Akatsuki Ninja Punane Pilv Meeste Ripats Kaelakee Fashion Spot Penn Muster Kaelakee Meeste Poole Ehted

  • €1.36
  • €1.95
  • On laos
    SKU w5436

    Kuum Soovitus

    Omadused:

    Brand New Kõrge kvaliteediga.

    Unikaalne disain, rock punk stiilis, nii lahe ja stiilne.

    Hea kingitus nii mees ja naine.

    Kirje tüüp:Kaelakee

    Värv: Näitab, kui pildid.

    Stiil:Fashion,Mitmekülgne,Armas

    Märkus:Tänu eri mõõtmine,see võib esineda 1-2CM viga.Sest arvuti ekraani iga ei ole identsed.Nii laseb sul näha, et värv ei ole sama!Saada elemendid on veidi värv maha!

    Komplekti kuulub:1 X Kaelakee

    Kohaletoimetamine:

    1.Tellimused tavaliselt saadetakse 48 tunni jooksul pärast makse!

    2.Palun ütle mulle oma praeguse aadressi pärast teie makse 24 tunni jooksul,vastasel juhul me laeva oma punkte, mis põhinevad teie Tingdeposiidileping aadress,nii et veenduge, et see on õige.

    3.Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm,aja raiskamine, tollivormistus või muu võimaluse korral viivituseta.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma üksuste ajal.Kui te ei saa oma punkte 30 päeva jooksul pärast me välja saadetud,siis palun võtke meiega ühendust,ja siis me aitame teil jälgida seda.

    Tagasi Policy:

    1.Ainult puudusega toodete pakutakse tagastada ja vahetada.

    2.Kui soovite tagastada või ümber vahetada toodete,palun võtke meiega ühendust 3 päeva jooksul, pärast saate pakend ning võtke meiega ühendust ja puudusega objektid kogus ja selged pildid.Töötleme teie tagasi 1-3 tööpäeva jooksul.

    Tagasiside:

    1.Palun kinnitage toodete kättesaamisest pärast sul neid.

    2.Kui teil on küsimusi toodete kohta olete saanud,siis palun võtke meiega ühendust aega ja me püüame oma parima, et lahendada kõik probleemid.

    3.Kui olete rahul tooted,rahul tegeleda,palun andke meile positiivset tagasisidet,see on meile väga oluline,suured tänud!

    Tänan teid teie aja eest!Tere tulemast meie poodi!


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Memorial Foto Ripats Tsirkoon Rhinstone Jää Välja Star Kujuga Ripats Kaelakee Hip-Hop Ehted Meestele, Naistele Kingitus

    Pange tähele: see on kohandada foto ripats, palun saata meile oma foto pärast sa palce tellimuse.Foto pildid lihtsalt viide Täname koostöö. Memorial Foto Ripats Tsirkoon Rhinstone Jää Välja Star Kujuga Ripats Kaelakee Hip-Hop Ehted Meestele, Naistele Kingitus Toote Liik: Mudel: SP024 Custom foto Ripats Materjal: Keskkonna Vask Suurus: 62*62mm Plating Värv: Kollane kuld,valge kuld, roosa kuld
  • €0.68
  • €0.85
  • Seotud

    Uus kuum Mood Stiil diy 45X49mm harv abalone shell mereloomad kilpkonna kujuga ripats õnnistus MY5240

    Firmast Meie ettevõtte on 10 aastat töötama ajalugu, peamiselt hulgi-ja jaekaubandus, et luua erinevaid DIY / ehted tarvikud nagu üks töörežiim, mugav kõik valmistoodete ettevõtted on lihtsalt avada oma pood, saab otsida oma lemmik koos helmed, teha rohkem täiuslik eesmärk käsitsi viimistletud, kett, tervitas laiade masside klientidele ja armastus DIY ehted äri liituda, teie toetus ja koostöö.Me jätkuvalt ajakohastada
  • €2.73
  • €4.08
  • Seotud

    Cinderalla Must Kristall Tervendav Punkti Ripats Pärlitega Kaelakee Kuusnurkne Mäekristalli Looduslik Kvarts Ripats

    Toote pildid on täpselt ühe saad.Kõik pildid olid võetud loomulikku valgust. Kirjeldus: Materjal: Kristall Ripats Võlu Kuju: Rock Kvaliteedi Klass: AA Mõõdud: 10*63mm Pakume palju muid värve valida, siis on teie aeg, et vaadata oma poest. Pakend: Pakendatud õhu mull leht ja siis pakitud mull mailer.Bulk cargo, pannakse kasti. Kohaletoimetamine: 1.
  • €9.05
  • €10.65
  • Seotud

    1 Tk hõbetatud,Vintage Punane Vask Hexagram Ripats Taaveti Täht 7 Tšakra Helmed Reiki Amulett Puu Elu Võlusid Ehted

    YJXP hõbetatud Vintage Punane Vask Hexagram Taaveti Täht 7 Tšakra Helmed Reiki Amulett Ripats Puu Elu Võlusid Ehted Kogus: 1 tk Suurus: u) 49* 49 mm Kaaluda:(u) 7 g/tk Seisukord: Brand New Muutmine:25.4 mm=1 cm, 5 karaati=1 g Palun tähelepanu: Teil saada sarnast tükki nagu pildil.Foto ei näita tegelikku suurust, palun vaadake Kirjeldus suurus andmed.Värv võib pisut erinevad tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku
  • €2.20
  • €2.85
  • Seotud

    Hulgi Ringi pärlitega ehted pärlitega ehete tegemise Mix värvi ring pärlitega ehete tarvikud 50599

    1.Plating: Eco -Sõbralik Plating , Plii-Vaba ,Ei Sisalda Niklit,Camiun Tasuta.Plating ei tuhmuma üle 1 aasta. 2.Kivi: Palun tea, et kõik fotod siin on lihtsalt disaini ja värvi viide!Valime tooteid, mida juhuslik, kuid ei saa olema nii suur, erinevad fotod.Druzy värv on veidi erinevad fotod. 3.Kohaletoimetamine: Me alati saadetud pakkide poolt Epaket, et USA ja tähitud post teistes riikides.Saate maksta ekstra laevandus tasu
  • €20.44
  • €25.55