2tk Leibkonna Roostevabast Terasest Soja Piima Filter Ekraani Väike Kühvel Nafta Jääkide Filter Ekraani Köök Kühvel

  • €6.37
  • €7.59
  • On laos
    SKU w3377

    2tk Leibkonna Roostevabast Terasest Soja Piima Filter Ekraani Väike Kühvel Nafta Jääkide Filter Ekraani Köök Kühvel

    Enam vahtu ja jääkide: rasva eraldaja on valmistatud roostevabast terasest, ergonoomiliselt tegutsenud hakkama.Ta saab kiiresti, lihtsalt ja täielikult eraldi ujuvad rasva, määrde -, vaht-või helbed oma lemmik suppi, supp ja kuulda.

    Uuenduslik disain: täpsusega silma separator filter ja käepide on kindlalt ühendatud, filter trahvi piisav, et taluda väikseim rasva osakesi.Soojuse-vastupidavad ümar käepide on varustatud aukudega on lihtne ladustada.

    Tõhus: eemaldage õli supid, supid ja lihakaste; korjata helbed, kui praadimine; Keedetud ja praetud hommikusöök vorst eemaldada õli plekke, ei ole vaja kasutada filtrit pott eemaldada köögiviljad veest.

    Praktiline suurus: õli skimmer on väike, kuid sobib kõige pan ja põhja pan.

    Lihtne puhastada: saab kasutada nõudepesumasin puhastada, tuleb lihtsalt sooja vee ja seebiga pesta saab uuesti kasutada.

    värv: hõbedane

    Materjal: roostevaba teras

    Suurus: 31x10cm

    Pakendi Sisu:

    2 x Colander

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Algul Väike toru kate Pesumasinad 19,5 mm/22,5 mm Krae Ventiil Pikk Augu Kate

    1. Toote omadused: *100% täiesti uus ja kvaliteetne *Valmistatud kvaliteetsest materjalist, vastupidav *Muud funktsioonid: Katteplaat saab kasutada paigaldamine sanitaarsõlmed, nagu kraan ventiilid, pesumasin, ventiilid pesumasinate, nõudepesumasinate ja pissuaarid. *Kasutage stseen: vannituba *Kasutamine: roostevabast terasest väike toru dekoratiivne kate 2. Toote parameetrid: *Materjal:
  • €1.25
  • €1.47
  • Seotud

    Roostevabast Terasest Vann Juuksed Püüdja Korgiga Dušš Äravoolu Auk Filter Lõksu Köök Metallist Valamu Kurn Põranda Äravoolu

    Omadused: suurepärane abivahend, et vältida äravoolu kinnijäämise Olema valmistatud metallist, mis on vastupidav ja lihtne puhastada Sobib kõige äravoolu auk Värv: Hõbedane Suurus: Näitab, kui pildil, Materjal: Roostevaba Teras Pakendi Sisu: 1 x Valamu Kurn
  • €0.47
  • €0.62
  • Seotud

    Korkmaz A649 Rose Gold Kurn 25 cm, Roostevabast Terasest Kurn Pasta Kurn Kööginõud

    Korkmaz A649 Rose Gold Kurn 25 cm, Roostevabast Terasest Kurn Pasta Kurn Kööginõud Korkmaz A649 Rosa Kuld Kurn 25 cm Suurus: 25.5 cm Valmistatud roostevabast terasest tooraine See kiirendab teie töö lihtne kasutada, köögis käepärast. See on tähelepanuväärne lisaseadme oma köök koos oma erinev disain.
  • €39.10
  • Seotud

    1TK Katmine Ühe ja kahe Peaga Friikartulid Seista Buffet Koonus Suupisted vitriin Friikartuleid Korvid QA 042

    Artikkel nimi : Praadimine Korvi Materjal : Raud kaetud Värv : lisatud Suurus : ca 10x14.5cm Ühiku kaal : umbes 120-200g/tk Märkus: 1.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh! 2.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid, oma tellimuse aadress peab sobima tarnimist oma aadressi; - kui te muudate oma aadress,pls öelge meile, kui te
  • €3.78
  • €4.25