COFUN Anime Koletis Lugu Bakemonogatari Hachikuji Mayoi Cosplay Kostüüm Täielik Komplekt Jk Ühtne Õpilased Naised, Tüdrukud

  • €34.20
  • €46.85
  • On laos
    SKU w19623

    Praegu järgmisi makseviisid on aktsepteeritud www.villamehed.ee:

    Visa/MasterCard/Maestro, Pangaülekandega, WebMoney, Yandex.Raha, Western Union, QIWI, DOKU, MercadoPago, Boleto, TEF, Ideaalne, Giropay, Sofort Pangandus, Przelewy24, mobiiltelefoni vene (MTC, MegaFon, Linnulennult, TELE2), American Express.

    Kahjuks, muud makseviisid nagu Paypal, osamakse,ja COD (lunasaadetis) vastu ei võeta www.villamehed.ee, kui soovite, et maksta meie toodete paypaliga , pls võtke meiega ühendust sõnumi sisu.

    Te võite valida saadaval makseviisi vastavalt teie eelistustele.

    Enne maksmist palun kontrollige oma kättetoimetamise info: aadress, nimi, postiindeks, telefoni numbreid jne.

    1.Vedu korraldatakse 3-5 päeva jooksul pärast makse.Palun jätke õige telefoninumber ja õige aadress, kui täites teie ostjale teavet.

    2.Me saame kasutada Express (DHL, UPS), et läbi paketi pärast kostüümid on tehtud,mis võtab aega vaid 3-7 tööpäeva jooksul saavutada; või kasutada EMS, mis võtab aega umbes 15 päeva tavaliselt, või kasutada Aramex, mis võtab aega umbes 10 päeva.

    Kui Õhu kaudu e-posti, PostNL, DHL Global Mail, Alexpress Standard Shipping, mis võtab aega umbes 15-60/15-35/15-25/15-35 tööpäeva jooksul pakkuda.

    Kui vaja,võtke julgelt meiega ühendust võtta muid üksikasju, laevandus ja käitlemise tasu ja aja,aitäh!

    3. Kui tänu ostja põhjendused nagu "keeldub alla kirjutamast eest paketi" või "keeldun maksa maksu" või "ostja riik postitus põhjus" ja nii edasi, ostja peab võtma kaotuse.Kui kaup väljub Hiina, siis saab ostja eest vastutust.

    Shipping probleeme: Kui te ei saa oma toodet enne kaitse kord üle, palun võtke meiega ühendust,me laiendada seda veenduge, et teil on võimalik saada toote, vahepeal, me võtame ühendust express firma, mis aitab teil leida oma paki.Kui pakk on kaduma läinud, me saata või toetuse tingitud põhjusel.

    Kvaliteedi probleemid: Kui toode, mida on saadud kvaliteediga seotud küsimusi, võtke palun meiega ühendust ja saada meile toote fotod; Pärast seda, kui me vaadata fotosid, kui seal on kvaliteediga seotud probleeme, anname oma toetuse osaliselt hüvitisena või võite selle tagastada ning saad täieliku toetuse. (Ps: Tagasi laevandus tasu makstakse teie poolt.^^)

    Tarvikud Probleeme: Kui toode olete saanud, on puuduv osa, palun võtke meiega ühendust, me saata puuduv osa teie asap juures esimest korda.

    Vahetamine: pakume tagasi vahetada teenuse, kui sulle ei meeldi värv või suurus ei sobi, palun võtke meiega ühendust, me saadame teile oma aadressi, siis saad selle tagasi saata; Pärast seda, kui me seda saada, me saadame teile erinevat värvi või suurust, ja teavitab teid uue jälgimise numbri. (Ps: R eturn laevandus tasu ja laevandus tasu saadame teile uus maksab ise.^^)


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    OCARDAIN Mood tahke Unisex sidur kott nahast ümbrik-kott sidur õhtul kotti mees Sidurid Käekott Kohe shipping

    Meeste Casual Tahke Multifunktsionaalne Käekott Vabaaja Tassima Lukuga Kott, Rahakott Kaardi Kott Tehnilised andmed: Sugu:mehed Materjal:PU Nahk Muster tüüp:Tahke Sulgemise tüüp:Tõmblukk Suurus:25*10*15cm Kirje tüüp:Tassima Stiil:Fashion Pakett sisaldab:1*Tassima
  • €5.18
  • €9.78
  • Seotud

    Anime APH Hetalia: Axis Volitused Austria Roderich Ühtne COS Riided Cosplay Kostüüm,Kohandatud Heaks

    Firmast: See on COS Professionaalne Tarnija.Me pakume hulgi-ja jaemüük kogu maailmas.Kui teil on hulgimüüja,võid proovida, võtke meiega ühendust kui teil on vaja rohkem.Kui teil on jaemüüja,võite proovida meiega seoses rohkem shipping details.Kui olete huvitatud ostja,võite proovida võtke meiega rohkem nõuda. Kui kohandatud(täiskasvanud või Lapsed) vaja: Kui Meie S ize Diagrammi EI SAA mängu hästi,ple ase
  • €99.66
  • €110.73
  • Seotud

    1 Komplekt Lapsed Tee Nõud Mänguasjad Tee Nõud Mänguasjad Simulatsiooni Tee Nõud Seadke Mänguasjad Naljakas Laste Mänguasjad (Random Värvi)

    Kirjeldus Otsid lapsed mänguasjad?Objekt on hea valik.Mänguasjad saavad kasutada kannatlikkust lapsed.Aidata koolitada laste käe-silma koostöö oskusi, arendada loovust ja kujutlusvõimet arendada, edendada loogika mõtlemist, laiendab teadmisi, ja rohkem. Omadused - Värv: Värviline. - Materjal: PP. - Pakendi Suurus: Umbes. 22x15x15cm/8.66x5.91x5.91inch. - Simulatsioon tee nõud
  • €6.16
  • €11.84
  • Seotud

    Samsung KS 21 F50UG Tolmuimeja Filter Hepa Filter SF0151-10

    Samal Päeval, Kiiresti ja Tasuta Shipping Ära Komplekti Kuulub; 1 Hepa Filter Toote omadused; -Need high performance filtrid on spetsiaalselt projekteeritud tooteid oma tolmuimeja. -Kui osa teie süsteemi filtreerimine Hepa filter, see tagab, et teie kodu jääb hügieeniline ja puhas. -Hepa filter suudab kinni ka kõige väiksemad osakesed, tolm, bakterid, õietolmu ja lestad. -Hepa
  • €12.69
  • Seotud

    Lady Multi-värviline Luksus Rhinestone Käekotid Naistele Crystal sidurid Kottide Disainer 2020 Raha Tasku Telefoni Kott Mini Minaudiere

    KALLIS OSTJA, TERE TULEMAST MEIE POODI JA VALIDA SIDURID KOTID SOOVITE,KÕIK MEIE SIDUR KOTIS 100% PUHAS KÄSITÖÖ JA KRISTALL TEEMANT, EI OLE KERGE LANGEDA,KUI SAAD TOODE JA EI VASTA TA,ME TOETAME TASUTA EDASI-TAGASI,PALUN OHUTU VALIDA,TÄNAN SIND NII PALJU KOTI SUURUS on järgmine: pikk: 18cm laius: 6cm kõrge: 12cm\\
  • €50.00
  • €102.05