Kassi Mänguasjad, Interaktiivsed Toiduainete Kamber Automaatne Kass Investor IQ Koolitus Ravida Palli Reguleeritav Naljakas Pet Lekib Toit, Mänguasi R9CA

  • €9.00
  • €11.12
  • On laos
    SKU w4773

    Kassi Mänguasjad, Interaktiivsed Toiduainete Kamber Automaatne Kass Investor IQ Koolitus Ravida Palli Reguleeritav Naljakas Pet Lekib Toit, Mänguasi R9CA

    OOTDTY

    Omadused: 1. Interaktiivsed Mänguasjad - Kui trummel mänguasi ei ole vaja akut ja on vastupidav.See on multifunktsionaalne interaktiivne kass ja koer trummel mänguasi.See interaktiivne aeglane-leak toit, mänguasi, mis võimaldab teie kassid, koerad ja kutsikad, et nautida suupisteid mängides ja koolitus.

    2. Ohutu Materjal - Valmistatud ohutu ABS plastist.Seal on tuuleveski propellerid peal kassitoit palli meelitada mängida kassipojad.Avada kaas, täitke suupisted, reguleerida juhtketast, et valida ühte auku, valige kaks auku, mänguasi, hakkavad valmistama toitu.

    3. Nutikas Disain - Kui kass vajab teostamist ja tegevus, lihtsalt panen toitu trummel lemmiklooma kassi mänguasi.Koos pöörleva liikumise, kass push palli äkki või pidevalt ja suupisted on lekke küljel auk.

    4. Parim Kaaslane - Huvitav trummel ja mänguasi palli disain võib vähendada igavus ja käitumist läbi terve mänge ja harjutusi, ja õhutada huvi ja isu kassid ja koerad.Eesmärgid koolitus -, lihvimis-hammaste, kõrvaldada igavus, ja lahendada probleeme, mis on saavutatud läbi mänguasi.Tee oma lemmikloom targemad ja tervemad.

    5. Grupi Play - leke toit, mänguasi, saab mängida ühe kassi, või mitu kassid koos.Parandada oma lemmiklooma füüsilise ja vaimse tervise mängides.

    Täpsustus: Materjal: ABS

    Värv: Ameerika Sinine/Roheline/Järve Sinine/Roosa/Kollane

    Suurus: Umbes.11.8x10.8x17.4cm/4.64x4.25x6.85in

    Kaal: Umbes.520g

    Pakett Sisaldab: 1 Tk Kass Trummel Mänguasi

    märkus: 1.Palun lubage 0-1cm vea tõttu käsitsi mõõtmine.pls veenduge, et te ei pahanda, enne kui saate teha pakkumise.

    2.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Ebatavaline Kott Populaarne Punane Sametist Käekott 2021 Uus Temperament Lääne Stiilis Kett Slung Square Kott

    Umbes hulgi: Me ei saa jagada pakette saata neid, või kasutada suurtes pakendites TNT, DHL või, kiire kaup.Esita tellimus, võtke meiega ühendust, eemaldage kaubavedu, ja siis maksta AÜE ja Saudi Araabia kliendid saavad kasutada Aramex transport. Umbes ained: Et sõnum tilk laevandus , pakend ei ole mingit brändi logo ja salvestada teavet. Meil on tehase Saada 24 tunni jooksul reaalne
  • €14.91
  • €24.84