Poolsuletud Soe Mugav Iste Padi, Padi Tool, Diivan Padi Tuharad Padi Office Home Magamistuba Hogard

  • €28.62
  • €41.48
  • On laos
    SKU w22809

    Poolsuletud Soe Mugav Iste Padi, Padi Tool, Diivan Padi Tuharad Padi Office Home Magamistuba Hogard Kirjeldus:

    Omadused:

    1.Poolsuletud Ühe Istme Padi on ideaalne paiksed inimesed, et tõhusalt vähendada ebamugavust istub pikka aega.See aitab leevendada ishias, tailbone-ja seljavalu.

    2.Premium kvaliteet.Ta kasutab Eco-sõbralik kõrge kvaliteediga materjali ja PP kangast, see kaitseb selg ja põhjad alates püüdmine külm talv.Pehme ja kohev, ei deformeeru aja jooksul.Meetmed, 45x45cm.

    3.Mugav, mittelibiseva tool seljatoega.Vastavalt mõõde disain inimese keha, see on libisemiskindla põhja ja rihma disain jääda paigas.Ohutu ja usaldusväärne.

    4.Leevendab valu ja ebamugavust.Super-pehme tool pad pakub suurepärast tagasi tuge ja vabastab sagedasemad sümptomid on tingitud keha massi surve eest.See kõrvaldab ja aitab ishias leevendust, seljavalu ja rohkem.

    5.Mitmeotstarbeline ja laialdaselt kasutada.Lihtne puhastada ja hooldada.See on täiuslik viis paiksed inimesed.Ideaalne toolid kodus, tööl või reisil olles.

    Teade:

    Tegelik värv erineda, et pilt tõttu arvuti seaded.

    Palun lubage kõrvalekalded 1-3cm tõttu käsitsi mõõtmine.

    Pakett Sisaldab:

    1 x Istmepadja


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja

    Zewkli Laste Tuba, Plüüš-Padi Padi Padi Kohev iste tehakse kahes osas Istmepadja Mugav ja Mugav Laps Istub Padjad Toetavad Tervislik Areng Laste - See loob piirkonda, kus lapsed saavad lustida istudes, lugeda oma raamatuid ja mängib oma mänge. - See võtab kuju vastavalt keha struktuure. - See on mugav ja mugav toode, mis toetab tervete luude laste arengut. - See on kvaliteetne toode,
  • €76.62