Tasuta Kohaletoimetamine Inazuma Eleven Anime Meeskond Rüütlid Kuninganna Jersey Halloween Cosplay Kostüüm Kohandada pluss suurus täiskasvanutele

  • €34.06
  • On laos
    SKU w6346

    2018 Tasuta Kohaletoimetamine Inazuma Eleven Anime Meeskond Rüütlid Kuninganna Jersey Halloween Cosplay

    Kostüüm Kohandada pluss suurus täiskasvanud ja lapsed

    Vaikimisi versiooni käesolev punkt ei ole number tagasi, aga me pakume kohandada teenus, saame kohandada suurus, värv ja number teie jaoks.Palun vali üks suurus jaoks kohandades.

    Allikas:Inazuma Eleven

    Iseloom: Knights Of Queen Jersey

    Komponendid : T-Särk,Lühikesed Püksid,Armband

    Kaal :0,5 kg

    Sugu: Unisex

    Grupp: Täiskasvanud Lapsed

    Suurustabelit Mees

    Suurustabelit Naine

    Suurustabelit Lapsed

    Teade

    Värvi kirje saanud, mida sa võib olla veidi erinev, et näidata pilte, mis on põhjustatud valgus ja ekraani vahe.Palun mõista, ja veenduge, et te ei pahanda seda enne, kui sa tellimuse.Palun lubada ka 1-3 cm erinevusi suuruse tõttu käsitsi mõõtmine.

    Tagasiside

    1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul meie üksused ja teenused, palun andke meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte.Meil on rohkem kui hea meel anda teile $3 Kupongi suunas oma järgmise järjekorras, kui klient viisakalt.

    2. Kui teil on mingeid probleeme või ebamugavusi meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada oma probleeme ja teeb teid õnnelikuks, sest me teame, et sõna-ja suu on parim reklaam.

    Umbes Laevandus

    1. Worldwide shipping!Meil on vaja 3-5 tööpäeva jooksul valmistada oma, et kui teie makse on lõpetatud.

    2. Iga tellimus on teele-võimalik online unikaalse jälgimise numbri.

    3. Vajaliku teabe vastuvõtja:

    Täielik Nimi

    Detail aadress peaks olema linna piirkond/district.maantee -, hoone Nr., tuba Nr.jne

    Kontakttelefon

    Õige POSTIINDEKS

    Palun pange tähele, et kui pakk tagastatakse ebaõige teabe meil on ainult võimalus anda poole tagasi.

    4. Tarneaeg kaudu tähitud post air mail.

    Kui pakk on tagastatud, kuna saaja puudumisel linnas meil on ainult võimalus anda poole tagasi.

    5. Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.

    6. Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud, maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

    7. Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

    Lihtne ja Õnnelik, Tagastamine

    Tehtud eeldus, et meie ettevõtmine 100% oma rahuldust, ACGN station pakub lihtne ja õnnelik tagasipöördumise poliitikat kõigi meie väärtust klientidele.Palun nr kõhelge meiega ühendust võimalike ebamugavuste pärast, mis võivad põhjustatud teile.

    Me pakume teile 15 päeva tagasi kaup garantii nii kaua, kui sinu tellimus on saanud ja saavutanud

    Naasid oma paketi meile, palun, veenduge, et saada RMA (Return Merchandise Authorization) esimene number.

    Allpool on meie Lihtne ja Õnnelik, Tagastamine oma viide:

    1. Pöörduge meie klienditeeninduse agent, et saada RMA number oma tagasi.

    2. Laevale tagasi oma paketi koos RMA number.

    Sa saad oma toetust, kui me saame oma tagastatud pakendi pärast meie QC.

    Siiski on mõned tingimused, te ei saa toetust:

    Palun veenduge, et esemed tagasi on kõik oma algsed tingimused.Kui esemed on rikutud või kasutatud/riides, kui nad on tagastatud, ei ole meil võimalik anda teile täieliku toetuse.

    Kui tagastatav pakend on kahjustatud või kaduma läinud veo ajal, siis on vaja esitada hagi, milles logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.Me oleme võimelised maksma teile raha tagasi.

    Toetust on osutanud, et juhul, kui elemendid ei ole, nagu kirjeldatud.

    3. Pärast QC, kui probleem on sama, mis teie kirjeldatud, töötleme teie RMA õigeaegselt ja tagasi sa.Palun pange tähele, et see võtab 3 kuni 5 tööpäeva jooksul.

    4. Siin on veel 2 näpunäited sulle: ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.Ja palun võtke meiega ühendust 24 tunni jooksul pärast taotluse saamist esemed.

    Kuidas tellimus tühistada?

    Nagu te juba märkida, et ACGN jaama pakume eritellimusel tehtud ja Puudub-Tailor-made teenuse mõned esemed.Palun pange tähele allpool esitatud skeem tellimuse tühistamise poliitika:

    Palun pange tähele, et mahaarvamised on taastootmiseks/töötlemine tasu.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Anime Ranma 1/2 Tendou Akane Cosplay Kostüüm Mehed Naised Hiina Stiilis Ühtne Halloween Karneval Osaline Ülikond Custom Made

    Anime Ranma 1/2 Tendou Akane Cosplay Kostüüm Mehed Naised Hiina Stiilis Ühtne Halloween Karneval Osaline Ülikond Custom Made Kirjeldus Palun kontrollige suurustabelit andmed enne oma ostu,et ülikond ei sobi siis hästi. Luban 100% Uued Kõrgekvaliteedilised Värv: Nagu Pildil Suurus Info: S-2XL Kangas: Puuvillane elastne trahvi (sh risttoimse) sidusega,Polüester kiud (polüester) Kaal:0,6
  • €10.22
  • €12.78
  • Seotud

    3 TK Anime Hokage Ninja Valu Akatsuki Kakuzu Cosplay Rekvisiitide Hokage Ninja Kids Täiskasvanute Ring+Peapael+Peakatted Varjatud Tarvikud

    modname=ckeditor Materjal:Polüester Muster Tikandid + trüki Suurus:kui pilt suur kogus, saame supoort saate VÄLJENDADA: DHL, TNT, UPS ja FEDEX
  • €4.24
  • €6.06
  • Seotud

    Anime Mäng Honkai Mõju 3 Raiden Mei Dakimakura Kallistamine Keha Padjapüür Otaku Fujoshi Padi Padi Cosplay Seksikas Kingitus

    100% täiesti uus ja Kõrge kvaliteet Värv: Nagu on näidatud Materjal:Nagu näha Pakend: 1tk Suurus:Nagu näha Pakend: See on ainult Padi Kaane Korral. (Täitematerjaliks või sisemine padi ei kuulu komplekti.) Kui tellida,siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad 5 päeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik
  • €39.24
  • €48.45