Silmkoelised ühise Põllumajanduspoliitika Talvel Soe Beanie PALVETADES MANTIS Mehed Tikandid Maandamiseks Pehme Vill Koo Müts Naiste Jalgrattasõit Suusatamine ühise Põllumajanduspoliitika Unisex

  • €2.29
  • €4.25
  • On laos
    SKU w28350

    Seoses värvi, pildil reaalne objekt ilma erilise kohtlemise.Kuid tänu erinevatele arvuti monitori või muud tegurid, värvus ja heledus võivad olla veidi erinevad.

    Seoses suurus, palun oodake 1-3 cm, see sõltub manual mõõtmise ja erinevate partiide tooteid.alusta tuleb vabandada.Enne kui pakkumise, veenduge, et te ei pahanda.

    Tänan teid väga teie mõistmist!

    Naudi oma head aega!

    Kallid sõbrad,

    Kui soovite tellimuse tühistada või muudel põhjustel, kõik tagasimaksed tagastatakse oma konto vahendusel www.villamehed.ee piires: 7-10 päeva.

    seotud maksete

    Me võtame Alipay siin.

    Krediidi või panga kaart PayPal makse ja pangavekslid.

    Kõik suuremad krediitkaardid võib nõustuda kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    Kui soovite maksta muid meetodeid, palun võtke meiega ühendust enne makse tegemist.

    umbes transport

    1. Ülemaailmne transport. (Eeldatakse teatud riikides ja APO/FPO)

    2. Protsessi, et aja jooksul pärast makse kinnitamist.

    3. Me ainult laeva kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress peab sobima teie aadress.

    4. Pilti näidanud, on mitte tegelik objekt ja on ainult illustratiivsed.

    5. Teenuse transpordi ajal on ette nähtud vedaja, välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi aeg võib varieeruda, eriti pühade ajal.

    6. Kui sa ei ole veel saabunud kaupade 30 päeva jooksul pärast tasumist, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida kaupade ja vastame teile nii kiiresti kui võimalik.Meie eesmärgiks on rahuldada klientide!

    7. Tänu varude staatus ja aja erinevus, me valida, laeva meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    Kohta tagasisidet

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!

    Tagasiside on väga oluline.Me palume teil meiega ühendust võtta kohe, enne kui nad annavad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et saaksime lahendada teie probleemi rahuldavalt.

    Kui me ei tea, see on võimatu, et probleem lahendada!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Tahke Keerdsilmusena Headscarves Kokkuklapitavad Peakatted Laste Imiku Bandanas Sall Pea Wrap Venitada Moslemi Turban Vastsündinud Juuksed Mütsid 2020

    Toote Decriptions Kirjeldus: 100% täiesti Uus ja kvaliteetne. Omadused: Materjal:Puuvill Värv:kollane,valge,hele roheline,roosa, punane,beež,roosa,kerge, valge,lilla,punane,must,tumesinine Suurus:Üks Suurus (1 inch =25.4 mm või 1 mm = 0.0393 tolli) Pakett Sisaldab: 1tk laste Headscarf Teade: 1. Palun lubage 2-3% vea tõttu käsitsi mõõtmine. Palun
  • €1.57
  • €2.62
  • Seotud

    CHSDCSI Unisex Müts Hip-Hop Gorros Kapoti Femme Puuvillased Mütsid Kirjad Trükib Beanie Silmkoelised Naiste Sügis Soe

    Sugu: Unisex Stiil: Beanie Materjal: Puuvill + Polüester Suurus: Üks suurus sobib kõige Pea Suurus: 54-58cm/21.26 -22.83 (Ligik.) Komplekti Kuulub: 1 x Müts Me võtame makseviisid poolt www.villamehed.ee Tingdeposiidileping nagu allpool.Kui ei ole mõni neist, võite võtta ühendust meiega aeg mõned muud makseviisid Me toetame, kuid mitte üksnes, järgmised mitmetes
  • €2.21
  • €2.34