Golf Cart Peeglid Universaalsed Kokkuklapitavad Pool tahavaatepeeglid Paindlik Kohandamine Klubi Auto EZGO Yamaha Tsooni Vankrid

  • €14.01
  • €21.23
  • On laos
    SKU w7182

    body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

    Golf Cart Peeglid Universaalsed Kokkuklapitavad Pool tahavaatepeeglid Paindlik Kohandamine Klubi Auto EZGO Yamaha Tsooni Vankrid

    Toetust Dropshipping ja Hulgimüük.

    100% Originaal ja Hea Kvaliteediga Tasuta müügijärgse Garantii.

    1.Suurem Selge Visioon - MICTUNING 17.5 x 13.5 cm suur golf cart pool view peegel, mis võtab kumer läätse disaini, pakub super laia vaatevälja teate sõiduki tulemas taga, sa lihtsalt lihtsalt pilgu.

    2.Kokkupandav Disain - Saab kokku, et takistada kahju pikaajaliseks kasutamiseks, hea valik teie golf cart.

    3.Paindlik Reguleerimine -sisseehitatud reguleeritav ühine, lihtne reguleerida üles & alla või külgedele parima nurga alt vaadates, et sa tahad, väga mugav kasutada.

    4.Vastupidav Ehitus - Valmistatud kõrge mõju PP kest ja vastupidav ABS klambrid, mis on anti-hõõrdumist ja korrosiooni-vastupidavad, praktilised igapäevaseks kasutamiseks.

    5. Paigaldus - Varustatud paigaldus vahendid, mis sobib kõige golfiautod, nagu Club Car, for EZGO, sest Yamaha.SEE ON SEE, MIDA TEIE GOLF CART PEAB! - MICTUNING Suur Mõju Kumer Non Peegel.

    Osa: rearview mirror

    Materjal:ABS

    värv:must

    Pakendi Sisu:

    2 x Golf Cart Non Peeglid

    1 valige x paigaldus tarvikud

    Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

    Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

    Firmast

    Me pakume hea toode, parim hind,me toetada Hulgi - /Tilk Laevandus, Et

    1. Sest Tilk Laevandus et, palun märge"dropshipping, et" me prioriseerida.

    2. Hulgi/Drop Shipping tellimused, kui teil on mingeid mõtteid, hinna või paketis,palun võtke meiega eelnevalt,me anname teile parimat teenust, et rahuldada oma nõudmisi.

    Umbes Makse

    Kui te vastate mingit probleemi, kui makse tegemist, palun võtke ühendust www.villamehed.ee klienditeeninduskeskusega, et abi küsida:

    Umbes Saadetised

    1.Me saata tellimusi ASAP jooksul 2-5 päeva, v.a nädalavahetused ja riiklikud pühad), kui teie makse on lõppenud tavaliselt.

    2.Palun kirjutage teie täieliku kohaletoimetamise aadress õige telefoni number ja postiindeks, eriti Venemaa ja Valgevene ostjad, palun kinnitage oma täielik nimi.

    3.Pange palun tähele, et me ei vastuta tollimaksud.Palun teha tollivormistuse ise.

    4.Pakume nii postitust laevandus ja väljendada shippings.Enamikus riikides, postiga saatmine toimub umbes 25-35 tööpäeva ja pikem kui mõned riigid, nagu Brasiilia, Peruu.

    Express shipping sisaldaksid DHL, EMS, www.villamehed.ee Premium Laevandus ja Eriline Read nagu Aramex.See võtab aega umbes 7 päeva.(See viivitus kui teie riigis täita mingi probleem,Töötajate streik,ilm probleem ja nii edasi.)

    Umbes Pärast-müüki Teenust

    Oleme usaldusväärne müüja ja meil on professionaalne müügijärgne teenindus kõigile meie tolli.Kui tekib küsimus, et,palun võtke meiega ette ,me oleme alati siin, kuni sa saad õnnelik vastus.

