõsta vaidluse või jäta meid halb tagasisidet, me aitame teile lahendada nii kiiresti kui possible.By nii, kui sulle meeldib meie poest, palun lisage meie poodi, et oma kollektsiooni salvestada, võite saada meie uus saabumist ja soodushinnaga teavet õigeaegselt.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Lemmiklooma Koera Armas Kutsikas Voodipesu Komplekt 3D Trükitud Armas Pommeri tekikott Set Bedclothes 2/3tk kodutekstiilid Luksuslik Kõrge Kvaliteediga

    Kirje Nimetus: 3D-Voodipesu Komplekt Pakkeleht: 1* Tekikott + 1/2* Padjapüürid Kangas: Microfiber polüester Hooaeg: Kevad, Suvi, Sügis, Talv Homesky Meeldetuletus: 1) Kui teil on vaja ekstra leht sobi, palun võtke meiega ühendust. 2) tekikott kasutatakse, et katta meie trööstija või tekk, see ilma täidise sees. 3) seoses valguse ja ekraani vahe, elemendi värv võib veidi erineda pilte. 4) Käsitsi mõõtmine 1-5cm viga
  • €20.29
  • €31.22
  • Seotud

    SJ 3D Veekindel Kohandatud Auto põrandamatid Ees & Taga FloorLiner Stiil Auto Vaip, Matt Mazda 2 2011 2012 2013-2017

    AINULT VASAKPOOLSE ROOLIGA MUDELI JA 5 ISTEKOHTI AINULT Seisukord: 100% uhiuue Kasutamata (Kvaliteeti Kontrollitakse enne shipping) Palun märkusega oma auto mudel ja aasta, kui paned järjekorras. Materjal: kvaliteetne paks microfiber nahast, kõrge tihedusega mälu vaht, komposiit Colin mittekootud kangad, keskkonnasõbralik XPE alt shell disain, suure tihedusega blokeerumisvastased riie Feature:
  • €29.55
  • €60.31
  • Seotud

    8pcs/komplekt 32mm Mini Värviline Tabel Jalgpall Maahokikepid Asendamine Pallid Laua Mäng Mini Soccer Ball

    Omadused: See punkt on hästi tehtud lisatasu materjalist, vastupidav ja praktiline kasutamine. See komplekt sisaldab 8 plastikust soccers, mis on ere ja värvikas. Hea, et trükkimine pinnale, värvid kunagi hääbub, pakkudes pikk kasutusaeg. Pakkuda lapsed lõputu tundi lõbu.Lapsed võivad kasutada neid mänge või lugedes. Suured mänguasjad ja anni lapsed, osta need maahokikepid meie
  • €3.27
  • €4.80
  • Seotud

    Puidust Lehe Sahtel Tee Set Cup Puu Madu Magustoit Kodu Kaunistamiseks Hotel Asukoht Pähkel Jätab Plaat

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €8.83
  • €11.78
  • Seotud

    Retro Alligaator Kopp Kotid Naiste Krokodilli Mustriga Käekott Võimsus Vabaaja Krokodill Õla Messenger Kotid Daamid PU Rahakott

    Mudel D0398 Peamine materjal Pu nahk Suurus 20* 17* 22 cm Sulgemise tüüp Hasp Disain Messenger kotid/crossbody kott Märkused: 1. Erinevad mõõtmise meetod, mõõtmise vead sees 3 cm on paratamatu ja vastuvõetav; 2. Värvid arvuti monitor või mobiiltelefoni võib mõnevõrra erineda tegelikust toote värvid vastavalt teie seadistustele. 3.
  • €9.36
  • €18.72