1TK Hobusejõhvist Kinga Harja poola Loomulik Nahk Päris Hobuse Karv Pehme Boot Puhastamise Hari Suede Nubuck Boot Poleerimise Vahend

  • €1.41
  • €2.36
  • On laos
    SKU w24336

    Kirjeldus:

    Brand new

    Materjal: Teras, plastikust, kummist

    Värv: saada pisteliste

    Pikkus: umbes. 18cm

    Pead oma nubuck ja seemisnahast kingad vaadates nii hea, kui uus minutit

    Puhastab ja mustuse eemaldaja kahjustamata naha-ja kustukumm mustuse

    Kasulik kummist jagu õrnalt võserikud ära sängitatud mustuse ja plekid(Olge ettevaatlik, et kiirustada ainult ühes suunas)

    Seejärel kasutada terasest harja, et taastada nap materjali(saab harja mõlemas suunas veidi jõulisemalt nüüd)

    Suur puhastus seemisnahast ja nubuck tooted, nagu kingad, saapad, käekotid jms tooted jne

    Komplekti kuulub:

    1 tk x Kinga puhastushari

    Märkus:

    Tänu käsitsi mõõtmine on suuruse viga umbes 1-5mm

    Toote värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev teie arvutis jälgida, kuna monitorid ei ole kalibreeritud sama

    Märkus:

    1.Valgust pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    2.See on normaalne, et silikoon tooteid võib olla mõni lõhn, sest vulcanizer (mingi katalüsaator, mis mängib olulist rolli vormimise protsess) on lisatud tooraine teha valmistoodete paindlikumaks.Üldiselt on enamik vulcanizer on lenduvad pärast vormimist, ja ülejäänu on läinud mõne päeva jooksul. (Selle vulcanizer teevad ei kahjusta inimeste tervist)

    A väike vihje, et eemaldada lõhn: hoia toodet soolase umbes pool tundi, peske ja kuivatage see, lõhn kaob siis.

    Pls märkus:

    1.Kui sul on veel küsimusi tasumise kohta, võtke meiega ühendust.

    2.Saadame elemendil on 1-4 päeva pärast süsteem kinnitab ostjad makse.

    3. Kui õs u soovite valida express shipping see, Pls võtke meiega ühendust, et muuta laevanduse tasu. (Näiteks, EMS, DHL, fedex, TNT, SOOME)

    Tagastama&Toetuse

    1.Maksame ostjad, kui ostjad tagastab kirjed 15 päeva jooksul ostjaid saamist esemed mis tahes põhjusel.Aga ostjad peaksid kandma tagasi laevandus kauba-ja veenduge, et esemed tagastatakse, on nende algne tingimusi.

    2. Esemed, ostja saanud ei ole, nagu kirjeldatud, tagastab heaks või hoidke üksust ning jõuda kokkuleppele müüjaga kohta toetuse summa.

    Kohta Tagasisidet

    1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte, samuti 5-star, et üksikasjalik hinnang.Kui sa näita meile screenshot tagasisidet, siis pakume teile täiendavat soodustust 5% oma järgmise järjekorras, palun võtke meiega ühendust enne järgmise järjekorras paymen.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kooli penaali Cactus penaali Suure jõudlusega Õpilaste Tõmblukk penaali Kooli kontoritarvete Kingitus Kirjatarvete

    Värske Ja Armas Cactus penaali Suure jõudlusega Õpilaste Tõmblukk penaali Kooli kontoritarvete Kingitus Kirjatarvete Omadused: Valmistatud vastupidavast canvas, sobib üliõpilastele või kontoritöötajad. Suure Mahutavusega Disain, Armas ja loominguline mustreid võib esile oma isikupära. Erilise kujunduse teeb neist hea kingitus oma lastele või sõpradele. Tehnilised andmed: Materjal:
  • €0.26
  • €0.60
  • Seotud

    Roostevabast Terasest Sirge Võti Liim Vannituba Ise Konksud Riputamiseks Cactus Ladustamise Kott, Mantel, Köök Konks Riidepuud

    Toote Kirjeldus: Karu:500g Materjal:Roostevaba Teras Värv:Kuldne,Hall,Hõbedane,Roheline Suurus:9.8x5cm/3.86x1.97 Omadused: 1. Ta võtab vastu Põhjamaade stiilis, mis on mood ja kaktus disain on unikaalne ja atraktiivne. 2. 2-konksud, see on praktiline ja saab salvestada väikesed esemed. 3. See sobib köök, vannituba, koridor, elutuba, laud, külmik ja nii edasi. 4.
  • €1.57
  • €1.85
  • Seotud

    LCD Automaatne Aerosool Luksuslik Auto Tualett Kodu Disinfector Täielik Must Kest Sobiks 300Ml Purkide

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €14.46
  • €18.08