StarGems Naturaalne Must Onyx Ja Tsitriin Käsitöö 925 Sterling Silver Kõrvarõngad 1.75" D7678

  • €18.98
  • On laos
    SKU w20532

    100% Tahked Sterling Hõbe 925 koos tempel, Kokku Kaal(g): 5g

    Tagatud autentne gemstone(id): Must Onyx Ja Tsitriin, Peamine kivi mõõdud:10*10mm

    Eksklusiivne viimistletud ja stiil, tegelik kirje pildil

    TASUTA Laevandus ja Käitlemise, sealhulgas pakendus -, lao -, jaotus -, et käitlemise ja töötlemise kulud.Punkt mida tarnitakse võitnud ostjate poolt Hong Kong e-Express või Õhu Registreeritud e-Posti 24 tunni jooksul pärast tasumist.

    Tarneaeg tavaliselt võtab 7-15 tööpäeva jooksul (max 4 nädalat), sõltuvalt sellest, millisest riigist ja asukoht.Ostjad vastutavad täiendavaid COD maksud, KÄIBEMAKSU, Tolli tasud ja impordi tollimaks (kui üldse).

    Palun saage aru, me oleme hõlmavad paljusid muid kulusid peale tegeliku laevaliini kulud, nagu varude tasud, inimressursid, makse, tasusid, www.villamehed.ee lõppväärtuse tasu, milles on tasu, kindlustus makse, pakkematerjali tasu, käitlemise tasu ja jne.Palun andke meile kõrge määra oma tagasiside nii, et meie ettevõte saab jätkata.

    Kasu on nõustunud 30 päeva jooksul pärast üleandmise kuupäev ja punkt peab olema originaal uus tingimus, ei ole kulunud ega muuta mis tahes viisil.Muidu asi on lõplik.

    Me maksma tagastamise, asendamise või vahetamise shipping, kui seal on probleem punkt.Näiteks, kui kaup ei vasta oksjoni kirjeldusele, on kahjustatud või rikkis.Kui ei ole eespool nimetatud probleemid koos toote ja ostjaid veel tahaksin tagasi seda, meresõidu hind tuleb tasuda ostjate poolt.

    Toetame järgmisi makseviisid.Kõik maksed, mis on tehtud www.villamehed.ee on töödeldud Alipay.

    Kliendi rahulolu on meie top eesmärk.Kõik tooted on kvaliteeti kontrollida.See on uus ja heas seisukorras, kui saadetakse klientidele.Kui toode on defektne või kahjude saabumisel või vale toote veetud, palun võtke meiega kohe.

    Palun võtke meiega ühendust esimesel kui teil on mingeid probleeme/küsimusi/probleeme.Meil on hea meel, et lahendada kõik küsimused teil võib olla on südamlik ja sõbralik viisil.

    Me hindame teie Postive Tagasisidet, ja teeb sama tagasi.EI jäta negatiivset tagasisidet ilma esimese teatise koos meiega.Palun lubage max 2 tööpäeva jooksul meile vastuse.

    K: Mis on 925 Sterling Hõbe?

    A: Puhas hõbe on väga pehme materjal, ning seetõttu on rahvusvaheliselt tunnustatud formula luua 925 Sterling Hõbe on kombinatsioon sagedusel 92,5% trahvi hõbedat ja 7.5% vaske.Sterling silver pakub kõvadus ja sallivus vaja, nii et suure võimsusega jewelers saab tööd.

    Q: Kas kõik üksused teie poodi, 925 Sterling Hõbe?

    A: Jah, kõik meie esemed on 925 Tahkest Sterling Silver, ei asenda.

    Q: Kas kõik teie esemed tembeldatud 925?

    A: Jah, kõik meie esemed on tembeldatud 925.

    Q: Kas kõik kivid, mida kasutatakse teie jewelries on looduslike vääriskivide?

    A: Me garanteerime, et kõik meie kivid, mida kasutatakse meie jewelries on loomulik, tõeline vääriskivide.

    Q: Kas sa laeva, et kõik riigid?

    A: Me laeva kaupu kogu maailmas.

    Q: Kuidas on tellimused saadetakse ja kui kaua see aega võtab, et mu tellimus jõuab?

