16 auk flöödikontsert E-võti hõbetatud

  • €89.44
  • On laos
    SKU w64509

    16 Avatud augud flööt C klahv+E Hõbedane Plaat

    Funktsioon :

    1:Eriline valge vask toru, suurepärane vastukaja mõju, enam ülejäänud heli, selge tooni.

    2: Kõik hõbe katmine protsess, heledam välimus, maheda tooni, pikemaajalise kasutamise ajal, vältida nikli allergia.

    3. Ruut huulikud on parem läbida võimu ja prantsuse huulikud muuta õhuvoolu rohkem kontsentreeritud.

    4: Split-nupp + E poolita, treble ja vibrato mängida lihtsamaks.

    5: originaal roostevabast terasest varras vedru on tugev, elastsus, ei ole lihtne olla deformeerunud, ja nuppu lauapallid kiiresti ja tunneb end mugavalt.

    6: Topeltklõpsake-kihiline kitse soolest padi padi, hea airtightness, lihtsalt puudutades võib saavutada hea õhukindlas mõju, vähendada mängimise intensiivsusest.

    Kolm peamist Tehnoloogiat:

    1: digital auk tehnoloogia, täpne auk positsiooni parandada pigi.

    2: Double vedelik sulametallist protsess, toru keha materjali struktuur on ühtlane, suurepärane vastukaja, suurepärane heli edastamiseks.

    3: siseseina lõpeta lihvimise käigus, sisemine sein on sile, vähendada kadu õhuvoolu, mängida rohkem pingutama.

    Meil on kokku pandud komponendid täpselt tehtud state-of-the-art tehnoloogia, ükshaaval ettevaatlik, käsitöö.

    Disain, mis pulgad detailidele, nagu kuju, suurus, nurga tasakaalu huule plaat, mis juhatab flööt unikaalne hinge õigesti, ilus võti hoida on lihtne hoida, ja nii edasi.

    Lihtne puhub, täpne pigi, ilu toon, mis võtab ära omadustega materjali kutsuvad teid rõõmu mängib flööti.

    Professionaalne flööt komplektid, mis on varustatud professionaalse tööriistad, näiteks puhastus-pulgad, puhastuslapid, õli, - karbid, - kruvikeerajad, valged kindad ja rohkem.Tehase kauplused, anname teile parima hinnaga.Ei pea muretsema pärast-müüki kaitse.

    lisad:

    box –kerge kaal , tugevam ja Lihtne transportida, tasuta arveldus Riie, flööt õli ja kruvikeeraja.

    Laevandus

    Siis me laeva tellimuse Hiinast .Tracking number on esitatud pärast me laeva.Hind ei sisalda tollimaksud.Kui vajad abi, pleae võtke meiega ühendust.Kui sa ei leia oma riik , palun võtke meiega ühendust esiteks.

    Garantii

    Teie vahendid on pakitud parim võimalik viis .Meil on alati hindan positiivset tagasisidet eBay.Kui te ei ole rahul toote või teenuse saate andke meile võimaluse parandada .Me soovime, et kuulata teie muresid, et saaksime paranda see kohe.Ma tean, et suhtlemine on väga oluline meile

    Tänan teid väga, kes külastavad


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Kõrva-Padi jaoks AKG K550 MK2 K551 K240S K242 K271MKII Peakomplekt Asendamine Kate

    Kõrva-Padi jaoks AKG K550 MK2 K551 K240S K242 K271MKII Peakomplekt Asendamine Kate OOTDTY Omadused: asendajaid AKG K550 K551 AKG K240, K240S, K240-Stuudio,K240-Monitor, K240 DF,K240 MKII, K241, K260, K270, K270S,K271, K271S, K271 MKII,K272, K280, K280 Parabool, K290, K340, HSC-271, HSD-271 Vastupidav ja pehme kanda. Ideaalne asendaja, mis läks kaduma või katki kõrva padjad. Kõrva-vasta
  • €2.88
  • €4.00
  • Seotud

    Mesilaste Ripats Ilus Dekoratiivne Armas Akrüül Mesilaste Loomade Pärg Ripats Seina Kodu Aia Kaunistamiseks Tarvikud Kaunistused

    Kirjeldus: Mesilase ripats on armas ja ilus, mis võib tuua heaolu ja õnne oma kodus ja saab panna seda igas kohas soovite. Mesilase rippuvad ripats on kerge ja kaasaskantav, mis teil installida lihtsalt. See on valmistatud kõrge kvaliteediga akrüülist materjal, mis on vastupidav ja praktiline. Seal on kahes suuruses umbes ripats. See on lihtne konks toas, akna, seina, ukse, aed, muru,
  • €1.21
  • €1.95