Kõrvaklappide Seista Akrüül Riidepuu Stuudio-Kõrvaklapid Gaming Headset Ekraan Omanik Hammas, et Kõik Brändid Kõrvaklapid

  • €2.69
  • €3.36
  • On laos
    SKU w195388

    Omadused:

    1. Lisatasu Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga akrüül materjalist, tugev, sitke, vastupidav ja pikaajaline kasutamine.

    2. Lihtne Disain: Omega-kuju kõrvaklappide seista on lihtsalt nii puhas, mugav ja stiilne kõvera saate ühendust oma erilist töödeldud servad ja pointedness.Kompaktne disain, nr ekstra värvi ja ilma lisatasuta kaunistamiseks.Lisavarustusena on ruumi, puhas ja korralik.

    3. Ideaalne Suurus: See on umbes 8.7 cm kõrgus, 0.12 tolli paksuse, 2.4 tolli laius ja 4.9 tolli vahel alused.Ekraan kõrvaklappide seista näeb suurepärane laual ja hoidke kõrvaklapid korralikult hoida neid maha laua taga ja ei visatakse igal pool.Tõuseb püsti ideaalselt nr kukutada või ebakindel tunne seda üldse.

    4. Sobib: See universaalne kõrvaklappide seista suudab kuvada kõrvaklapid igas suuruses, nagu Sennheiser-HD598 HD-HD 650-700, Dre-Võidab Võidab-Soolo, Koss-PortaPro, Sony-MDR7506, Philips-, AKG-K612, Bose-QC15, Hyper-X-Cloud II on, Astro-A50 on, AT-M50 on, ja TB-420x, jne.

    5. Lai Rakendus: plastikust kõrvaklappide riidepuu saab kasutada Interneti-kohvikud peakomplekt ekraan, kaubanduskeskused peakomplekt ekraan, digitaalne toote display, avaleht peakomplekt riidepuud, ja harrastajatele peakomplekt display rack.

    Pakett Sisaldab:

    1 Töö Akrüül Kõrvaklappide Seista

    Tehnilised andmed:

    Materjal: Akrüül

    Värv: Läbipaistev/Must

    Suurus: Umbes.12.5x6x22cm/4.92x2.36x8.66in, Paksus Cm.3mm/0.12 aastal

    Kaal: Umbes.120g

    märkus:

    1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

    2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    2021 Shell Puhul AirPod Max Kõrvaklapid Asendamine Kaitsva Kõva Kest Reisi Kandekott Koos Ruumi Smart Case Box

    Shell Puhul AirPod Max Kõrvaklapid Asendamine Kaitsva Kõva Kest Reisi Kandekott Koos Ruumi Smart Case Box Omadused: 1. Kõrge Ühilduvus: Mõeldud AirPod Max kõrvaklapid, kompaktne suurus saab vältida värisemine kõrvaklapid, ja võib täiesti mahutada lisaseadmed nagu kõrvaklapid, smart case ja laadimiseks kaablid, pange tähele: kõrvaklapid ja tarvikud ei kuulu. 2. Mugav Disain: bee rihm kaasaskandmiseks,
  • €17.14
  • €26.78
  • Seotud

    Väike Retro Ristküliku Päikeseprillid Tooni Rimless Prillid Mood Mehed, Naised Brändi Lõikamine Objektiivi Naine Jalgrattaga Square Päikeseprillid

    Väike Retro Ristküliku Päikeseprillid Tooni Rimless Prillid Mood Mehed, Naised Brändi Lõikamine Objektiivi Naine Jalgrattaga Square Päikeseprillid 100% Täiesti Uus,Kõrge Kvaliteet!Tüüp: Ristküliku Rimless Päikeseprillid Stiil: Vintage, Mood Materjal: Metall raam + PC Objektiiv Värv: Gradient Värve Kogus: 1TK Sündmus: Igapäevane kulumine, Tänavate kulumine, Pulmad, Pidu, Kingitus, Klaasi Mõõt: Raami Laius:
  • €1.72
  • €2.65
  • Seotud

    Uus Õudne Spider Web Nurgas Halloween Hirmutav Vinüül Decal Kleebis Auto Akna Seina Art Kleebised

    Toote Kirjeldus>>> 1. 100% täiesti uus ja kvaliteetne 2. Pakett sisaldab: 1 tk 3. Saada Suurus: 39*38,5 cm*1piece (vähemalt 15,3*15.1 in) 4. Lõpetanud suurus: 36.5*37cm (14.3*14.5 in) Vihjeid: ( 1 cm=, milleks on 0,39 tolli) Pange Tähele: 1.Juhul, kui kohaldatakse kleebis palun veenduge, et pind on puhas ja kuiv. 2.Tegelik suurus punkt on erinev sellest, mida pilt
  • €1.10
  • €2.74