Cartoon Õhuke Kardinad Lastele Magamistuba Tülli tikandiga Jänes Vikerkaar Kroonid Voile Kardin Laste Eesriided Aknas Decor

  • €15.59
  • €25.55
  • On laos
    SKU w196891

    Cartoon Õhuke Kardinad Lastele Magamistuba Tülli tikandiga Jänes Vikerkaar Kroonid Voile Kardin Laste Eesriided Aknas Decor

    1. Hind on 1 tk kohta tülli.Mitte 1 paar või 2 paneelid, kui teil on vaja vasak pool ja parem pool, te saate muuta kogust 2, siis telli see.

    2. Suurus:W-- laius, H-- Kõrgus.Kui soovite muuta kõrgust, palun jätke meile sõnum, mis tahes kõrgus on Väiksem kui 270cm, hind on sama.Nõus Custom ( kui te ei leia soovitud suuruse, palun võtke meiega ühendust.)

    3. Nõuanded: õige täius, paneelid peaks meede 1.5-2 korda laius teie aknas.

    4 .Palun lubage väike kõrvalekalle ( 1-3cm ) tõttu hemming.

    5. Kõik esemed on päris pildistamine.Siiski erinevad monitorid ja eri heledus võib põhjustada värvid veidi erineda.

    1. Millised on õhuke kardinad?

    Õhuke kardinad tuntud sheers on kerged kangad, mis katavad üle oma windows, pehmendada oma kodu valgustust, ja lisada kohe infusiooni stiil oma interjööri kujundusest.Meil saate helistada ka, see voile kardina-või läbipaistev tüll.Õhuke kardinad teile meetme eraelu puutumatuse, kuid on ka hästi sobitatud kihiline aknas ravi.

    2. Miks meil on vaja õhuke kardinad?

    Esiteks, see saab filtreerida mõned päikesevalgus.

    Teiseks sheers võib aidata peita inetu seisukohti.

    Kolmandaks, nad võivad ka pakkuda meetme kaitse oma kodu mööbel, inventar ja põrandakate, mille varjestus neil täies jõus otsese päikesevalguse eest.

    Neljandaks, seda saab kasutada nii voile kardinad eest, elutuba, magamistuba, tuba jagaja, taustaks kardinad ja muu sisustus kujundusest.

    3.Kuidas pesta kardinad?

    Sest paks riie elektrikatkestus kardinad, neid saab pesta pesumasinas, kasutada vee all 30℃ või lahja puhastusvahendi nagu näiteks pesemise vedelikku, ärge kasutage abrasiivseid tooteid.

    Õhuke õhuke kardinad, soovitame pesta käed.Kui masin pesta, palun pannakse pesu kotti, pehme režiimi valik.Ei bleach.

    4. Kas te toetate tilk laevandus?

    Jah kallis, meil on mõned tilk laevandus klientidele.

    5. Kuidas ma saan rohkem allahindlusi?

    Jälgi meid ja meie funs, meil on speacial kuponge meie funs.

    6. Kas teil on pakkuda "tasuta edasi-tagasi" teenus?

    Me osaleda www.villamehed.ee "tasuta edasi-tagasi" , kohaldatakse USA, Kanada, Austraalia, SUURBRITANNIA, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, venemaa,Brasiilia, Iisrael, Korea, Saudi Araabia, AÜE, Poola, Holland, Itaalia.

    Me toetada kohandatud suurus ja dropshipping, jälgige meid, meie kliendid ja meie partnerite, let ' s jagada rohkem nõuandeid ja uusi artikleid, mis teil on.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    DLP-LW25078 pidurisilinder VASAKULE R19 "21mm"

    Enne tellimist palun kontrollige, kas toode sobib teie sõiduki juures http://delphicat.com/WebForms/frmDelphiHome.aspx.
  • €13.63
  • Seotud

    Jalgratta Piduri Kaabel Toru Kork Vasest Piduri Toru Kork Kork Bike Derailluer Kaabel-Kaabel, Vask Toru Eluaseme Toru Kork Piduri Väike C3T5

    Kirjeldus: Täiesti uus ja kvaliteetne. 100tk Eluaseme Otsakorgid Bike Ferrules Ferrule Piduri Kaabel, Uus Metallist Jalgratas Värv:Hõbedane Materjal: Metall Läbimõõt: umbes 5mm Kaabel Mütsid, saate teha oma jalgratta ilusam Sutiable piduri kaabel jalgrataste ja kohandatud sõidukite Komplekti Kuulub: 100 X Jalgratta piduri kaabel mütsid SPU:ZXC8706 tere,
  • €0.56
  • €0.82
  • Seotud

    Klaasist Vaasid lillevaasid Kuld Klaasist Pudelid Sepistatud Rauast Käsitöö Teenetemärgi Geomeetrilise Kujuga Laud Sise-Decor TB Müük

    Klaasist Vaasid lillevaasid Kuld Klaasist Pudelid Sepistatud Rauast Käsitöö Teenetemärgi Geomeetrilise Kujuga Laud Sise-Decor TB Müük Märkus 1:Me hoiame oma eraelu puutumatuse ohutu ja ei esine isiklikku teavet. 2:Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Meie müügijärgse meeskond annab teile täiuslik lahendus esimest korda. Toote Spetsifikatsioon: Omadused: 1.Materjal:
  • €21.80
  • €34.60
  • Seotud

    2021 Uus Tööorgani Saelehed Metalli/Puidu Lõikamine Määrata Puidu Lõikamine, Pügamine

    F1CD Tööorgani Saelehed Metalli/Puidu Lõikamine Määrata Puidu Lõikamine, Pügamine OOTDTY Omadused: Koostisega komplekt sisaldab valikut labad rakendused. Sobib kõikidele sisepõlemis-nägin marki Ideaalne kasutamiseks koos metalli -, plasti -, puidu -, ja levy Kiire lõikamine kauakestev tera Õigeaegne cutomer teenust saab pakkuda lahendusi kõigile cutomer compliaintes Täpsustus:
  • €14.42
  • €17.16