Üks-Juhe Kanal Kaabel Concealer - CMC-03 Nöör Katta Seina, Kaabli Süsteem - 125 Tolline Kaabel Hider Raceway Komplekt

  • €11.42
  • €17.85
  • On laos
    SKU w196752

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Üks-Juhe Kanal Kaabel Concealer - CMC-03 Nöör Katta Seina, Kaabli Süsteem - 125 Tolline Kaabel Hider Raceway Kit Varjata 1 Juhe Ainult: Täiuslik, kui sul on ainult 1 kaabel peita.Kavandatud lisama 1 toitejuhe või 2 cat5 kaablid või 1 kõlari juhe või 1 lambi juhe.

    Family safety on esimene: Räpane kaablid on mitte ainult inetu, vaid ka ohtlik teie lapsed ja lemmikloomad.Installeerida meie lihtne-to-use juhe, peitevahend, et vältida ettenägematud õnnetused.

    Tugev kahepoolne kleeplint: Kaasas rulli teipi, kleepuv kanali esimene ja seejärel puhastada seina, välja arvatud juhul, tekstuuri pinnale.

    Kodus ja kontoris korraldaja: Kasutage meie kaabel hider korraldada ja juhtida võimu ja elektri juhtmed seintel, töö-alade või meelelahutus süsteemi.

    8 kaabelkanalid Komplekt: Kokku on 125 cm pikk.Iga traat kanal on W0.95inch x H0.55inch x L15.7inch.Sa võiksid seovad neid koos lisatud pistikud laiendada oma pikkus.

    Enam räpane, sassis või inetu kaablid!Meie kaabel-kanalid teha iga ruumi teie kodus või kontoris hea välja!

    Meie cable management kit komplektis 8 lihtne-ühendage kaabli kanalid nii, et saate hõlpsasti varjata neid ebameeldiv toitekaabliga, laiendamine, nöörid, juhtmed ja muud.Ka meie raceway kit kaasas kõike, mida vajate lihtne, probleemitu, paigaldus.Mitte ainult meie kaabel concealers teha oma ruumi vaatad rohkem organiseeritud, kuid nad on ka hoida oma pere ohutu võimalike õnnetuste!

    Meie nööri juhtimise traat varjates süsteem on ideaalne:

    Home entertainment systems

    Kõlari kaablid

    Telefon/Faks read

    Lambi juhtmed

    Arvuti nöörid

    Ethernet kaablid

    Home office ' i juhtmed

    Ja rohkem

    Mugav isekleepuvad toetus hõlbustab lihtne ja lihtne paigaldamine baseboard või seinale.

    Märkus:

    Meie paigaldus lint on tugev.Kui installitud, see jääb kindlalt paigas.Et seda eemaldada, vaid otsene veidi soojust lindil koos föön või heat gun, et pehmendada liim.See willallow sa kergesti eemaldada liimi ribad ja kaabel kahjustamata oma alad.

    Värv: valge

    Materjal: plastik

    Suurus: Traat pesa suurus: 15x9mm

    Pakendi Sisu:

    8 * kaabelkanalid

    7 * toruühendused

    2 * korter põlved

    1 * küünarnuki sees

    1 * väljaspool kaar

    1 * rulli selge PE paigaldus lint

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Täielikult Automaatne Reguleeritav Elektriline Suitsu Lemmikutega Kaasaskantav Sigaret Jooksva Sigaret Tarvikud Lihtne Tubaka Pihusti Tegija

    Kirjeldus: Do it yourself, ja rõõmu oma tööst.Masin lihtsalt tegutseda, ja funktsioon usaldusväärsust. See on premier võimalus teha oma sigaretid selline väike kulu-ja selliseid lihtsalt töö. Kõik võiks olla suurepärane sigaret ettevõtjad, saate teha oma filtreeritud sigareti sekundit. Ergonoomiline keha kavandatud sigarettide rolling Machine antislip baas, võite teha sigarette isegi
  • €5.95
  • €8.62
  • Seotud

    Mosaiik virmalised Raven Wall Decor Halloween Tree Teenetemärgi 1tk

    Kirjeldus: Materjal: Valmistatud kõrge kvaliteediga akrüülist, kerge ja õrn, nii et nad ei vaja riputada stud.Käsitsi tehtud käsitöölised, anti-pleegib ravi, pleekumisele, ilmastikukindluse.Iga mosaic on Halloween Vares Kaunistamiseks: virmalised vares kaunistamiseks, luua unikaalne disain.Neid kuvada aken või uks seina riputamiseks või teretulnud kaunistused, et suurendada imelik õhkkond, tõmbab kõigi
  • €3.45
  • €7.67
  • Seotud

    Algne Jaoks Huawei Y9 Peaminister 2019 LCD Au 9X Ekraan Puutetundlik Digitizer Assamblee Raami Remont 6.59 " HUAWEI P Smart Z LCD

    Algne 6.59 Huawei Honor 9X LCD Ekraan STK-LX1 STK-L22 Puutetundlik Digitizer Assamblee Varuosade P Smart Z Y9 Peaminister 2019 Kirjeldus: *Asendamine osa LCD Ekraan *Kõik osad on 100% Testitud *Vahetage oma katki, kriimustatud , kahjustatud, kahjustatud, kasutamiskõlbmatuks mobiiltelefoni osade Värv: Must/Valge Variant: ilma raamita / With Frame (Palun valida õige Värv ja Valik) Tähelepanu: pidage meeles, et testida oma toodet
  • €28.43
  • €29.93