3 in 1 Kalapüügi Käärid&Storage Juhul Punutud Line Meelitada Lõikur 14cm Mini Kala Kasutage Kääre, Kaasaskantav Kalapüügi Vahendid Konksu Eemaldaja

  • €1.98
  • €3.73
  • On laos
    SKU w5566

    Kirjeldus

    Omadused:

    1.Valmistatud roostevabast terasest materjal,mis kõrge tugevus ja hea sitkus,roostevaba ja veekindel,tugev ja vastupidav kasutusel.

    2.Väikesed ja stiilne välimus,sinine ja punane värv vabatahtlik,täis isikupära,stiilne ja sarmikas.

    3.3 1 käärid,unikaalne disain,see sisaldab käärid+käärid kate+Konksu eemaldaja,kääre, kaas võib olla fikseeritud kalapüügi kast,mugav ja praktiline.

    4.Tipptasemel käärid on hamba-kujuline + non-slip disain,mis kõrge tugevus ja efektiivsus,seda saab kergesti lõigata, kõvade esemetega.

    5.Käepide on plastikust, pakendatud,pehme ja mugav puudutada,see võib samuti kaitsta oma käed,ohutu ja kasutajasõbralik disain.

    Kirjeldus:

    Suurus:

    Käärid:10.5*6cm

    Konksu eemaldaja:10.5 cm

    Käärid kate:9,5 cm

    Värv:Punane/Sinine

    Kaal:50g

    Kogus:1tk

    Materjal:Roostevaba teras

    Pakett sisaldab:

    1 * 3 1 käärid

    Express transport juhiseid ja Tagasisidet:

    (1)lugege meie toote spetsifikatsioonid üle hoolikalt ja veenduge, et on, mida sa vajad.

    (2) Sa rääkida meile rea või jätke teade siia kohta küsimusi meie kauba -, laevandus mõiste ja hind.

    (3) Kui mõned ekstra nõue meie punkte, siis palun julgelt küsida meilt.

    Mõningaid teateid shipping:

    (1) Hiina posti või posti kättetoimetamise aeg on umbes 25-55 päeva (mõned on vaja umbes 45 päeva), palun lahkesti olla veidi kannatlik, oodates oma maatükke.

    (2)Teil kaaluda ka muid Express ( DHL või EMS) 2 kuni 8 päeva tarnitud.

    (3)Palun võtke meiega ühendust korraga, kas on mingeid eksitav kirju.

    (4) Palun ärge saatke meile oma ettepanekud, kui sa tead, midagi on parem kui meil.Oleme tänulikud teie häid ideid.

    (5) Kui sa pakkumine meie Hiina Post tasuta kohaletoimetamine esemed, me AINULT transpordi kaudu Hiina POST.Me oleks oma kohustusi täitma sama, mida oleme kokku leppinud.

    (6) Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

    (7)oleks Me püüame oma parima, et rahuldada teie aga ei põhjendamatuid nõudeid, palun.

    Worldwide Shipping:

    Teenuse Transiidi Ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti ajal hõivatud hooajal.

    Tavaliselt pakk oleks kohale 15-35 päeva, 25-50 päeva hõivatud hooajal,ja 50-90 päeva Brasiilia.

    Kui mingil põhjusel põhjustada kohaletoimetamise viivituse, minuga saab ühendust laiendada tarne kaitse kord.

    Kvaliteedikontroll:

    (1)Me testime iga objekti enne shipping tagada, et nad on heas seisukorras.

    (2) Kui kogenud tarnija me paketi kaupade kartongkarp EPE, mis takistaks teie kaubad, mõned ootamatud kahju tõhusalt sünnituse ajal.

    (3)pakume teile kiire kohaletoimetamine, tavaliselt umbes 2 päeva ettevalmistamine.See on ligikaudne aeg, teie saadetise andmed oleks kuni teie konkreetseid tellimusi.

