Woodstock 69 Plakat Unisex T-Särk, Kõik Suurused Puuvillased Topid Uus Unisex Naljakas Tee Särk

  • €6.71
  • €8.19
  • On laos
    SKU w58894

    Palun Kontrollige Suurus Chart Enne Tellimuse esitamist!

    Ole Kindel oma suurus?Ärge muretsege, lihtsalt andke meile teada oma pikkus, kaal ja Rindkere, me soovitame õigus suurused teile.Toetust Jae -, Hulgi-ja Tilk Laevandus.

    "Tees särk on ka kõik värvid sama trükkimine, Samas kui peamine pilt."

    Märkus:

    1.Palun lubage 1-2cm (1cm=, milleks on 0,39 tolli) erinevuste tõttu käsitsi mõõtmine.

    2.Palun kontrollige suurustabelit hoolikalt, enne kui osta üksus, kui te ei tea, kuidas valida suurus, võtke ühendust meie klienditeenindusega.

    Umbes Shipping:

    Palun kontrollige hoolikalt oma tellimuse andmeid(aadress/nimi/sihtnumber/telefoni number), samuti elemendi värv ja suurus.Saadame punkte 1-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.Me kontrollime iga punkt enne lähetamist.Iga punkt on pakendatud väga hoolikalt, et vältida kahju üleminekut.

    Umbes Tagasi:

    Me hüvitame teile, kui te tagasi üksused 30 päeva jooksul sinu kätte punkte mingil põhjusel (Brasiilia 90 päeva).Ostja peaks veenduge, et esemed nad tagasi nende algse tingimused.Ostja peaks vastutama laevandus tasud tagastama esemed.

    Umbes Tagasiside:

    Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui te ei ole rahul toote või teenuse kohta, siis palun võtke meiega ühendust, et parandada vigu enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja pakkuda teile parimat klienditeenindust.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    UUS Logo World Cup Prantsusmaa 98 Jalgpalli T-Särk, Kõik Suurused Värvid

    Kallid sõbrad, tere tulemast minu poodi 1.Saate valida, Hiina Post tavapost ilma jälgimine teabega 2.Saad ka valida Hiina Posti tähitud paki või muretu logistika saada jälgimine teabega 3.Saadame kolme päeva jooksul pärast ostu sooritamist Kvaliteetne uhiuus 100% Peamised värv: nagu pildil Fashion trend Pange tähele: kui teil on lihav, soovitame teil valida suurema suuruse.Aitäh. Palun
  • €5.01