Arvan, kaardimäng, Vanema-Lapse Multi-Isik, Interaktiivne lauamäng Mänguasi Laste Arvan, et Puzzle Mängu Mänguasja Pea Kandma Kaardi Mäng

  • €12.78
  • On laos
    SKU w5170

    [Nimi]]: Arvan, et kaardimäng [Pakendi Kogus]: 60 Tk

    [Toote Spetsifikatsioonid]: 27*26*4cm

    [Välimine Karp Spetsifikatsioon]: 55*66*62cm [brutokaal]: 24/21kg

    [Köide]: 0.23 Kuupmeetrit

    [Toote (Sh Pakendi Kaal]: 350G

    [Tarneaeg]: Pärast seda, kui Kaup Makstud, toome Kauba 48 Tunni Jooksul.Kui On konkreetseid Asjaolusid, Mida Ei saa tähtaegselt, Me võtame teiega Kiiresti ja Olukorda Selgitada Teile.Palun Anna Mulle Andeks!

    ★After-Sales Service

    1. Põhimõtteliselt, Me Ei Võta Tagasi.Tooteid Saab Vahetada Läbirääkimiste kaudu Tõttu Tehase Kvaliteedi Probleemid, kuid Ostja Vastutab Transpordi Kulud, kui ta on Saanud Tagastatud Toode, Saadame Asendamine Koos, Kui Klient Ostab järgmine Kord.Me Ei saa Aktsepteerida Olukorda, Et järgmise Tarne Saadetakse Koos.Kaubavedu Kannab Klient!Te peate Teavitama Oma Wangwang Klienditeenindus enne Saatmist Tagasi!!

    2. Tänu Meelerahu Mänguasja Tooteid, Seda Ei saa Võrrelda Kodumasinad.Seega, Kõik Mänguasi Müüdud Tooted Meie Firma Ei Rakendama Kolme Tagab Poliitika.Kui Probleem On Selles, et pärast Kasutamist Meie Firma Ei vastuta kui Reguleerimisalasse Meie Ettevõtte Võime, Me aitame Lahendada Neid Probleeme, kuid Kõik Asjakohased Kulutused Kannab Kliendid Ise.Eri Tooteid Tuleb Käidelda Vastavalt Asjakohaseid Kokkuleppeid, mis Saavutati vahel Meie Klienditeeninduse Töötajad ja Kliendid.

    3. Järgmised Tingimused Ei ole Võimalik Tagastada: Tagastatav Toode, Pakend On Kahjustatud Või Puudulik, Tarvikud Toode Või sellega Seotud Materjalid Ei ole Ühetaolised, Volitamata parandamist Või Muutmist, Ei või selles Kasutatud Või Ladustatud tavalisel Viisil, kaup kaugemale müügijärgne Teenindus Jooksul.

    Paketi Saanud.Palun Kontrollige, Kas välispakend On Täielik ja Ei leki enne Allakirjutamist Seda.

    B. Kui Leiate mõne Toote Kvaliteedi Probleemid, Samal Päeval, võtke Palun Ühendust klienditeenindusega Kohe.

    Muidu, kui Kaup võetakse vastu ilma Vastuväiteid.

    4. Palun võtke Ühendust klienditeenindusega Tegeleda Toote Kvaliteedi Probleemid.Kui Teil on Vaja Toote Tagastada, siis Palun pange märkmepaberi Tagasipöördumise Paketi Nimi Wangwang, Tellimuse Number ning Põhjus, miks Toote Tagastamine.Palun Keelduda Saada Makse.Aitäh!

    ★Erandi Klausel

    1. Kõik Meie Müüdavad Tooted On Rangelt Kontrollitud Kvaliteedi Inspektorid, et Tagada Toodete Kvaliteet.Siiski, Tingitud Erinevate Ebakindlad Tegurid, Meie Tehases Võite Vaid Garantii, Et 97%-98% Toodetest On Mingeid Probleeme pärast Saabumist, 2%-3% On Vabastatud.

    2. Kaup Saadetakse Meie Firma On Kõik täiesti Uus.enne Sünnitust, Me Tagada Toodete Pakkimine Heli ja Korralik ja Välimiste Lahtrisse On Kindel.Siiski Transportimisel Protsessi Tooteid, Eriti Mõned Pikad Vahemaad Linnade, osa Tooteid Võib Olla Kahjustatud Transportimise (Näiteks, Mõned Tooted On Veidi Kriimustatud Tõttu Kokkupõrget, Näiteks Mõned Värvi Kastidesse Pakendatud Värvilised Kastid On Veidi Deformeerunud, Jne.).Transport On Lõppenud, Kolmanda Osapoole Logistika Ettevõte, Mis On väljaspool Meie Kontrolli.Me Ei Kanna Vastutust Kahjude eest, mis on Põhjustatud Transport.Transpordi Ajal On Mõjutanud Paljud Tegurid, nagu Näiteks Ilm, Sõiduki Korra, Liikluse Tingimused, Jne., ja Ei Kasutata Põhjus, miks Kauba Tagastamine.

