100tk 13.56 MHz IC-M1 S50 Keyfobs Sildid Juurdepääsu Kontroll RFID-Key Token Osavõtuta Juhtimise Võtmehoidja ABS Veekindel

  • €15.84
  • On laos
    SKU w20613

    100tk 13.56 MHz IC-M1 S50 Keyfobs Sildid Juurdepääsu Kontroll RFID-Key Token Osavõtuta Juhtimise Võtmehoidja ABS Veekindel Peamine Kiip: M1 ühilduv S50 Väike, vastupidav, ei fade Veekindel, põrutuskindel, anti-korrosiooni Saab riputada vahetati võtmehoidja, käerihmaga Storage capacity: 8Kbit, 16 vaheseinad, iga partitsiooni 2 grounp paroole; Suurus: Umbes. 34.9*27.8*6 mm töösagedus: 13.56 MHz; Side kiirus: 106K Boud; Lugeda kaugus: 2.5 ~ 10cm; Loe ajal: 1 ~ 2ms; töötemperatuur: -20 ~ 85 ; Vastupidavust:> 100,000 times; Värv: sinine punane must Roheline hall kollane

    Tüüpilised rakendused:

    enterprise / campus kaardi -, bussi-ja salvestatud väärtusega kaardi, väljendada viisil tasu, parkimine, linnaosa juhtimine,osalemine süsteeme, patrol süsteem, ettevõtte süsteeme, juurdepääsu kontrolli süsteemide, radio frequency identification väli ja nii edasi.

    Pakett Nimekiri:

    100% Täiesti Uus

    100 x RFID KIIBI Võti Sildid Keyfobs Token NFC TAG Võtmehoidja 13.56 MHz

    Me tõesti hindame oma äri ja on kõvasti tööd, et teenida oma positiivset tagasisidet ja su korrake äri, kuid me ei ole täiuslik, kui me teinud vea või sul ei olnud rahul oma ostu, teeme kõik selleks, et probleemi lahendada ja me oleme tänulikud, kui te ei anna meile võimalust seda parandada.

    Vedu:

    Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad kiiresti kui teie makse on lõpetatud.

    Me ei uarantee tarneaeg kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

    Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

    Tagastab:

    Teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.

    Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

    Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

    Garantii Ja Hooldus:

    Pakume 1-kuu tasuta asendamine.Ostjad võivad nõuda toote asendamist 15 päeva jooksul alates sinu kätte toodet .Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

    Pakume ka 12 - kuulise tasuta hooldust.Ostja peab tagastama toote originaal tingimused meile ja peaksid kandma tagastamise postikulud.

    Kui mõni selle osa on vaja välja vahetada, ostja peab tasuma ka kohtukulud osad tuleb asendada.

    Enne tagastamise esemed, palun kinnitage saatja aadress ja logistika meetod koos meiega.Pärast annad punkte logistika ettevõte, palun saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

    Tagasiside:

    Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

    Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    8pcs/komplekt 32mm Mini Värviline Tabel Jalgpall Maahokikepid Asendamine Pallid Laua Mäng Mini Soccer Ball

    Omadused: See punkt on hästi tehtud lisatasu materjalist, vastupidav ja praktiline kasutamine. See komplekt sisaldab 8 plastikust soccers, mis on ere ja värvikas. Hea, et trükkimine pinnale, värvid kunagi hääbub, pakkudes pikk kasutusaeg. Pakkuda lapsed lõputu tundi lõbu.Lapsed võivad kasutada neid mänge või lugedes. Suured mänguasjad ja anni lapsed, osta need maahokikepid meie
  • €3.27
  • €4.80
  • Seotud

    6 in 1 Trompet Hooldus Puhastamine tööriistakomplekt Trompet Seista 1tk Harjad +Mute+Kindad Komplekt

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €9.25
  • €14.69
  • Seotud

    2tk 11-13mm Läbimõõduga Universaalne Auto Auto Auto Paadi Aku lahklüliti-Väike Nupp Top Mount Cut-Off Master Tappa

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €5.86
  • €11.06
  • Seotud

    100/250mL Mini Electric Küüslauk Chopper Taimsed Chili Liha Ingver Masher Masin Vastupidav Vastupidav Laadimine USB Segajad Köök

    Kirjeldus: Materjal: ABS Värv: Roosa/Roheline/Valge Suurus: 100ML/ 250ML Toote Omadused: 1. Elektrilised Crusher: elektriline purusti võimaldab teil hüvasti käega tõmmates, mida saab lihtsalt vajutage nuppu tops automaatselt see purustada.Kerge ja stiilne disain sobib väga hästi väljas tegevusi nagu reisi -, pere väljas söögituba, telkimine, ja nii edasi. 2. Tugev ja Vastupidav:
  • €16.93
  • €33.84