Naiste Sandaalid Kõrge Kontsaga Lukk Clip Peep Varba lakknahast Pahkluu Rihm Ringi Kanna Vabaaja Täiskasvanud 2021 Uus Seksikas Mood Must

  • €11.15
  • €34.84
  • On laos
    SKU w3996

    Soe Nõuanded

    1. Suurus või Fitness Küsimusi.Palun vali õige suurus vastavalt teie jala pikkus vastavalt meie kingad suurus chart show.Kui teil on mingeid puzzle suurus valida,siis palun jätke mulle sõnum, et me võiks oma parimad nõunik.

    2. Palun klikkige "BRONEERI MARK Lisada Salvestada Loetelu" (vasakul see veebileht) lisada meie poodi teie lemmikud ja meie järgige VIP .siis saab lihtsalt vaadata meie uued saabub stiile ja oma tellimuste ajalugu.

    3. Pakendamine ja Vedu.Tavaliselt on pakk välja mull kott asemel kingad kasti punkte kaitsta ja tagada qucikly tarne.

    4. Värv Ebakõla.Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi peegeldamist peegel, valgustus ,taust,jne .Siiski, kui te arvate, et punkt saanud on valet värvi, palun võtke meiega ühendust, et näha, kui tagasi osaliselt või toetust ei ole võimalik.

    Tagasiside

    1 .Teie Tagasiside on väga oluline meile, palun võtta paar sekundit jätma palju tagasisidet ja POSITIIVNE HINNANG 5-TÄRNI reitingu, kui olete rahul meie toote või teenuse, tänan sind nii palju !!

    2 .Me alati pakkuda madalaima hinna parima kauba ja teenuse teile.

    3 .Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Asumer Pluss Suurus 34-46 Uus Platvorm Sandaalid Naiste Kingad Paksu Põhjaga Super Kõrge Kontsaga Sandaalid Peep Varba Seksikas Pidu Ööklubi Kinga

    Tere tulemast ASUMER Kingad Pood !Meil on tehase otsene müük,meie kingad on kõrge kvaliteediga ! Kontrollige Oma Suurus Nüüd !!! Tilk laevandus-ja hulgimüük, et ostja: 1.saate laadida pildi meie poodi, et näidata oma klientidele, või üles laadida oma poodi müüki. Kui teil on, et oma custonmers,palun tellida meie poest otse ja täita oma custonmers'right aadress ja valida õige shipping
  • €27.99
  • €52.81