Läikiva Pulm Kleit Square Krae Vöö Joon Glitter Tülli Pruut Kleit 2021 vestidos de novia

  • €166.96
  • €208.70
  • On laos
    SKU w19969

    Näita Toote

    KKK

    1. Mul on vaja teist värvi ja kohandatud suurus, aga ma ei saa valida, kui ma tellimuse.Mida ma peaksin tegema?

    Meie suurus ja värv on tasuta.Teil on võimalik tellida vastavalt teie soovile.Teeme selle kleit vastavalt oma sõnum või saate otse ühendust meie klienditeenindusega.

    2. Ma saan teha mõned muudatused originaalne disain?Või saab oma tehase järgib oma disaini?

    Absoluutselt!Palun võtke meiega ühendust enne tellimist.

    3. Ma saan valida erinevaid värve ja kohandatud suurused?

    Muidugi, palun vaadake üksikasju allpool.

    4. Kiireloomuliste või Rush tellimusi

    Me võtame kiireloomulisi tellimusi, siis palun võtke meiega ühendust enne tellimist kinnitama kuupäeva ja vastava lisatasu eest, aitäh.

    5. Tolli teenustasu

    Enamikul juhtudel, mõnikord teatud riikides, tolliametnikud võivad olla väga range.Me ei vastuta mis tahes tolli teenustasu , palun kontrollige tollipoliitika juures oma koht.

    Suurustabelit

    Umbes Custom Made

    1.Suurus ja värv oluline on, et kleit,nii et kui on valida värvi ja suurust ,palun teha chioce nagu meie värvikaardi ja suurustabelit,sest suurus võib-olla bot erinev teie riigis .

    2.Palun makesure ise järgi ourmeasure instructionand saatke meile thefollowing mõõdud sõnum(1 toll=2.54 cm)

    —Rind

    —Talje

    —Puusad

    —Õlg õla

    —Õõnes korrusel (ilma kingad)

    —Kõrgus ( ülevalt pea korrus)

    —Kontsad, kõrgus( just oma kingade kontsa kõrgus)

    3. Kohandatud suurus, me ei ole nõus toetuse.Pange tähele seda.Tänan.

    Kuidas Mõõta

    Umbes Suurus Ja Suurus 1.Kõik foto on tehtud professionaalse kaameramees,Värv võib varieeruda erinevate CRT-ja LCD-ekraanid.me ei saa tagada, et värv meie tooted on täpselt sama nagu piltidel näete.

    2.Kirjed mõõta käsitsi, see võiks olla 1cm-3cm erinev.graafikuid üksnes võrdluseks.

    Tagastama & Toetuse

    1.Palun võtke meiega ühendust 3 päeva (72 tundi) alates vastuvõttu oma punkte, palun riigi probleem vastuvõetud kaupade ja tagastamise põhjuse.

    2.Tagastatud kaupade, tuleb selle algne seisukorras koos mingeid märke kulumisest või lõhnu.

    3.Tagastamise postikulud on ostja responsiablity .See on ostja responsiablity maksma laevandus tasu saadan tagasi ja vahetust.

    4.Lihtsalt kvaliteedi probleeme või suurused viga, võtame tagasi ja täies ulatuses tagasi teile.Pls ärge muretsege

    Laevandus

    1.transpordi maksumus:Klõpsake nupul"Laevandus ja maksmine"sakk toote andmed lehele,näed kohaletoimetamise andmed.Saate arvutada laevaliini kulud, sisestades vajalikud andmed.

    2.Aeg transiidi:Transiidi aeg varieerub eri laevandus meetodeid.

    3.Toote Töötlemise Aeg:töötlemise aeg teatud, et sõltub toote tüübist, inventuuri.Enamasti,töötlemise aega saab 3-15 tööpäeva jooksul.

    Märkused

    1.Kui aus müüja, me garanteerime, et see kleit on sama, mis 90%-95% ekraanil originaal pilt.Kui sa tahad olla 100% täpselt sama, palun anna mulle andeks.Me ei saa tagada seda, seega palun ärge koht, et kui sa ikka nõudma 100% sarnasus.Täname toetuse.

    2.Pulmakleit ei sisalda ühtegi lisaseadmed nagu loorid, kindad, alusseelikud, jne.Pakkumine on just see kleit!Kui vajate tarvikuid, võtke meiega palun ühendust!

    3.Soovitame valida pits üles tagasi (Kui teil on vaja,palun saada meile teade ) , et saaksite paremini reguleerida suurust paremini sobib teie keha kuju.

    4.Kleit saab olema kohandatud suurus, värv ja muster.Soovitame tungivalt, et leida professionaalne õmbleja mõõta suurus siis vastavalt kohandatud suurus juhend enne ostu kleit online.

    5.Mõned varud võib saadetakse välja kohe, võite küsida klienditeenindusega.Enamik kleidid ei ole laos ja see tuleb kohandada!Kogu kohandamine protsessi (alates kuupäevast, mil saame oma makse ja suurus) võtab 3-15 tööpäeva jooksul (välja arvatud kiireloomulised tellimused)

    6.Enne tellimuse, palun lugege kõik meie toote nimekirjad hoolikalt .Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

    Tagasiside

    Teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Tänu teie toetuse eest!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    2021 kevadel riigi-Line pulm kleit on õhuke pits 3D-Õie appliques bohemian tülli pulm kleit pluss suurus vestido de novia

    TERE Palun andke meile oma üksikasjalikult mõõtmine kudumis* 1. Rind: ___cm 2. Vööümbermõõt: ___cm 3. Puusad: ___cm 4. Vöökoht korrus: ___cm 5.õla korrus: ___cm 6. Kõrgus: = ___cm 7. Värv : 8.Kuupäev on vaja : 9.telefoni number ja e-posti aadress :
  • €108.35
  • €135.44
  • Seotud

    Sügav V Kaela Pitsi Satiin Backless Beach Line Pulm Kleidid 2021 Elegantne sukienka na wesele dla gościa elegancka Lakshmigown

    Suurustabelit Foto Näidata Kuidas mõõta KKK-1.mul on vaja teist värvi ja kohandatud suurus,aga ma ei saa valida seda, kui ma kohale see, et, mida ma peaksin tegema?Muidugi me saame kohandada suurus ja värv .Võite panna see, et koos oma taotluse.Me teeme kleidi vastavalt teie uus sõnum. 2. Ma saan teha mõned muudatused algne kujundus või Saab oma tehase tee minu enda disain?Täiesti OK!Palun võtke
  • €90.17
  • €134.59
  • Seotud

    Õõnes Beach Classic Lace Must Gooti Merineitsi Pulm Kleidid 2020 Pikad Varrukad Backless Vintage Pulm Kleit Kabel Rongi

    1.Suurus ja värv on väga oluline, et riietuda,nii et kui on valida värvi ja suurust, palun tee valida, kuna meie värvikaardi ja suurustabelit,becase suurus võib-olla valgustatud erinev teie riigis. 2.Kui soovite custom made kleit,palun jätke sõnum meile oma üksikasjalikud suuruse rind___,talje___,puusad___,õõnes korrusel, ilma kingad___,Kõrged Kontsad te kannate tolline või___cm , ja mõõda ise nagu meie mõõtmise
  • €100.86
  • €126.07