    3. Meie Mänguasjad On Hea Kvaliteet ja Mõistlik Hind.Mõned Ostjad Tunnevad, Et Töö On Karm ja Defektsed pärast Kaup.Nad Ei ole Head Materjalid ja On Erinev sellest, Mida Nad ette Kujutada, siiski Ei ole Need Kvaliteedi Probleemid.Ükskõik, Milline On Täiuslik, Palun anna Mulle Andeks Neile, Kes On Liiga Valiv.Palun Kaaluda ja Näha Selgelt Ostes.Palun Konsulteerige Meiega, Kui Te Ei Ole Kindel.

    4. Kõik Mõõdud On Mõõdetud Käsitsi ja Viga 1 - 2cm On Normaalne.Kõik Pildid On üles Laadinud Reaalne Lask.Tänu Valgust, Erinevate Kuvarite ja Muudel Põhjustel, et Seal On Mõned Värvi Vahe.Palun Anna Mulle Andeks.See Klausel jõustuvad Automaatselt, Kui Klient Otsustab, Et Meie Tooted, ja Ei ole Vaja Mõlema poole jaoks Märk ja Pitser Eraldi.Kui Te Ei ole Nõus eespool nimetatud Tingimused, Palun Mõelge Selgelt ja Kinnitada Lepingu enne Tellimist Tooted Meie Firma.

    [Transport Vastutus]]:

    1: Saabumise Aeg Andnud Meie Klienditeeninduse Töötajad On Ainult Umbkaudne Aeg Hinnanguline tavatingimustes.Me Ei saa Tagada, et Kliendid Kui Kaup Saabub, kuid Me Püüame Oma Parima, et Pakkuda Kaupu Kiire Kiirus.Seega, Ostjad Vajavad Kiiret Kaupade ja Ostjate Kõrvalistes Piirkondades Peaksid Hoolikalt Kaaluma Ajal Ohtu enne, kui Kaupade Ostmine!Mõned Kliendid, Kes On Juba Tarnitud Kaupu ja Isegi On Jõudnud Sihtkoha Keelduda Kauba kätte, kuid Ainult Need, Kes Pimesi Küsida Toetust, Peab olema Tagasi Lasti Ise.pärast Tagastatud Kauba, Anname 20% Allahindlust Tagasi.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Anime Perifeerne Peace Dragon Ball Gohan SON GOHAN Kootud Müts Villane Müts Hip-Hop Ski Kapuuts Kingitus

    Materjal: 100% akrüül Paks ja paindlik, Suurus: sobib pea ümbermõõt on 55-60cm (kohandatud vastavalt suure hulga rahvusvaheliste pea olgina) Pakend: ühe OPP kott
  • €6.07
  • Seotud

    1/6 Lapse Keha Lapsed MR. Z Super Paindlik 7" Meetme Joonis Keha Nukk Mudel Mänguasjad

    Kirjeldus: 100% Täiesti Uus,Kunagi Mänginud Suurus: 1/6 Skaala Mõõdud: kõrgus: 14cm Pakett Nimekiri: peamine organ, * 1 Käsi* 3 paari jalgu * 1 paar head connecting rod* 1 Käsi( suu) connecting rods * 8
  • €18.48
  • €25.32
  • Seotud

    Anime Üks Töö Figuriin Ace Tulekahju Rusikas Võidelda Suurte Tegevus Joonis Koomiksitegelast Mudel Mänguasjade Kogumise Kingitus Poiss

    Kui anime fännid,meil on väga hea meel olema võimelised osalema ametites, mis on seotud meie huve.Samuti oleme pühendunud pidevalt parandada ja täiustada tootmisprotsessi,samuti tugevdada kvaliteedi kontrolli protsessi. Meie pildid on võetud reaalsed kaadrid.Mõned tooted võivad olla veidi erinevad tõttu kerge ja kromaatilise aberratsiooni küsimusi.kuid need ei mõjuta kogumise või mängida. Kui teil on
  • €7.09
  • €14.17