Itaalia Käsitöö Ametliku Korter Kingad Meeste Mood Pool Pulm Asukoht Mees Kleit Kinga Ehtne Nahk Oxford Office Kingad Meeste G105

  • €66.48
  • €94.98
  • On laos
    SKU w3281

    Itaalia Käsitöö Ametliku Korter Kingad Meeste Mood Pool Pulm Asukoht Mees Kleit Kinga Ehtne Nahk Oxford Office Kingad Meeste G105

    Funktsioon:

    Brand New

    100% Ehtne nahk

    Sile lehma nahk ülemine materjal

    Hingav täistoimnahk vooder ja sisetald mittelibiseva kummist välistald

    Keskmine kaal 1.1 kg

    Hea kvaliteediga Lace Up stiilis Pikad varba 100% Käsitöö .

    Saadaval värvid: Must,Pruun

    Maksmine:

    1. Me võtame Alipay siin,Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto ja panga ülekanne.

    2. Kõiki peamisi krediitkaarte aktsepteeritakse kaudu tagada tasumise töötleja.

    Kohaletoimetamine:

    1. Teie kirje saadetakse välja pärast www.villamehed.ee kontrollitud 1-2 päeva jooksul,erandjuhtudel võib-olla on see 3-5 päeva.

    2. Saadame kõik meie esemed kaudu ePacket,SF,Hiina Post Air Mail,DHL,TNT,UPS või EMS Muud Postitusi, Riigid jne.Shipping, mille ePacket,Post Air Mail,tavaliselt see võtab 20-70 päeva,Laevandus DHL, tavaliselt kulub 5-7 töö päeva, et jõuda.See võib võtta kauem tõttu viivitus tollivormistus,pühad,ilm või tegurid jõu.

    3. Saadame teile jälgimise numbri pärast me laeva oma elemendi,palun seda kontrollida ja hoida ühendust oma kohalikku postkontorisse või Express office.

    4. Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud,vahendustasud,tollimaksude ja maksude impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostjad vastutavad tolli.

    Tagastamine ja Vahetamine:

    1. 100% kõik tarnitud kauba hea kvaliteedi ja range uurimine enne saatmist.Me püüame oma parima, et avod mingeid kvaliteedi probleeme.

    2. Kui te ei ole rahul, kui teie saate oma toote kätte,palun tagastada 15 päeva jooksul selle asendamist või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust enne kui reture esemed.Ostja peaks olema kindel, et tagastatud kaupade on oma algsed tingimused.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab vigastatud või kadunud,me ei anna ostja täies ulatuses tagasi. (Edasi-tagasi transpordi kulu peaks tegema ostja poolt)

    Tagasiside:

    1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun andke meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie kingad ja teenuseid.

    2. Kui teil on küsimusi meie kingad või teenust,võtke julgelt meiega ühendust, enne kui meile negatiivset tagasisidet.me püüame oma parima, et lahendada probleeme ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Batzuzhi Luksus Käsitöö Meeste Kingad Kuldne Rauast Varba Punk Nahast Kleit Kingad Pits-up Punane Pidu, Pulm Kingad Mehed,Suur US6-US12

    Palun kontrollige oma suurus siin ! ( Märkus: Talla pikkus on pikkus, jala, see ei ole sisetald kingad ! ) EUR38=USmen 6=Talla Pikkus 24CM-9.45 Tolline EUR39=USmen 6.5=Talla Pikkus 24.5 CM-9.65-Tolline EUR40=USmen 7=Talla Pikkus 25CM-9.842 Tolline EUR41=USmen 8=Talla Pikkus 25.5 CM-10.04 Tolline EUR42=USmen 8.5=Talla Pikkus 26CM-10.24 Tolline EUR43=USmen 9.5=Talla Pikkus 26.5 CM-10.43 Tolline EUR44=USmen 10=Talla Pikkus
  • €62.82
  • €106.48
  • Seotud

    Christia Bella Metallist Varvaste Meeste Velvet Kleit Kingad Käsitöö Luksuslik Korterid Meeste Mood Klassikaline Mokassiinkingad Suitsetamine Sussid Suve

    Tere tulemast meie e-poest !Kõik tooteid pakume on kõrge kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind.Kõik meie tooted on 100% sama nagu pildid, mida sa näed on, mida sa saad!
  • €57.91
  • €87.74