Ei Homeware Sumeri 100 Käsitöö Loomulik Silmkoelised Punane Ruuduline Õled Korvi

  • €29.73
  • On laos
    SKU w6187

    Ei Homeware Sumeri 100 Käsitöö Loomulik Silmkoelised Punane Ruuduline Õled Korvi Toote omadused Materjal: Varec Stiilis: Boheemlaslik Kuju: Ümmargune Värv: Looduslik põhu-punane Töötlus: käsitöö Keskmise Diameetriga 34 cm, Suu Läbimõõt 26 cm, Kõrgus 30 cm (käepidemed hariç) - 42 cm (koos käepidemega) Hooldus ettepanek:

    Kas puhtust pühkides niiske lapiga.Täiendav teave: -Korvi looduslikud mere sazından valmistatud ja 100 käsitöö ehtne toode.

    -Sa tahad ostukorvi kasutamise viis; Käepidemed võib üles või alla ja sisu kuvada koopiad.Punane õled korvi sees funktsiooni ruumi kokkuhoiu et teenib teie soovil.

    -Punane korv, mida kasutatakse läbi kõigi muude toodete puhul visuaalne eesmärkidel kasutatakse toote müügiga, ei arvestata.

    -Kasutab multi-purpose; Dekoratiivsed ekraan, ladustamise, ajalehe stend, mis magazine rack, piknik, ranna kott, lille pott juhul, määrdunud pesu kogumine, mänguasja korvi ja mitu korraldatakse valdkondades nagu roundup saab valida.

    -Ruumi kokkuhoiu tuumade selle toote uuringu toas kontoritarbed faile ja esemed tuleb erişimini kiiret ja praktilist abi korraldada mitmekülgne organizerdir.

    -Paindlik iseloom ostukorvi grubunda antud suurused võiks olla 1-2 cm erinevusi.

    -Lasti mõned korvid kergelt volditud teed.Kuid aja jooksul, mida kasutatakse valguse esneyerek on avatud ja kõik põrand ei jää trassil.See mantel on jälgedes vabastamisega korvid protsessi kiirendamiseks kasutada ja aitab teil täita siseküljed täisvõimsusel.

    -Võib olla mõned väikesed värv farkılılıkları Görselde.Ka materjalid on looduslik materjal tõttu väljavaade toote laad, värv ja hissiyatlarda saa olla vähimatki kõrvalekalded on olemas. 100 kätt teha iga korv on ainulaadne.

    -Taaskasutatavate ja eco-sõbralik on see toote kvaliteedi tagamine on hoolikalt uurinud.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    10tk/palju Puidust aed käes kingitus lillede pakkimine lille korv värvikas festival pakkimine lille korv hulgimüük

    Materjal: Puit Värv: must, valge, roosa, sinine Suurus: 24cmx12cmx31cm Kogus: 10tk/palju
  • €95.06
  • €102.22
  • Seotud

    Pulm Multifunktsionaalne Leib Ekraan, Mille Kaas Ja Käepide Tarvikud Tühi Puidust Takistada Kingitus Ladustamise Prop Pikniku Korvi Candy

    Kirjeldus: Mitmeotstarbeline: multifunktsionaalne pikniku korv piknik, matkamine, telkimine, pere kogunemised, on suure võimsusega ladustamiseks erinevaid toiduaineid, veini ja nautida oma õnnelik, pikniku ajal. Topelt Käepide: suure kandesang, ring ja mugav käepide ilma valu. Kaanega: Kui lidded disain teeb, et mugavam panna või välja võtta oma toidu, puuvilja-või muid asju. Materjal: Valmistatud
  • €9.69
  • €12.11
  • Seotud

    Munad Omanik Korvi Korraldaja Ladustamise Keraamiline Puuvilja Konteiner, Köök Kana Decor Korvi Kana Keraamiline Kuju

    Munad Omanik Korvi Korraldaja Ladustamise Keraamiline Puuvilja Konteiner, Köök Kana Decor Korvi Kana Keraamiline Kuju Riigi talu stiilis metallist võre korv kaanega. Funktsioonid jumalik kana perched atop kana traadist korvi, lõbus veel funktsionaalne viis säilitada oma munad. Kahe traadi käepidemed võimaldavad teil teha seda veetlev kana ja muna korvi treida. Värv: Must / Must + Kuld Materjali:
  • €16.76
  • €25.02
  • Seotud

    Raua Keraamiline Kana Ornament, Muna, Puu-Hoiukorv Konteiner Köök Tarvikud Köögi-Ja Lauanõud

    Raua Keraamiline Kana Ornament, Muna, Puu-Hoiukorv Konteiner Köök Tarvikud Tehnilised andmed: Selle ladustamise mahuti on täiuslik kombinatsioon armas ja praktiline, seda saab kasutada nii armas kana kujuline ornament või suure võimsusega muna ladustamine See on valmistatud kõrge kvaliteediga raua-ja keraamilised hea vastupidavus ja pikk kasutusiga. Ladustamise korv on väga sobilik ladustamiseks
  • €20.58
  • Seotud

    Kokkupandav Rõivaste Pesu Korvi Kott Suure Mahutavusega Veekindlad Riided Tühi-Tähi Korraldaja Laste Mänguasi Ladustamise Kopp

    Spetsifikatsioon Materjal: puuvillane voodipesu Pikkus: 35cm; Laius: 35cm; Kõrgus: 40cm Omadused: -Kokkuvolditavad: kokkuklapitavad disain pesu korvi on lihtne kasutada & pood -Käepide: käepidemed on paindlik, vastupidav, ei ole lihtne olla kahjustatud -Eesmärk: Sobib ladustamiseks rõivad, kodutekstiilid, mänguasjad, beebi toode & pet toode -Materjal: Tema on materjal
  • €7.96
  • €13.28