Led glass ball põhjamaade kerge läige pendente e27 ripats valgusega rippvalgusti lamp, köök, söögituba, baari lumiere söögituba kerge

  • €146.97
  • €183.71
  • On laos
    SKU w22035

    Lambi kere suurus: D150 * h220mm (väike) & nbsp; D280 * h420mm (suur)

    Pildistamine

    Pildid, lambid ja laternate müüdud on võetud selline.Erinevuste tõttu, foto-seadmed, tehnoloogia -, nurk -, valgus-ja arvuti ekraan, mõned värvilised erinevused võivad olla tingitud.Palun ärge nõustuge värvi erinevus probleem vanemate osta ettevaatlikult, et sellist tehingut vaidlused ei saa kasutada, kuna tagastamise põhjus, palun aru"

    tarneaeg

    Ostja on kauba 48 tunni jooksul pärast makse on tehtud.Erilistel asjaoludel (pühade ajal / kohandatud tooteid / out of stock populaarsed tooted, jne.) põhjustab kohaletoimetamisega.Seetõttu palun konsulteerige meie müügitöötajad enne tulistamist, et näha, kui tooted on saadaval, et mitte viivitada teie teenetemärgi jooksul.Aitäh"

    Kahjustatud Uuesti

    Kuigi pakendil meie tooted on väga tugev, kuna tarnimine kolmandale isikule, pikamaa transportimine ja jaotamine, seal on teatud riski.See on paratamatu, et pigistada lambid, eriti lampshades klaasist tooteid.Kui leiad, et lambivarju või tarvikud on kahjustatud, kui sa kauba kätte, palun võtke meiega kohe ja esitama fotod kahjustatud osad.Saadame hea, tarvikud, mida väljendada. (palun ärge keeldub alla kirjutamast)"

    Me oleme vastutavad meie teenuste ja toodete kohta.Me anname teile rahuldav vastus mõistlikkuse probleem.Kui on probleem, me oleme valmis seda lahendada.

    Kui on rohkem rahu, ausust ja sallivust omavahel, püüdke mõelda erinevas seisundis ja usume, et iga probleem saab lahendatud lihtsalt.

    Kauba kirjeldus

    Ostja saab valida kahe makseviisid: ettemaks või tühistamise.A: ettemaks tähendab seda, et kui ostja ja müüja on kindlaks postikulu, ostja esimene maksab postikulud meie tehases, mis on kogutud ja makstud express firma poolt meie tehases.B: ostja tasub väljendada otse ettevõtte poole, kui kaup on tarnitud.

    Makseviis & nbsp;

    Soovitan Alipay tehingu.Ohutu kindel.Kasutajad, kes ei saa kasutada Alipay saab ühendust meie panga maksmata.

    Laevandus juhised

    On kaks võimalust, pakkuda kaupu: logistika ja kullerpostiteenuse

    A: ära logistika on, et kaubavedu on odav, kuid probleemiks on, et aeg on natuke aeglasem ja sa pead minema lasti õue ja korja kaupade.Pärast kaup jõuab, ostja teavitab teid telefoni teel küsida ostjalt küsida, et kohaletoimetamise aadress ja telefoninumber, ning seejärel võtta ID-kaardi vastuvõtja valida kuni kaupa.

    B: ära kullerpostiteenuse on, et transport kiirus on kiire ja kohaletoimetamine on uksest-ukseni.Puuduseks on, et kaubavedu on suhteliselt kallis.Nii et kui üleandmine ei ole kiiret, siis on üldiselt soovitatav saata logistika.Kullerpostiteenuse põhimõtteliselt (kui reguleerimisala piires: tarne I)"

    Transpordi ajal

    Järgmised nn transpordi ajal vaid viitab normaalne saabumise aeg pärast meie tarne.Kuid tänu väga väike arv ettenägematud õnnetused, hilinemisi võib esineda aeg-ajalt.Sel juhul me lubame täielikku koostööd, kuulata, jälgida ja kutsudes, aga me ei saa garanteerida seda täielikult.Ostja ei saa võtta see aluseks halbu märkusi ja kaebusi.

    Kiire toimetaja: 5 päeva linnas üle maakonna tasandil; 5-7 päeva kõrvalistes piirkondades või külades. (väga vähe valdkondi ei tohi mainida uksest-ukseni kättetoimetamise)"

    Logistika: Kesk - / lõuna provintsides: 1-3 päeva otsene osutamine; 5 päeva transiidi valdkondades.

    Põhja / Lääne Provintsides: 5-7 päeva otsene juurdepääs; 7-10 päeva jooksul transiidi valdkondades.

    Kui te ei ole saadud kaubaga rohkem kui 8 päeva pärast sünnitust, palun võtke meiega ühendust aega uurimist ja järelmeetmed

    Müügijärgne teenindus

    & nbsp; & nbsp; lubame: kahe aastane garantii.Alates ostukuupäev, toote saad kahe-aastane garantii teenust (välja arvatud valguse allikas) juhul, elektri rike tavakasutusel.Reguleerimisala garantii kehtib ainult piiratud parandama või asendama puudusega tarvikud"

    Garantii-teenus ei ole saadaval järgmistel tingimustel: & nbsp; A. kahju, mis on põhjustatud ebaõige kasutamine või paigaldamine, toide; B. kahju, mis on põhjustatud valest kasutamisest või sobimatu parandamine või muutmine. &Tekitatud kahju vale või hooletu kasutamine sobimatu tarvikud. &Tekitatud kahju ja muud õnnetused"

    Valgusti paigaldus

    Soe nõuanded: - lambid on elektri-toodete ohutuse tagamiseks, palun palgata professionaalse elektrikud suunata paigaldamine lambid ja laternate!

    Kontakt & nbsp;

    Tel: 0760-87822075 või 13531867635 (Märkus:)


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Ameerika Taime Pott Ripats Lamp Restoran Dinning Tuba Teenetemärgi Ripats Hele Must Valge Värvi Klaasist Ja Puidust Ripats Valgustus

    45333 Hot müük!!! Kirje tüüp: Rippvalgusti lamp Pinge: AC85-265V Rippuvad liini pikkus : maksimaalselt 100cm (39.37 tolli), reguleeritav uuendada vastavalt oma stiilile. Lamp base: E27 Pirn Võimsus: 3-40W Kas lamp on lisatud: pirn Ei sisalda Materjal: Metall + puit + klaas Rakendused: Kohvik, Baar, Hotell, Magamistuba, Söögituba, jne. Suurus: nagu allpool
  • €20.44
  • €29.62
  • Seotud

    Postmodernistlik Luksuslik Lühter Loov Isiksus, LED Restoran Dinning Tuba Rippuvad Valgustid elutoas Kodu Kaunistamiseks Lamp

    Postmodernistlik Luksuslik Lühter Loov Isiksus, LED Restoran Dinning Tuba Rippuvad Valgustid elutoas Kodu Kaunistamiseks Lamp Võimsus: 31 (kaasa arvatud) -40W (kaasa arvatud) Stiil: luksuslik ja kaasaegne Kohaldatav ruum: restoran Värvitoon: must ,valge, kuldne Kas lamp on valguse allikas: valguse allikas Pinge: 111V~240V Peamine materjal korpus: raud Suurus: 100cm Arv
  • €139.75
  • €199.64