Elektrilised Näo Puhastust Pooride Puhastaja Seadmed Blackhead Eemaldamine Silikooni Pesu Vahend, Ilu Vahend Puhastamise Hari

  • €2.85
  • €6.80
  • On laos
    SKU w3134

    Ultraheli Kaasaskantav Pehme Nägu Puhtamaks Mini Praktiline Naha-sõbralik Antibakteriaalne Pooride Eemaldamise Elektrilised Massager Näo Pesemine Massaaž Vahend

    Funktsioon:

    Uuendatud topelt puhastus ala, harja vahe on ainult 0.45 mm, 2000+ harjased.

    Majanduskasvu versioon pehmed harjased, 99% antibakteriaalne silikoonist materjal, rohkem sügav puhastus ja naha-sõbralikud hooldus.

    Naha tungimise ja pulseeriv heli laine tehnoloogia, kuni 12,000 korda minutis amplituud, sügavalt ja õrnalt puhastus, pooride ja mustuse eest.

    Kui IPX7 tasandil veekindel; on läbinud 108-tund 10-meetri sügavuses vees vee alla kastmine katse.

    Kirjeldus:

    Suurus: 100*70*21 mm / 3.9*2.8*0.8 aastal

    Materjal: toidu silikooniga

    Battery: Alkaline patareid 1,5 V

    Kasutamise aeg: 90 minutit

    Värv: Roosa, Punane

    Märkus:

    Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

    Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

    Paketid:

    1 X Silikoon Nägu Puhtamaks

    1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

    saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

    2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

    3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,see võib võtta veidi pikk).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

    4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne Feeback,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

    1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

    3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

    4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun contactus tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

    I f saate tellida ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

    Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    8pcs/komplekt 32mm Mini Värviline Tabel Jalgpall Maahokikepid Asendamine Pallid Laua Mäng Mini Soccer Ball

    Omadused: See punkt on hästi tehtud lisatasu materjalist, vastupidav ja praktiline kasutamine. See komplekt sisaldab 8 plastikust soccers, mis on ere ja värvikas. Hea, et trükkimine pinnale, värvid kunagi hääbub, pakkudes pikk kasutusaeg. Pakkuda lapsed lõputu tundi lõbu.Lapsed võivad kasutada neid mänge või lugedes. Suured mänguasjad ja anni lapsed, osta need maahokikepid meie
  • €3.27
  • €4.80
  • Seotud

    Uus Laste Merineitsi Mänguasi BarbieS Nukud Kerge Muusika Sätestatud Printsess Mannekeeni Tüdruk Kingitus 36 CM 1tk Kõrge Hulgimüük

    PEALKIRI: 2019 Uus Mood Merineitsi Nukk Ariel Printsess Nukud mänguasi Tüdruk Sünnipäeva Kingitused 36 CM Kõrge Hõõguv mänguasjad 1TK Kala Nukk Mudel KIRJELDUS: 1.teema:film & tv 2.mõõdud:36 CM 3.materjal:plastikust 4.mfg seeria number:mood 5.bjd/sd atribuut:nukk 6.mudeli number:Merineitsi Nukk 7.omadused:peace 8.kirje tüüp:nukud 9.brändi nimi:YINGELON 10.sugu:unisex 11.tüüp:mood
  • €11.92
  • Seotud

    Mood ROOSA Käekott Suure Mahutavusega (Naiste Tüdrukute ROOSA õlakott Shopping Käekott Kott reisikott Pearl Crossbody Kott

    Omadused: 100% täiesti uus ja kvaliteetne.Tema eriline disain teeb sa vaatad unikaalne.See on hea kingitus oma väljavalituks,perekond,sõbrad ja töökaaslased.Ideaalne hoidmisega kui reisi-ja äri.Kaal: 0,2 kg Mõõdud :48*38*15cm Suurus: 1 toll = 2.54 cm, 1cm =, milleks on 0,39 tolli Märkus 1: Seal võib olla veidi erinev värv, sest arvuti monitori seaded.Lisa 2: Mis vahe mõõtmise meetod, palun lubage 1-3 cm kõrvalekalle.
  • €16.07
  • €32.13
  • Seotud

    2 In 1 Juhtmeta Kõrvaklapid, Laadija, Kiire Laadimine Jaama AirPod Nutitelefonid IPhone11/Pro Max 2021 Uute Tulijate

    Kirjeldus: 2 in 1 disain See juhtmeta laadija saab tasu AirPods ja smart phones, smart identifitseerimine, 3W Õhu Kabiinid, 7.5 W nutitelefonide jaoks, kes toetab juhtmeta laadimist. Sobivad ideaalselt Korpus on see juhtmeta laadija, kasutades sama materjali AirPods, koos soonega disain, on täiesti sobivad, lihtne ja ilus. Ohutu kasutada See juhtmeta laadija puhul on väga turvaline
  • €5.84
  • €7.68