Ühe Ratta Pöörlev Tõste Trossi Rihmaratas Seatud Laagri Tõste Ratta Vahendid Roostevabast Terasest Rihmaratas Ühe Ratta Tõste -, Köie-Talid

  • €2.22
  • €4.44
  • On laos
    SKU w3969

    2tk 304 Roostevabast Terasest Rihmaratas M25 Ühe Pöörlev Tõste Trossi Rihmaratas Ratta Paadi Ankur Riistvara Koormust Kandvad Vahendid

    Funktsioon:

    Loodud riputada raskeid esemeid, et vähendada koormust.

    Kasutage raskuskeskmetesse, ja uisutamine lift.

    Vastupidav, sitke, usaldusväärne, veekindel, anti-rooste, kõrge temperatuuri vastupidavus, korrosioonikindlus.

    M25 on umbes 84.1 mm pikk ja maksimaalne koormus on 150kg.

    Saab kasutada purjed, kraanad, paadid, heiskamine riidepuud ja paljud teised rakendused.

    Kirjeldus:

    Mudel: M25

    Materjal: 304 roostevabast terasest

    Värv: hõbedane

    Märkus:

    Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

    Palun lubage 1-3mm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

    Paketid:

    2 X Roostevabast Terasest Rihmaratas Rattad

    1. Kõik teemad on topelt kontrollida ja hästi pakitud enne saatmist.Kirjed

    saadetakse jooksul 3-7 tööpäeva pärast kliendid maksavad järjekorras.Kuna meil on tuhandeid, et everydays.Meil on vaja korraldada ühe saadetise, et üks tellimus.Saadame tooted sulle ASAP.

    2. Me ainult laeva Kinnitas, et aadress.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

    3. See kestab tavaliselt umbes 20-60 tööpäeva toimetama paki sihtkoha(puldiga valdkondades,võib ta võtta alittlelong).Samal ajal,saate valida DHL Express lühendada kohaletoimetamise aega, kui teil on vaja, et kiiresti.

    4. Kui sa ei saada, et hiljemalt 60 tööpäeva,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset Tagasisidet,me teeme oma parima, et aidata teil probleemi lahendada.

    1. Kui te ei ole rahul punkt kui sa seda saada,palun viige see tagasi 10 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke meiega ühendust, enne kui te selle tagasi.

    2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja konkreetsed tagastamise põhjuse.

    3. Tagastame teile raha täis,upone saamist punkt selle algne seisukorras ja pakendis kõik komponendid ja lisaseadmed hõlmavad.

    4. Kui objekt on kahjustatud transportimise ajal või ei saa kasutada tavaliselt,palun võtke meiega ühendust tõeline fotod, esemed ja tagastame teile raha.

    Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Teie rahulolu on meie esimene prioriteet!

    Kui teile kuvatakse tellimuse ja see on heas seisukorras,me oleks tänulikud, kui te ei jäta 5-Tärni Positiivne Tagasiside tehingu kohta.

    Muidu me oleks tänulik, kui sa oleks meiega enne lahkumist 1-Star ja 3-Tärni Tagasisidet,võtame rõõm pakkuda rahuldavat lahendust.

    [CustomizedpruductTemplate] [/CustomizedpruductTemplate]


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    10tk Kitarr Liidese Adapter koos Töötanud Record/Tuning/Audio Töötlemis-3,5 mm Audio Kaabel iPhone, IPod Vajutage & iPad

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus
  • €14.56
  • €22.74
  • Seotud

    Hot Müük Pack 3" Teras Trossi Nõel Kruvi Keere Võlli Otsa Stiching Fid Koo Kudumine Trossi Käevõru Kiip

    3 Roostevabast Terasest trossi Nõel Kruvi Keere Võlli Otsa Stiching Nõela Fid Kudumine Kudumise trossi Käevõru Vöö 1tk 3-tolline Terasest trossi Nõel Kruvi Keere Võlli Otsa Stiching Nõela Fid Kudumine Kudumine Pracord Käevõru Vöö Kirjeldus: Materjal:Roostevaba Teras Kalapüük: Poleerimine kohta tuh pind Värv: Valge-teras Suurus: 77mm Paksus: 5mm Kaal:
  • €0.26
  • €0.37
  • Seotud

    2021 Uus Kaasaskantav Desktop Jahutus Vaikne Ventilaator Laadimine USB Smart Mini Isiklik Jahutus Tööriist

    Kaasaskantav Desktop Jahutus Vaikne Ventilaator Laadimine USB Smart Mini Isiklik Jahutus Vahend H58D OOTDTY Kaasaskantav Desktop Jahutus Vaikne Ventilaator Laadimine USB Smart Mini Isiklik Jahutus Vahend Suvel Home Office Õhu Jahutid Kirjeldus: 100% täiesti uus ja kvaliteetne Omadused: Struktuuri need fännid on unikaalne ja moodne. Arukas kontrolli süsteem, usaldusväärseid
  • €10.92
  • €13.16
  • Seotud

    LED Ronida Armband Võre Helendav Rakmed Armlet Väljas Sport Öö Töötab Armband Led Turvavöö Käe Jala Hoiatus

    Funktsioon: 1.Kõrge Kvaliteediga Materjal: armband on valmistatud TPU, ABS, LED, PET, peegeldav võre.LED helendav värv sobib peegeldav võre. 2.Vilkuvat Režiimi: Pidev, kiiresti vilkuv ja aeglaselt vilkuv (kontrollib lülitit). 3.Nupp Aku: Kui armband vajab 2TK CR2032 button battery juht (ei kuulu komplekti). 4.Sobib: vabaõhuspordi, öösel töötab, suured festivalid, kontserdid, kampaaniad,
  • €1.67
  • €2.39
  • Seotud

    2Pcs/set Terasest Eemaldatav võtmehoidja Väljas Dual Eemaldatav Tõmmake Quick Release Võtmehoidja Keyfob Split Snap Lock Omanik

    Värv:hõbedane Materjal:raua sulam Kaal:35g Suurus:4cm x 2.5 cm x 8cm KOGUS:2tk/set Pakett sisaldab:2Pcs/set carabiners
  • €1.15
  • €1.69