Vinüül Pikniku Laud ja Pink Varustatud Laudlina Kate, Ruuduline Disain, 3-osaline Komplekt

  • €13.60
  • €21.24
  • On laos
    SKU w3780

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Vinüül Pikniku Laud ja Pink Varustatud Laudlina Kate, Ruuduline Disain, 3-osaline Komplekt

    PAIGALDATUD LAUDLINA TURVALINE FIT - Piknik Tabel & Pink Laudlinad olid loodud selleks, et jääda tabel isegi alusel tuuline ilm, nii et miski hoiab sind tagasi nautida väljas söögituba.

    PAKS, ELASTNE, VENIV DISAIN - Nautida täiuslik, kallistama sobivad piknikulaudade, kaubandus näita tabeleid või mis tahes lahtikäiv laud.Et uhkelt, asutatud elastne, veniv nurgad hoiab meie laud ja pink, puhastuskaltsud panna, ükskõik mida - enam räpane õnnetusi kui tuul puhub, siis ei ole rohkem tugging või tõmmates ümber laua ja KLAMBRID NR VAJA.

    RASKEVEOKITE, VEEKINDEL VINÜÜL EHITUS - laudlina ja pink pajalapid on valmistatud raskeveokite vinüül, mis on veekindel, plekk resistant, spill-tõendeid ja lihtne puhastada.All vinüül, meie kangad on tugevdatud pehme lapp toetus nii, et nad ei libise maha või veojõu kasutamise ajal.

    CASSIC RUUDULINE KONSTRUKTSIOON - laudlina komplekt kaasas klassikaline punane ruuduline disain lisada, et tuttav tunne maamees, rõõmsameelne kokku saada.Meie kangad on ideaalne valik, et vaevata segud arvesse mis tahes taustaks, kas sa oled oma pere või professionaalse putka - kasutada piknikul, BBQs, aed vedeleb, rand, pargid - kas toas või õues, meie laudlinad parandada iga söögituba kogemus.

    LIHTNE PUHASTADA, VÄGA KORDUVKASUTATAVAD - õlireostus-tõend kate muudab meie pajalapid super-lihtne ja kiusame tasuta puhastada.Lihtsalt võta niiske käsna või lapiga ning pühkige puhtaks vaid ühe minuti.Võta see maha, pane see ära vaevata ja nautida nii palju korda kui tahad - täiesti muretu.

    Materjal:PVC

    värv:Must/Punane/Roheline/Sinine

    Pakendi Sisu:

    1 x laud lapiga

    2 x istmekatted

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Värske Ruuduline Laudlina Hirv Puu-Veekindel Laud Lapiga Toalha De Mesa Nappe Decoracao Para Casa Manteles Tabel Kate

    100% Täiesti Uus Ja Kvaliteetne Materjal:PVC Suurus:Pikkus * laius 152*137cm Pikkus * laius 180*137cm Muutmine: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 tolli Soe Vihje : Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt. Punkt Mõõta käsitsi, see võiks olla 1cm erinevad,lahkete
  • €2.72
  • €6.31
  • Seotud

    Laudlina 3D Daryl

    Toote Andmed Laudlina värvikas muster kaunistada söögilaud ja kaitsta seda plekke.Kui laudlina on lihtne pesta ja triikida, see ei fade aja jooksul.Pilt on kasutatud, esi-osa. Hooldus: pesta temperatuuril mitte suurem kui 40, ei valgendi, raua temperatuuril mitte üle 110 kraadi Andmed: suurus: 150*150 cm Taotluse Tüüp: sublimatsioon kangale Koostis: 100% polüester (kangas ei crumple
  • €13.72
  • €18.30
  • Seotud

    Linasest Põhjamaade Värviga Laudlinade Elegantne Decor Ring Söögituba Laudlina Pool Hotell Tabel Hõlmab Tolmukindel Laud Lapiga

    100% Linane Laudlina Toode: Laudlina Materjal: 100% Linane Värv: nagu näha Suurust saab kohandada Pakend sisaldab 1* laudlina 1:Mõõtmete kohta võib olla 1-3cm viga, mis on tingitud erinevatest mõõtmismeetoditest 2:sest eri resolutsiooni arvuti, monitor, seal võib olla mõningaid asju, nähtusi värvi. Kui teil on vaja suur kogus ostud, palun võtke meiega ühendust
  • €8.68
  • €17.03
  • Seotud

    Geomeetria Troopiliste Taimede Muster Puuvillast Voodipesu Veekindel Laudlinad Dekoratiivsed Home Decor Laud Lapiga Kõrge Kvaliteedi Laudlina

    Geomeetria Troopiliste Taimede Muster Puuvillast Voodipesu Veekindel Laudlinad Dekoratiivsed Home Decor Laud Lapiga Kõrge Kvaliteedi Laudlina Punkt Seisukord: 100% Uhiuue Materjal: Puuvillane voodipesu Punkt NR:460568-460571 Komplekti kuulub: 1tk Suurus:Pikkus Ja Laius On Umbes 86*86cm , Viga On Umbes 1cm Soe Vihje : Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust
  • €8.61
  • €16.89