Täis Puurida maastiku Mosaiik Ring Diamond Maali Puu Diamond Tikandid ristpistes Komplekt Teemant Kunsti Kive Jõulud

  • €5.32
  • €11.82
  • On laos
    SKU w72929

    Toote nimetus: Uue põlvkonna DIY diamond paiting --- Ring / Ruut Magic diamond maali Materjal: 2,8 mm Ring Vaik Diamond Uue põlvkonna Ring Vaik Teemant 447 DMC Värvid Umbes Puurida: 100% Täis Puurida Umbes Raam: raamita, pärast mida vajate haardumine kohaliku Osta Raami Kohta Pakend: 30x40 cm paketi box, color Box / Kott -Motiiv: Ümar teemant; Teemant kate lõuend täielik, see on täis teemant, tikand-Mitmeotstarbeline: Saab kasutada, Magamistuba, Söögituba, Vannitoa, pesuruumi, Köök, Õppimine, Kodu, Kontor, Hotell, Restoran ja Baar, Kodus / Hotellis / Kontori Kaunistamiseks, Ainulaadne Kingitus - Protsessi: Uus tehnoloogia, Erinev square teemandid ja muud teemandid.See on uusim tehnoloogia. 01, teemant lõikamise protsessi on range, touch on täiuslik, värv on selge, läbipaistva vilgub, nimelt murdumisnäitaja on kõrge. 02, Eco-sõbralik vaik, mitte-mürgine ja maitsetu, pikaajaliseks kasutamiseks või Ei ole kerge kaduma, nii et ilu nl truudus pilt.

    01, teemant lõikamise protsessi on range, touch on täiuslik, värv on selge, läbipaistva vilgub, nimelt murdumisnäitaja on kõrge. 02, Eco-sõbralik vaik, mitte-mürgine ja maitsetu, pikaajaliseks kasutamiseks või Ei ole kerge kaduma, nii et ilu nl truudus pilt.

    01, substraat on valmistatud high-definition kastiga ja värvi, nimelt iga vastava Värvi plokk on esindatud ukse ja tähestikuline sümbol, mida on lihtne eristada. 02, Lõuend ei ole lihtne kahju, tõhusalt veekindel ja steamproof, kvaliteetne ja Vastupidav. 03, Me kasutame spetsiaalset liimi, et muuta see tugevamaks ja tugevamaks.

    01, suurem suurus, kõblas, seda parem efekt!Iga teemant suurus: 2,8 mm x 2,8 mm. 02, Kõik tooted on mõõdetud käsitsi ja saab enl kõrvalekalle 0-2 cm, die on normaalne. 03, ukse vahe, valguse ja ekraani, värvi kirje võib olla natuke Erinev kui pildil, palun anna mulle andeks. 04, Kui teil on vaja muud suurematel suurustel, võtke meiega ühendust, aitäh !

    01. Pärast pakett, avatud pakendi esimene.kontrollige, et komplektis kõik osad on lõpetatud. 02. Veenduge, et kõik teemant värvi ja kotid on tehtud vastavalt kontrollaktis. 03. Avatud ja väike osa teibiga, et vältida tolmu. 04. Valige soovitud märk (sümbol), leida vastava teemant ja see koht puuritud. 05. Õrnalt eraldada diamond pintsettide, kuni kogu pilt on valmis. 06. Prindi teemant pilt ja raamat ja valige lõuend. 07. Tehke pilt toimuvatel kohalike raam, turustamine ja kasutamine on või kaunistada oma lemmik raam.

    01.Tänu erineva suuruse järjekorras, tööriist on teema, et tegelikud tingimused, siis palun teada!

    01.Meie diamond maal on pooltooted, ei sisalda raami ja lõpetamata Foto, sa pead seda ise. 02.Seal on kaks teemandid valida külastajad, ruut teemandid ja ümmargune teemandid.Oleme lisanud 30% teemandid!Mitte ainult madalate hindadega, kuid ka hea kvaliteediga. 03.Kui olete lõpetanud, võite saata foto meile.Vasta teie loata, näitame Nl hindan seda, et ostjad üle kogu maailma!

    Top kvaliteetse Kvaliteedi tagamine; Konkurentsivõimelise hinnaga Kogu kaup on rangelt toodetud tehases läbi kooskõlas rahvusvaheliste standarditega.Kiire transpordi Kindlustada korraldusi; Parim ja õigeaegset teenust; Garanteeri, et teil on 100% rahul; Suur allahindlus suured tellimused!

    01. Kohandada mis tahes teemant maali soovite teha on väga moodne ja populaarne. 02. Põder maali on enl hea lugu, mis muudab teemant maali mõtestatud protsess. 03. Diamond maali saab enl ainulaadne kingitus mälu enl väga moes ornament. 04. Võtke meiega ühendust, et oma lemmik teemant maalid.

    01.Esemed saadetakse 2-4 päeva jooksul pärast kontrolli makse. 02.Kõik kaubad saadetakse Hiina poolt õhku ePacket. 03.Ülekanne on erinev ukse transpordi meetod ja tavaliselt võtab aega 10-30 tööpäeva jooksul jõuda. 04.Harvadel juhtudel võib edasi lükata, sõltuvalt ilmast oma riik ja Kiirusega kauba.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind

    Seotud tooted

    Seotud

    Diamond Maali Milkmaid Täis Square Diamond Tikandid ristpistes Kive Mosaiik Pilt Johannes Vermeer Seeria

    Tüüp:DIY Diamond Maali Puuri Pindala:100% Täis ruut/ring diamond tikandid Meie Eelis:30% extra teemandid,paremad vahendid,valtsitud lõuend mull vaht, kiire tarne, 24hours klienditeenindus OEM Et:Me OEM mingeid pilte ja mõõdud,saab teha oma logo lõuendil ja pakkimine kasti.Tere Droppshipping Meie eelised:Iga maali on rohkem värvide sobitamise teemant maali,paremini andmed ja mõju Rakendus:kodus/hotellis/kontori
  • €2.50
  • €4.23
  • Seotud

    5D DIY Lill Täis Square Diamond Maali Värviline Käsitöö ristpistes Komplektid Tikandid Mosaiik Kodus Ruumi Seina Decor

    Teil võib olla neile küsimustele järgmiselt : Mängib mobiiltelefonide kogu päeva? Ei tea, mida teha vabal ajal? Tahad teha midagi sisukat ?Tahad kaunistada oma tuba oma stiili?Ei tea, mis kingitus anda oma sõpradega? ........ Nüüd, Tere Tulemast Meie Poe~ MEIE EESMÄRK ON: IGA HETK HELLITADA IGA INIMEST SA ARMASTAD JA MIS VEEL OLULISEM, KA SINU JAOKS!TULE MEILE !Ise tehtud Täielik saavutus Kaunistada
  • €2.09
  • €4.26
  • Seotud

    5D Diy diamond maali Briti street maastik Diamond Mosaiik müük Rhinestone Tikandid ristpistes Y3640

    Tähelepanu: Meie Diamond Maal On Ilma Raami,Ja See Ei Ole Lõppenud , Teil On Vaja, Et Lõpetada See Ise. Funktsioon: S quare teemant , Teemant kate lõuend täielik ,see on 100% fu ll diamond tikandid. Materjal: 100% Täis Square Vaik Teemandid 447 DMC Värvid Kasutamine : Kodus/Hotellis/Kontori Kaunistamiseks,Ainulaadne Kingitus. Umbes raam : raamita, kui olete valmis vaja haardumine kohaliku osta
  • €4.97
  • €9.03