Võimsus survepesurit Düüsi Näpunäiteid ja Kiire Pöördalus Ühendage Adapter Koppel 220 Kraadi juures 7 Pöörde nurga alt

  • €11.64
  • €14.03
  • On laos
    SKU w6021

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Võimsus survepesurit Düüsi Näpunäiteid ja Kiire Pöördalus Ühendage Adapter Koppel 220 Kraadi juures 7 Pöörde nurga alt

    7 SPRAY VIHJEID + kiirliitega LASE SIDUR: Kõik tarvikud vaja, et sa töötab koos oma survepesurit ühes komplekt.Universaalne 4500 PSI pivot-liides (Sidur) ja 7 pihustid näpunäiteid bensiini ja elektrilise surve pesurid erinevaid spray mustrid.Punane on 0 Kraadi, kollane 15 Kraadi, roheline 25 Kraadi, valge 40 Kraadi, must on 65 Kraadi.Sinine on loputa ja roosa seebi režiim.Ava suurus on 2,5.

    7 PÖÖRDE nurga alt ÜHENDADA PÖÖRLEVA HAAGISEKONKS: sidur ühendab ja seina vahel ja pihusti otsa.Kohaneb 7 erinevat puhastus nurkade katmiseks raske-kontakt valdkondades, suur ulatudes all alt oma auto ja ka raskesti ligipääsetavates piirkondades minu auto veljed, ka suur vihmaveerennid puhastus.

    UNIVERSAALNE LISAVARUSTUS ÜHILDUV KÕIGE BRANDS: Universal survepesurit tarvikud sobivad kõige juhtivaid kaubamärke nagu Päike Joe, AR Sinine, Simpson, Ivation, Greenworks ja rohkem.Iga lihtne otsik paigaldus ots on mõeldud kasutamiseks eri väljas pinna.

    TOETAB KUNI 4500 PSI VÕIMSUS PESUMASIN: 1/4 tolli kiire ühendus disain, 2.5 GPM kuni 4500 PSI.Rahuldada oma vajadusi erinevates olukordades, näiteks jootmise lilled ja taimed, pesumasin, auto ja nii edasi.See muudab pesemist auto, kõnniteel, aias ja rohkem imelihtne!

    LIHTNE PUHASTADA RASKE JÕUDA VALDKONDADES: 7 näpunäiteid tagada laia spray mudeleid ja rakendusi.Saad valida erinevate pihusti otsik nurkade vastavalt tegelikele vajadustele.Lihtne sulgeda ja eemaldada.See võimaldab teil puhastada raskesti ligipääsetavates piirkondades kiiresti ja lihtsalt ilma redeli.

    Rakendused:

    Punane-0 kraadi aladel, mis on suur ja raske jõuda; puhas pragudeta aastal kõnniteed või sõiduteele.

    Kollane-15 määral kasutada betoonist, tellistest ja muude kõvade pindade kangekaelne plekke.

    Roheline-25 kraadise kasutada värvitud pindade, puit, vooder, aiad ja muruniidukid.

    Valge-40 kraadi kasutamiseks aknad ja ekraanid.

    Must-65 kraadi - Kasutada seebid ja puhastusvahendid spray.

    Märkus: SOBIB AINULT kõrgsurvepesurit RELV, SEINA kõrgsurvepesurit.

    Survepesurit maksimaalse voolu ei saa olla väiksem kui turbiini otsik GPM maksimaalne, muidu turbiini otsik ei pööra, siis ei saa mõju pöörlev otsik.

    Värv:Mitmevärviline

    Materjal:Messing + plastik

    Pakendi Sisu:

    7 * Düüsi Nõuanded

    1 * Kiire Pöördalus Ühendage Adapter Koppel

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    55% Dropshipping!!3/4inch DN20 Messing Veerus Tulekahju-töötab Lill, Sprinkler-Spray Peaga Purskkaev Otsik

    Tehnilised andmed: See otsik on mingi poorne, hajutades otsik. Seda nimetatakse ka veerus otsik, orhidee või lill kihiline otsik . Luua ilus visuaalne mõju veekogude ja vee aiad. Seda saab kohandada mitmesuguseid tiigid ja purskkaevud. Lihtne paigaldada, ta vajab ainult pvc torud(ei kuulu komplekti) ja submergible veepump(ei kuulu komplekti). Kirje Nimetus: Purskkaev Otsik Materjal:
  • €1.85
  • €4.20
  • Seotud

    Risti Misting Sprinkler-6 mm Liides Kasvuhoone Kastmiseks, Sprinkler -, Niisutus aiatööriistad ja-Seadmete Pihusti 50 Tk

    100% täiesti uus ja kvaliteetne Värv: Roheline ja Valge Plastist 6 mm Liides Atomization 4-juhid Otsik Ideaalne niisutus oma lillede, taimede, muru -, põllumajandus -, villad, tööstus -, niisutus! Lihtne paigaldus, vee säästmise tulemusi!Vett kasutatakse üldjuhul madal-surve 6 mm Liides Atomization 4-juhid Otsik! Vastupidavad ja pika kasutuseaga, laialdaselt aktsepteeritud kasutajad. Töörõhk:
  • €11.83
  • €14.79
  • Seotud

    360 Pöörlev Automaatne Muru Vee Aed Sprinkler-3 Arm Pihusti Niisutus, Aed, Muru, Hoovis, Pihustatud Vesi Niisutus Süsteem 2

    * Stabiilne-Maa-Vesi Aias Sprinkler: Täiendatud spike base, see muru sprinkler saab lisada sügavamale maasse kindlalt.Töötab hästi vihmase ilmaga, tuule-päeva või lumi päeva.Valmistatud vastupidavast ABS, sise-keere ja lekkimiskindlates konstruktsioon võimaldab pideva ja pikaajalise teenistuse ajal. * Lihtne Kasutada: Lihtsalt vaja ühendada vee ühine koos pistiku ja puudutage ikooni, et sprinklerid töötab ideaalselt,
  • €4.01
  • €6.81
  • Seotud

    1/2\\\\\\\" Keskmise Vahemaa Otsik 10tk 10pieces 3/4\\\\\\\" 800-1200 Liitrit/tunnis

    Tehniline parameeter: Töörõhk: 1.5-3.5 kg Soovitav töörõhk: 2.0-3.0 kg Kõrguse nurk, pihustatud vesi: 26° Liidese suurus: G3/4 , G1/2 Välise keere: 3/4 ,1/2 Vee rõhk: 1.5-4.0 baar Pihustatud vesi raadius: 7-12 meetrit Voolu kiirus: 800-1200 liitrit/tunnis Materjal: PP Spetsifikatsioon: 3/4 ,1/2 Omadused: Keskmise vahemaa otsik pakkeleht: 10*Keskmise
  • €16.47
  • €25.35
  • Seotud

    Oranž Udu Pihusti 6 mm Kruvi Liides Aia Kastmiseks Mikro Niisutus Tilguti Liitmikud Pihustid, Plastikust 100 Tk

    100% täiesti uus ja kvaliteetne Värv: Oranž ja Must Plastikust Orange Garden Udu Pihusti Keermestatud pesa Ideaalne niisutus oma lillede, taimede, muru -, põllumajandus -, villad, tööstus -, niisutus! Lihtne paigaldus, vee säästmise tulemusi!Vett kasutatakse üldjuhul madal-surve Orange Garden Udu Pihusti Keermestatud pesa! Vastupidavad ja pika kasutuseaga, laialdaselt aktsepteeritud kasutajad. Töörõhk:
  • €10.83
  • €13.54