10tk Pliiats Haaratsid Armas Asendi Korrigeerimist Kirjalikult Kit Kirjutamise Koolitus Grip Silikoon Pliiatsi Abi Kid Grip Asendi Korrigeerimine Seade

  • €2.03
  • €4.41
  • On laos
    SKU w36781

    Omadused:

    Parandada käe kirjutamine

    Pliiatsi omanik võib suunata käe ergonoomiline asend, aidata lastel õppida, kuidas hoida pliiatsit õigesti, parandada kirjutamise kvaliteeti, tõhustada laste usalduse, ja muuta kirjutamisel rohkem korrastada

    Mugavad ja vastupidavad

    Valmistatud keskkonnasõbralik silikoon.See on väga mugav kasutada.Meie pliiats klipi saab toetada üldist käsi terve, täiesti vähendada käe valu, vähendab väsimust ja parandab mugavust.

    Armas kuju

    Toode kasutab ainulaadset dolphin disain ning erksad värvid, et muuta see populaarne ja atraktiivsemaks laste hulgas

    Ohutus

    Need sulepeahoidikud on lõhnatu, mittetoksiline ning vaba kahjulikest ainetest ja ei kahjusta keha ja saasta keskkonda ning on ohutu ja mugav lastel kasutada.

    Kohaldamise ulatus

    Võite panna erinevaid pliiatsid, nagu pliiatsid, pastakad, joonistus pliiatsid, pintslid, kriidid, markerid, geel pliiatsid ja muud tüüpi sulepead.See sobib ka lapsed, kes õpivad kirjutama või on raskusi hoida sulepead.

    Tehnilised andmed:

    Tüüp: pencil grip

    Kogus: 10pc

    Materjal: silikoon

    Punkt värv: juhuslik värv

    Sobiv vanus:3-10 aastat

    Suurus: 1.5*4.5 cm/0.5*1.7 tolline (L*W*H)

    Neto-kaal: 30g/1oz

    Pakend:

    10* pencil grip

    **Meie teenus**

    Toetame Tilk laevandus-ja Hulgimüük.

    Kui teil on mingeid probleeme, pärast seda, kui olete saanud pakett,pls tunne end vabalt võtke meiega ühendust asemel avamine vaidluse või lahkumisel negatiivne tagasiside.

    **Tähelepanu Venemaa Sõbrad**

    1. Palun sisestage oma täielik nimi, kaasa arvatud oma eesnimi, keskmine nimi ja perekonnanimi, kui makse tegemist;

    2. Palun täitke oma õige aadress, kaasa arvatud oma Korteri Nr., Tänav, Linn, Piirkond ja riik.Muidu teie pakett oleks ilmselt tagasi!

    3. Me ei vastuta OMA VIGA.

    **Miks osta meilt??**

    Tehase müügi, parim kvaliteet ja konkurentsivõimeline hind!

    hästi kontrollida, et iga Toodet enne laeva välja!

    Kohaletoimetamine:

    1. Me Laev Maailmas, välja arvatud Hiina.

    2. Tellimused töödeldud jooksul 24-48 tundi, tasumise kontrollimine.

    3. Enne ostmist Palun veenduge, et teie aadress on õige.Või ei, palun parandage see enne maksmist.

    4. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

    5. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.

    Maksmine:

    1. Me võtame Alipay,Ja kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

    2. Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

    3. Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti.Makse tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

    Garantii:

    1. 12 kuud Tootjate Garantii .Osta julgelt!

    2. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun tagastada 30 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.

    3. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi meile garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.

    4. Tagasi saatmine on Ostja poolt tasutud.

    Poliitika:

    1. Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Tagasiside on väga oluline, Me nõuda, et te meiega vahetult ENNE sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme.See on võimatu, et tegelda küsimustega, kui me ei tea nende kohta!

    2. Kõik e-posti vastatakse Ühe tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile võimalikult kiiresti.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    3tk/set Toidu-Grade Roostevabast Terasest, Käsitsi Vorst Reklaamiklipp Täidis Täidis Toru

    100% täiesti uus ja kvaliteetne Omadused: Valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest, roostevaba ning vastupidav, täiesti vabaneda kergesti krakitud ja kollasus plastikust täidis torud. Kõrge tihedusega peegel poleerimine, sile servale ei tee haiget käed, vastupidavamad. Väga parandada täidise jõudlust hakklihamasin kinnitus. Kõik osad on nõudepesumasinas pestav, muutes
  • €5.07
  • €6.18
  • Seotud

    Reguleeritav Dual Baarid Topelt Pole Riideid Mantel Selga Kuivati Hammas Raudtee Ripub Riidepuu Kinga Ladustamise Riiul Kodus Hoidmine

    Dual-baar Vertikaalne ja Horisontaalne Venitus Seista Riided Hammas koos Kinga Riiul Ühe-baar Riided Müts Ladustamise Toetus Riiul Tasuta shipping Sissejuhatused: Ruumi-säästes riided hammas on väga oluline leibkonna piirata rõdu tuba.See Ühe-baar Vertikaalne ja Horisontaalne Venitus Seista Riided Hammas koos Kinga Riiul on üks, te ei peaks laseks.Tehtud top-grade roostevabast terasest ja PP plastikust, pakub
  • €14.06
  • €21.30