5TK Topwater Konn Meelitada,Bass/Forell-Kalapüügi Lures Kit Komplekt,Realistlik Prop Konn Pehme Swimbait,Magevee Merevees

  • €8.69
  • €13.17
  • On laos
    SKU w6598

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    [Topelt 360°pööratav Jala Tallad]- Projekteeritud kahe sõukruvi footboard, mis saab swing vee pinda paindlikult ja toodavad mõju, et takistada vee voolu, mistõttu Konn landid lihtne märgata ja rünnanud eesmärgi kala.

    [Superior Hollow Body]- Kõrge kvaliteediga materjal teeb konn kalasöödaks paindlik, paks, veniv ja vastupidav, talub kõik vägivaldsed ning hammustab.Väga imiteeriv välimus ja ergas nahk konnad teevad pehmest plastikust landid rohkem surmaga lõppenud ja atraktiivne.

    [Nr Valamu Design]-Varustatud mõõdukas kaal plii sinker, täiesti seotud materjali, muutes selle peal vee landid raske valamu.Kasutatakse peamiselt ahven, haug, forell, myskinhajuinen, striper -, hübriid -, crappie, walleye, saugeye jne magevees.

    [Täiuslik 3D-Simulatsioon Design]- 9cm pikk, kaalub 13.7 g.Mis rüht konn indekseerimise vee peal elavalt ja suurepärane eye 3D disain, parandada mõttes andmed ja realism, ja teeb selle tõetruu.

    [Karm Läbida Topelt Okastraat Konks]-Topelt Wedness konksud on disain suu kuju mageveekalad.Kui ründa, kui crankbait keha kiiresti valamud, lekib järsku topelt konks, ja tungib kiiresti, mis võib purustada kiiresti ja suurendab hook-up protsent.Oluline täiendus mis tahes kalastustarbed kasti.

    Materjal:kumm

    värv:Foto Värv

    Pakendi Sisu:

    5 * konn meelitada

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Umbes jälgimise numbri update: Kui teie jälgimise numbri ole logistika teavet, nagu tuhandeid pakke saata välisriikidesse, logistika ettevõtted ei uuenda logistika teavet, võtke meiega esimest korda, Palun lahkesti ärge otseselt avatud vaidlus.Me oleme esimene kord teile, et lahendada!Aeg saadetise:

    Kõik toodet saame shipping out jooksul 5~8 nädalapäeva kohta, tavaliselt on meil vastavalt kliendi tellimuste aega pakkimine ja vedu, meil on vaja hoolikalt kontrollida kaupade kvaliteeti enne Laeva, Nii et võtab aega, et käsitleda.Tarneaeg: vääramatu jõu tegurid: orkaanid, rainstorms mõjutada lendudest.Juhtiv logistika viivitusi.Oleme ausad müüjad ei lase sul tekiks kahju.Palun andke logistika ettevõte natuke töötlemise aeg, ootame pakendi, et jõuaksid oma pool.Kui teie logistika teave saabub kohalik postkontor: Kui kohalik postkontor kas pole teiega ühendust võtta, palun võtke ühendust oma kohaliku postkontori nii kiiresti kui võimalik, et saada oma paketi.Muidu, ületunnitöö saamist maatükid, kohalik postkontor on tagasi oma paki, tagajärjed omavastutust.Kaitse aeg on otsa: Kui me oleme lõpetanud, aeg, vedu, kui toode kaitse perioodi otsa, palun pikendada toote kaitse jooksul ise või võtke meiega ühendust, Palun lahkesti ärge avage vaidluse otse.

    Kui olete kauba kätte, kui on mingi probleem, võtke meiega ühendust ja otseselt ei avatud vaidlus.Lubame me teile rahul lahendus pärast me kinnitas ta.Meil on ka annab teile positiivse hinnangu.Me siiralt kutsume teid jäta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR) 5 Tähte .Kui teil näidata oma kena pilt meie tagasiside ala palun saata teade meile öelda, järgmise järjekorras võtke minuga ühendust, veel üllatusi.Tellimuse summa 100 USA dollarit rohkem kui samal korda , me saame tasuta kohaletoimetamine DHL,EMS, UPS, muutub meie VIP-klientidele, nautida lisasoodustusi kõik eluks.

    1111Q: Kuidas saab jälgida oma paki?A: saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) Q: jae-või hulgimüügi pakkuda hulgi hind, kui mul on palju punkte?A: kui teil on vaja osta palju punkte, samal korda, võtke mind esimesena.ma ei anna teile konkurentsivõimelise hulgihind .Q: Kuidas ma saan maksta oma tellimus?A: www.villamehed.ee toetab Visa, MasterCard, Maestre Deebetkaardi, Western Union, ja pangaülekande kaudu pangas.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    100tk/Palju Kalapüügi Lures Mais Karpkala Jäme Pehme Sööt Väljas Kala Tarvikud

    100% täiesti uus ja kvaliteetne Praktiline Kunstlik Mais Latikas Karpkala Sööt.Elutruu välimus ja suhkrumais maitse meelitada kala hammustada. Vastupidav disain pikka aega kasutades. Aitab teil jõuda rohkem suuri kalu.Suurepärane valik magevee ja soolase vee kalapüük, Jõgede ja järvede, veehoidlate, tiikide, ojade, ja teised, et See on peab aksessuaar kalapüügi Materjal: Pehme Plastik Värv: Kollane
  • €1.05
  • €1.61
  • Seotud

    12.5 cm, 13g Kalapüügi Lepamaim Meelitada 3D Silmad Plastikust Raske Sööt Kunstlik kalasöödaks

    Imeline kalastustarbed anglers. Omadused: 3D-silmad oleks täiuslik vahend kalapüügi armastajad. Kõrge resolutsiooniga keha muster. Elutruu ujumine tegevus vee all. Rolling palli sees keha meelitada suured kalad. Iga peibutis kaks teravad treble hooks. Vastupidav ABS ehitus. Suurepärane visuaalne mõju meelitavad kala. Tehnilised andmed: Materjal:
  • €1.51
  • €2.44
  • Seotud

    7-Osa ABS plastikust Multi Mitte Kalapüügi Swimbait Meelitada Plastikust Raske Lepamaim kalasöödaks mõeldud Kalamees

    Kirjeldus: Materjal: ABS plastik Värvus: Nagu pildil (Värvi A-E valida) Pikkus: u 10cm / 3.94 tolline Ujumine sügavus: u. 1,5-3m Sobi soolase vee-ja magevee kalapüük multi-jaos luba sööt ujuda nagu tõeline kala värv võib kajasta täielikult välise valguse, kõrge atraktiivne kalu mitu teras pallid sees,paindlik ujumine tegevus erksad kõlab Pakett Sisaldab: 1 x Multi jagu kalasöödaks
  • €2.98
  • €5.06
  • Seotud

    10tk Särav Kiip Värvi Vasest Kalapüügi Flattie Attractor Vurr Labad Sile Nikkel Lusikad Lesta Kena Hulgimüük

    See on pakk 10 must nikkel inline vurr labad. Lakiga kaetud vastupidavust ja läiget. Eest, tegeleda käsitöö ja kalapüügi lures. Värv: Kiip Maht:1,7*1,4 cm Pakendi Sisu:10 x Kalapüügi Attractor Vurr Labad
  • €0.83
  • €1.21