HX 3D Trükitud Naljakas Koer Jope Meestele, Naistele Harajuku Hupparit Unisex Vabaaja Streetwear Dressipluus Pullover Tõmblukk Hoody Tops

  • €11.93
  • €18.64
  • On laos
    SKU w3157

    Tere tulemast minu poodi Meie teenus: 1. Meil on pakkuda kõrge kvaliteediga toote. 2. Sa osta otse hiinast tehases. 3. saame tilk laevandus ja projekteerimine uusim stiil teile. 4. Kui soovid osta suures koguses, saatke palun e-posti, meile, me anname teile parima hinna! 5. Palun veenduge, et teie nimi, aadress, postiindeks, jne., õige ja täielik. 6. palun andke meile aega, et rääkida teile, ärge avage vaidluse esimene.Umbes värvilised erinevused: 1. Tänu piirangutele, mis on fotograafia ja paratamatu erinevused monitori seaded, värvid näitas, et ei saa olla 100% sama, mis tegelik esemed.Loodan, et nad mõistsid seda hästi.Aitäh!SUURUS:

    1. Meie toode on Aasia Suurus !Ei US/Euro Suurust !!Palun Valige 1-2 Suurem Suurus!Tänan teid toetuse eest ja soovin teile meeldivat online shopping.

    Materjal Märkus: Kõik meie tooted on valmistatud Polüestrist ja Spandex,(90%Polüester,10%Spandex).Ei ole puuvill.nii et ma loodan, et saate aru.

    Muster Märkus: pilt on trükitud mõlemale poolele, Tavaliselt taga on samamoodi nagu esiosa.Interjöör toode on valge.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind