Terasest Suur Võrgusilma Ekraan Kurn Infuser Supp Hautatud Vürtsid Köök Toiduvalmistamis Puldiga Filtri Tee Pall Vahendid Maitse E3D3

  • €0.73
  • €1.59
  • On laos
    SKU w2709

    Omadused:

    Multi-funktsioon filter:

    Praktiline köök maitse!

    Nautida ennast:

    Suurepärane võimalus nautida tassi värskelt keedetud tee!Kasutage meie lihtne kasutada ja puhastada tee-filter, filter oma lemmik lahtised teelehed.

    suurepärane kvaliteet:

    Valmistatud suur hulk 201 või 304 roostevaba teras, vastupidav, saab kasutada pikka aega.

    Lihtne kasutada:

    Koos konksu ja pika ahelaga disain, see võib olla buckled kohta tee tassi või potti, ja saab kergesti kätte, pärast leotamine tee. (Ei sobi lihvimis-tee)

    Lihtne puhastada:

    Välja võtta leotatud teelehed ja loputa veega.Ja hoida kuivas pärast puhastamist.

    Juhised:

    Meetod Vabastada pannal avatud silmadega palli.Pane vajalik kogus tee palli.Tihe võre pall ja pane see teacup / teekann.Lisada hiljuti keedetud veega, et lehed ja leotada nagu sulle meeldib.Pärast tee on keedetud, eemaldage võre palli ja pani kõrvale.Selge sisu taaskasutada mesh ball.

    kirjeldus:

    Materjal: 201 või 304 roostevabast terasest

    Toote suurus: 4,5 cm, 5,5 cm, 7 cm, 9 cm

    Pakendi Sisu

    1 * Roostevabast terasest ekraan

    Märkus:

    Palun lubage 1-5mm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.

    Toote värv kuvatakse fotosid võib näidates veidi erinev teie arvutis jälgida, kuna monitorid ei ole kalibreeritud sama.

    tere, kutid, tänan külastamast minu pood.Võite meiega ühendust, et saada rohkem üksikasju kaupa .Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Algul Väike toru kate Pesumasinad 19,5 mm/22,5 mm Krae Ventiil Pikk Augu Kate

    1. Toote omadused: *100% täiesti uus ja kvaliteetne *Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav *Muud funktsioonid: Katteplaat saab kasutada paigaldamine sanitaarsõlmed, nagu kraan ventiilid, pesumasin, ventiilid pesumasinate, nõudepesumasinate ja pissuaarid. *Kasutage stseen: vannituba *Kasutamine: roostevabast terasest väike toru dekoratiivne kate 2. Toote parameetrid: *Materjal:
  • €1.25
  • €1.47
  • Seotud

    Stiilne Ja Praktiline Roostevabast Terasest Supp Kulp Lekke Kulp Roostevabast Terasest Supp Shell Supp Leke

    Stiilne Ja Praktiline Roostevabast Terasest Supp Kulp Lekke Kulp Roostevabast Terasest Supp Shell Supp Lekke Müügijärgne Teenindus
  • €2.50
  • €3.34
  • Seotud

    Roostevabast Terasest Vann Juuksed Püüdja Korgiga Dušš Äravoolu Auk Filter Lõksu Köök Metallist Valamu Kurn Põranda Äravoolu

    Omadused: suurepärane abivahend, et vältida äravoolu kinnijäämise Olema valmistatud metallist, mis on vastupidav ja lihtne puhastada Sobib kõige äravoolu auk Värv: Hõbedane Suurus: Näitab, kui pildil, Materjal: Roostevaba Teras Pakendi Sisu: 1 x Valamu Kurn
  • €0.47
  • €0.62
  • Seotud

    Korkmaz A649 Rose Gold Kurn 25 cm, Roostevabast Terasest Kurn Pasta Kurn Kööginõud

    Korkmaz A649 Rose Gold Kurn 25 cm, Roostevabast Terasest Kurn Pasta Kurn Kööginõud Korkmaz A649 Rosa Kuld Kurn 25 cm Suurus: 25.5 cm Valmistatud roostevabast terasest tooraine See kiirendab teie töö lihtne kasutada, köögis käepärast. See on tähelepanuväärne lisaseadme oma köök koos oma erinev disain.
  • €39.10