    (4)soovime teile jälgimise numbri pärast me?ve saatnud oma tooteid.

    Tagasiside/Hinne meie teenus:

    Pls jätke meid oma kommentaar meie toodete ja teenuste pärast teid?ve saanud oma tooted; see aitab meil tulevikus paremini teha.Me oleme?ll varuosade no jõupingutusi, et uuendada kogu meie süsteemi, et rahuldada kõiki meie lahke klientidele.

    Kui on mingeid probleeme, siis palun võtke mind, ma teen oma parima, et lahendada teie probleemi.Teie julgustust on minu greatesr jätkamisega.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Meeleolukas ära tahma Pehmest Silikoonist Telefoni Puhul Huawei P30 P40 20 10 Mate 10 20 30 Lite Plus Pro P Smart Z + Coque Kate

    meeleolukas ära tahma Pehmest Silikoonist Telefoni Puhul Huawei P30 P40 20 10 Mate 10 20 30 Lite Plus Pro P Smart Z + Coque Kate Tere Ja Toote Kirjeldus: 1.100% Brand New Läbipaistev Pehme TPU Telefon Juhtudel. 2.Materjal: Kvaliteetne Musta Läbipaistva Silikooniga Juhul Katta. 3.Armas Naljakas Disain, lihtne panna ja lihtne ära võtta. 4.Sobib ideaalselt Telefon. 5.Täiesti mustuse vastu, anti-staatiline ja anti-slip.Pöörake
  • €1.43
  • €1.96
  • Seotud

    5 tk 10CM Konks Paneel, Perforeeritud Seina Ladustamise Garaaž Töökoda Millega

    Funktsioon: 5 Tk Konks Ladustamise Paneel, Perforeeritud Konks Kit Valik Ladustamise Garaaž. Vahendeid, et Hoida Säilitamise Töötuba Ladu Garaaž Köök Aed Uks Korralik Konksud Ruudu Augud Ladustamine Laos Näitus Paneel, Perforeeritud. Kodu garaaž aed köögi-ja DIY töötuba käsi tööriist kauplus supermarket turu ladustamine laos kokkulepe vahend. Esemed tooted aksessuaar korraldaja vahendeid
  • €1.10
  • €1.70
  • Seotud

    Õõnes Välja Õmblusteta Jooga Set Sport Varustus Naiste Must Kahe 2 Töö Crop Top Rinnahoidja, Retuusid Treening Jõusaalis sobiks Fitness Sport Komplekti

    S:Rind:80-84CM,Talje:60-64CM,Hipline:82-86CM, M:Rind:84-88CM,Talje:64-68CM,Hipline:86-90CM, L:Rinnaümbermõõt:88-92CM,Talje:68-72CM,Hipline:90-94CM, Märkus :Palun jäta sind Täielik Nimi, kui sa ostmist veenduge, et töödeldud tavaliselt . 1. Käsitsi mõõtmine Kergesti Viia 1-3cm vigu. 2. Supelrõivad mõõdeti pärast strech, ja siis on keha suurustabelit. 3.Värvitoon võib olla veidi erinev tõttu
  • €13.45
  • €17.03
  • Seotud

    1 Töö 3314J-2-102E 3314J-2-1K 5MMX5MM SMD Potentsiomeeter Täpsus Reguleeritav Vastupanu

    Makset Teavet Me võtame Tingdeponeerimiskokkuleppe teenus ainult.Kui ostate suurema koguse, siis Palun võtke meiega ühendust .osta rohkem detaile.kasutanud Lisa ostukorvi me wikk muuta allahindlus teile.Samuti on meil müüa palju sellist elektroonikaseadmed.enamik neist me ei ole veel avaldatud internetis.nii et kui teil on vaja midagi saab cotact mulle TOLLIMAKSU & ÜLEANDMINE TASU: kõikide klientide tellimusi, me ei tasuta
  • €0.52
  • €0.58