Mood Naiste Õlakott Lihtne Daamid Crossbody Kott Valge Trendid Disainer Kunstlik Nahk Igapäevane Kott Töö Pendeldama

  • €13.11
  • €23.00
  • On laos
    SKU w6715

    MAKSMINE:

    1. Me aktsepteerime kõiki makse meetodeid, mis toetavad www.villamehed.ee. 2. Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.Hulgimüügi, siis pakume soodustust hinnast.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta mingit infot meile, kui soovite.

    VEDU:

    1. Palun veenduge oma kättetoimetamise aadress on õige.Palun jätke meile oma kättesaadavad telefoni number ja postiindeks.See on vajalik, Hiina Post Office.Vastasel korral saadetakse pakk tagasi! 2. Kõik kaubad saadetakse jooksul 3 kuni 5 tööpäeva jooksul.

    TARNEAEG:

    1. Tavaline tarneaeg on näidatud allpool.Aga me ei saa garanteerida kohaletoimetamist.

    2. Kui kaitse kuupäev töötab välja, kuid kaupa ei saanud, siis palun võtke meiega ühendust.Kui olete nõus, siis me võime seda laiendada veenduge, et teie raha on kindlas kohas

    TEADE:

    Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

    TAGASTAB GARANTII:

    1. Me kontrollime punkt hoolikalt enne shipping. 2. Kui te ei ole rahul toote mingil põhjusel, siis palun võtke meiega ühendust.Me kas saadame sulle uue ühe või tagastab raha nii kiiresti, kui me vastu võtta tagastatud kaupa.

    TAGASISIDE:

    1. Kui midagi on valesti objekte, mida on saanud, palun võtke meiega ühendust ENNE lahkumist ühtegi neutraalset või negatiivset tagasisidet.Me püüame oma parima, et leida rahul lahendus sinu jaoks.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud. 2. Kui olete rahul objekte, mida on saanud, palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 star rating meile.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Uus Mood Naiste Suvel Rannas Vintage Käsitööna Kootud Õled Rotangist Kott Suur Õlakott

    Tere!Tere tulemast meie poodi! Kvaliteet on esimese parimat teenust.kliendid kõik on meie sõbrad.Moedisain,100% Bränd Uus,kõrge kvaliteet!Materjal: Rattan Värv:Nagu pildil Stiil: Fashion käsi-naiste kott Seal on 2-3% vahe vastavalt käsitsi mõõtmine. palun kontrollige mõõtmisega hoolikalt, enne kui ostate üksus. Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli
  • €9.19
  • €10.21
  • Seotud

    Primavera Kotid Naiste 2021 Pehme Nahk Retro Käekotid Ja Rahakotid Must Lukuga Väike Õlakott Vintage Rahakott Naistele

    SUURUS Kott:(Laius)28cm * (Kõrgus), 16cm * (Paksus)8cm Õlad :45cm Märkus: 1 Toll=2.54 CM; 1 CM=, milleks on 0,39 Tolli , Kuna erinevaid partiisid, kott on vooderdise võib olla erinev.Moekunstnik ja hea hind, palun olla kindel ost. ( Kõik pildid on tegelik fotosid.Aga kuna eri valguse ja ekraani seadistus, väike värvi erinevus, võib-olla olemas.Täname teid mõista. )
  • €9.79
  • €16.31
  • Seotud

    Naiste Lõuend Ostukott Daamid Triibuline Trükitud Suure Mahutavusega Käekott Naine Eco-Sõbralik Tüdrukute Vabaaja Õla Toidupoed Kotti

    Märkus: 1 Toll=2.54 CM; 1 CM=, milleks on 0,39 Tolli , Kuna erinevaid partiisid, kott on vooderdise võib olla erinev. ( Kõik pildid on tegelik fotosid.Aga kuna eri valguse ja ekraani seadistus, väike värvi erinevus, võib-olla olemas.Täname teid mõista. )
  • €17.02
  • €34.04
  • Seotud

    Disainer Toodete 2021 Uus Mood Stiilis Õlakott, Pearl Kett Messenger Kott

    Umbes hulgi: Me ei saa jagada pakette saata neid, või kasutada suurtes pakendites TNT, DHL või, kiire kaup.Esita tellimus, võtke meiega ühendust, eemaldage kaubavedu, ja siis maksta AÜE ja Saudi Araabia kliendid saavad kasutada Aramex transport. Umbes ained: Et sõnum tilk laevandus , pakend ei ole mingit brändi logo ja salvestada teavet. Meil on tehase Saada 24 tunni jooksul reaalne
  • €16.80
  • €28.00