    Kohta Tagasisidet

    1. Palun kontrollige pakendi ja punkt kui sa saad hoolikalt ja veenduge, et seal ei ole probleem.

    2. Kui teil on mõni probleem või ei ole täiesti rahul oma paketiga,palun ärge kartke meiega ühendust võtta esimene enne lahkumist negatiivset tagasisidet.Ei lahenda me probleemi, et rahuldada sind.

    3. Kui probleemi ei ole, palun jäta meid 5-tärni positiivset tagasisidet.

    Teie kinnitus on meie suurim motivatsioon ! ! !


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Universaalne Mootorratta LED-suunatuled Taga Vaadata Välispeeglid Honda CBR929RR CBR600RR CBR954RR CB1000R ST1300

    Omadused: --100% Brand New Hinne Kvaliteedi Välispeeglid --Kogus: 1 KOMPLEKT (Vasak & Parem) --Peegel korpuse Värv: Must / Carbon fiber --Pirn Värv: Kollane --Detail Suurus: Nagu pildil näidatud --Kesta Värv: Nagu pildil näidatud Kirjeldus : --Järelturu välispeeglid integreeritud LED-suunatuled --Ühtlustada oda kuju, lisab sportlik racing stiilis oma
  • €22.99
  • €32.85
  • Seotud

    Algne Mootorratta Peeglid Küljel peegel Hypermotard 796 Gsx-S750 Bmw K1200R Benelli Leoncino koos veekindel kate

    C00000003 küljel peegel mootorratta Omadus: Toote Nimi: Oringal rearview mirror Toote Ühik: paar Toode Materjalid: suure tihedusega klaas dimm.Komplekti kuulub: paar mootorratta rearview mirror.Märkus: veenduge, et see osa sobib mootorrattale, enne kui tellimuse.Näita toote Meil on pakkuda hulgi, palun võtke meiega ühendust, et saada paremat hinda.
  • €12.81
  • €18.31
  • Seotud

    G90 Universaalne Auk 8mm LED Laiendamine alusraamiga Tähelepanu keskpunktis Omanik Lamp Klamber Auto / Mootorratas Universal

    Kirjeldus: 100% Uus Materjal : metall Suurus: Tihendi läbimõõt 1cm Mutrivõti pikkus ja laius on umbes 5,5*2cm U kanduri pikkus ja laius on umbes 2*1.5*2cm T-kujuline kandur pikkus ja laius on 2,5*1.3*1cm Kruvi pikkus 4cm viga umbes 1cm Muutmine: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 tolli Soe Vihje : Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla
  • €3.00
  • €4.61
  • Seotud

    2021 Uus Tahavaatepeegli Anti-glare Sinine Valgus Peegel Jälgida Sõidu Keskkond

    6XDF Tahavaatepeegli Anti-glare Sinine Valgus Peegel Jälgida Sõidu Keskkond OOTDTY Omadused: Valmistatud alumiinium sulamist materjali, korrosioonikindlus, ei ole lihtne rooste, toote kvaliteet on parem. Sinine valgus klaasi kasutatakse tõhusalt vältida pimestamist ja teha rattasõitu turvalisemaks. Nurga rearview mirror saab kohandada paindlikult, et paremini jälgida sõidu keskkond. Lihtne
  • €18.94
  • €22.55
  • Seotud

    2tk Universaalne Mootorratta Peegel Alumiiniumist Riba Ots tahavaatepeeglid

    2tk Universaalne Mootorratta Peegel Alumiiniumist Riba Ots tahavaatepeeglid Tehnilised andmed: See võib anda oma mootorratta a pilkupüüdev välimus. Lai klaas pakub selget nägemust nii päevasel ajal ja õhtul. Kõrge kvaliteediga ja lihtne paigaldada. Sobib mootorratta, street bike, sport bike, chopper, cruiser, ATV koos 8mm/10mm kruvi. Kirje Nimetus: Mootorratas Rearview Mirror Materjal:
  • €1.98
  • €10.43