    A: Kaup on tarnitud kaudu e-Express(või Tähitud Lennupostiga) Hong Kong.Tavaliselt kulub 7 kuni 15 tööpäeva(max 4 nädalat) posti punkte, et jõuda saajad (teema lennu kättesaadavus ja tollivormistus ja lennundusjulgestuse kontroll, metsikuid ilm, raske postitusi üleandmine postkontoris või mingi eriline riigipüha jne.).Postisaadetiste koheldakse kui priority mail sihtkohad, kiirendades posti töötlemine.

    e-kullerposti Teenuse kate allpool riik: Ameerika Ühendriigid,Kanada,Brasiilia,Suurbritannia,Prantsusmaa,Saksamaa,Holland,Šveits,Hispaania,Venemaa,Norra,Rootsi,Taani,Iisrael,Jaapan,Lõuna-Korea,Macao,Vietnam ,Kambodža, Tai , Malaisia, Singapur, Filipiinid,Indoneesia, Austraalia ja Uus-Meremaa.

    Q: Kuidas ma saan jälgida minu saadetise pärast seda, kui ta on välja veeti?

    A: Pakkuda end-to-end internetis jälgida postisaadetiste alates lõpetamine koostamise juures EÜ-Laeva Online-Platvorm(http://www.hongkongpost.hk/en/mail_tracking/index.html või https://www.17track.net/en ), et viimane miil, toimetaja sihtkohta.

    Q:Kuidas tulla objekt olen saanud on väiksem kui see, mida on kujutatud pildil?

    A:Meil on laienenud pildi meie ehted, saab klient on parem ülevaade ehete disain ja kivi kuju ja muster.Me pakume suurus ja kaal kõik meie ehted, palun lugege seda hoolikalt.

    K:Miks on kivi värv veidi erineda pildil?

    A:Kõik ehted fotod on võetud professionaalsed fotograafid.Nad kasutavad paljud foto seadmed, nagu Flash, Päev Kerge ja jne.Mõned kivi, värv võib olla teostatud vähe. (Näide: ametüst kivi on tume lilla värvi, all välklamp ja tuled, siis see võib mõjutada värvi natuke ja see näitab, vähe helelilla selle asemel, tume lilla.) Kui teil tuua ehted väljaspool alusel päikest näete sama töö, mis näitab all, päev kerge.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kõrvarõngad Naistele Tolknema Pendientes De AAro Stud Oorbellen HangersTassels Avaldus 2021 Trend Fashion Luksus Percing Oreilles

    Märkused: seal on mõned vead puhas käsitsi mõõtmine antud toote, palun võtke füüsiline objekt, nagu standard Suurus: pikkus 9.4*1,5 cm Kaal: umbes 11.6 g
  • €2.84
  • €4.00
  • Seotud

    Looduslik Jõgi Pearl Käsitsi Valmistatud Unikaalse 925 Sterling Silver Kõrvarõngad 1.5" Y2411

    100% Tahked Sterling Hõbe 925 koos tempel, Kokku Kaal(g): 7g Tagatud autentne gemstone(id): Pearl River , Peamine kivi suurus: 10x10mm Eksklusiivne viimistletud ja stiil, tegelik kirje pildil TASUTA Laevandus ja Käitlemise, sealhulgas pakendus -, lao -, jaotus -, et käitlemise ja töötlemise kulud.Punkt mida tarnitakse võitnud ostjate poolt Hong Kong e-Express või Õhu Registreeritud e-Posti 24 tunni
  • €24.64
  • Seotud

    Soovin Kaardi 2021 Uus Vintage Ring Pikk Värvi Tutt Lady Kõrvarõngad Bohemian Ehted Lepinguosalise Pulm Kingitus Sõpradele, 1 Paar

    Soovin Kaardi 2021 Uus Vintage Ring Pikk Värvi Tutt Lady Kõrvarõngad Bohemian Ehted Lepinguosalise Pulm Kingitus Sõpradele, 1 Paar
  • €2.88
  • €5.23
  • Seotud

    Trendikas Puu-Armas Tolknema Kõrvarõngad Naiste Vintage Geomeetriline Tilk Kõrvarõngad Mood Pulmad Ehted Aksessuaarid, Hulgimüük

    Kristall südame tilk Kõrvarõngad Mood Kristall südame tilk Kõrvarõngad Naistele Boho Trendikas vintage Loominguline Tolknema Kõrvarõngad Avaldus Ehete Hulgimüük
  • €4.08
  • €5.10