Köök matt kodu jalamatt matt magamistuba, elutuba, tuba teenetemärgi vaip sõbrapäeva esik vannituba anti-skid põrandamatid

  • €13.10
  • On laos
    SKU w7864

    Toote eelis:

    (1) sujuv ja mugav, hea hingamise ja antistaatiline.(2) kerge puhastada, võib pesta otse pesumasina või käsitsi, ilma pleegib.(3) keskkonnasõbralik trükkimine ja värvimine, ilma lõhna, ilma kahjulikke aineid.(4) püsiv ja vastupidav, hea elektriline vastupidavus, kaitse-korrusel.(5) vaiba servad on hoolikalt õmmeldud kvaliteedi tagamiseks ja pikema eluea.

    Toote mõõdud:

    Märkus: 1in= 2.54 cm, andmed on mõeldud ainult viitamiseks palun vaadake tegelik toode.

    Umbes tarne:

    1. Saadame kahe-kolme päeva jooksul pärast makse ei olnud edukas.2. Kontrollige, kas teie aadress ja telefoni number on õige, enne kui osta.3. Tolli mõnes riigis või piirkonnas teostab pistelist kontrolli ning teiega ühendust telefoni teel.

    Toote omadused:

    Trükitud muster, keskkonnasõbralik, lõhnatu, särav, tugev, pestav, ei ole pleekinud.

    Ala toode:

    Flanell on kangas, hingav keskkonnasõbralik, pehme ja mugav, lihtne hoolitseda.

    Toote eelis:

    Servad toode on hoolikalt õmmeldud kvaliteedi tagamiseks ja pikema eluea.

    Alumine osa toode:

    Mitte-kude, hingav ja anti-slip taust, ja kaitsta korrusel.

    Ühine probleem:

    (1) Nõuetekohaselt pakendite probleeme, vaip võib-olla mõned kortsud.Nii kaua, kui vaip on lapik 1-2 päeva, kortsu kaob.(2) arvestades eri kuva seaded, tegelik toode võib olla väike värvi erinevus, tingimusel et tegelik objekt on saanud, tänu oma mõistmine!(3) võimaldama 1-2-tolline viga suurus, täname oma arusaamist!

    Palun ärge andke meile madal skoor 1 või 2 punkti, sest me saada kiiresti, kuid transport välismaal sõltub paljudest teguritest.Täname oma arusaamist!

    Loodame siiralt, et sa annad meile hea hinnangu.Teeme oma parima, et parandada meie toodete kvaliteeti ja teenuseid.Kui teil on küsimusi, võite meiega rääkida või jätke teade, liini-ja lahendame probleemi, kuni sa oled rahul meie toodete ja teenuste kohta.


    Toode Läbivaatamine *
    Kvaliteet
    Hind